Pasta maken met een pastamachine: dat doe je zo!

2
pasta maken met een pastamachine

Het is toch echt wel een van mijn lievelingsgerechten: pasta! Een heerlijke bolognese, spaghetti vongole of met lekkere homemade pesto, pasta kan altijd. Nu maak ik de saus altijd zelf, maar de pasta, die koop ik eigenlijk altijd. Ik dacht dat zelf pasta maken heel lastig zou zijn, maar wilde toch graag een keer de uitdaging aan gaan.

Voor Cookinglife ging ik in mijn eigen keuken aan de slag met een pastamachine om uiteindelijk zelf spaghetti te maken. Het ging in het begin niet helemaal zonder slag of stoot… Ik kan je verklappen dat het uiteindelijk gelukt is! Hoe, dat zie je in deze video. Kan jij het zelf ook een keer proberen =)

Vind je het leuk om nog meer video’s van mij te zien? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal, kost je niets!

Over de auteur

2 comments

    • Kelly 14 februari, 2017 at 11:34 Beantwoorden

      Dankjewel voor je reactie Daniel, heel leuk om te horen! Zoals je zit heb ik je linkje uit je tekst verwijderd, dat is namelijk niet zo netjes om erin te zetten maar dat wist je vast al =) Hij blijft natuurlijk wel in het vakje staan waar je hem hebt ingevuld!

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: