Skiën in Kirchberg! Zo tof is dit skigebied

0
skien in kirchberg

Vroeger vond ik zomervakantie het leukste dat er bestond. Lekker chillen op het strand, genieten van de warme zon en vooral niet teveel doen. Dat vind ik nog steeds heerlijk, maar er is een andere grote liefde bijgekomen: wintersport.

Jullie konden al eerder lezen dat ik meerdere keren in Italië ben geweest om te skiën, maar stiekem ben ik ook echt wel gek op Oostenrijk. 8 jaar geleden werkte ik achter de bar in Mayrhofen,  en dat was echt zo’n feest! Mijn liefde voor dit land was even ver te zoeken na de minder leuke ervaring in Gerlos 2 jaar terug, maar inmiddels ben ik weer helemaal om. Dat heeft alles te maken met het skitripje dat ik maakte naar Kirchberg, in het Oostenrijkse Brixental. Ik kan jullie natuurlijk gaan vertellen hoe leuk, mooi en gezellig het daar is, maar het is VEEL leuker om dat zelf te bekijken in deze video:

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de video vinden! Laat het vooral weten in een reactie onder dit stuk, dat vind ik altijd leuk =) En natuurlijk mag je je ook gratis abonneren op mijn YouTube kanaal.

Dit is trouwens nog niet alles over Kirchberg, binnenkort verschijnt er een stuk over handige apps voor tijdens de wintersport.

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

Belvedere

NIEUW + RECEPT| Belvedere Lemon Tea

Stel je voor: je ligt op een zomerse namiddag in je tuinstoel te genieten van de zon, maar je mist iets… Een verfrissende cocktail! Belvedere lanceert ...