Smaak van de week #25 | Elke dag champagne?!

1

Goedemorgen allemaal! Hoe was jullie week? Die van mij was weer lekker druk, kijken jullie mee?

img_5363

Mijn week begon heerlijk zen met een lesje aerial yoga bij Rasalila. Dat is een vorm van yoga waarbij je deze doeken gebruikt, zowel als ondersteuning, maar ook om bijvoorbeeld in te hangen of in te ‘zweven’. Fijne les! Ik zit bij Onefit, dan kan ik sporten waar ik wil (bij de clubs die aangesloten zijn). Is dit ook iets voor jou? Als je mijn vriendenlink gebruikt krijg je €20,- korting =)

img_5367

De rest van de dag werkte ik thuis, en maakte ik als lunch deze salade met falafel.

Tattinger champagne presenteerde hun Collection fles, dit keer naar ontwerp van Sebastião Salgado. Bubbels, gezellige mensen, een expositie van de vorige edities en natuurlijk de fles zelf (met een prachtige panter erop) waren aanwezig bij FOAM. Leuke avond.

Dinsdag avond at ik pasta met verse truffel (en een glas bubbels) bij 5&33 en dat was echt idioot lekker. Een paar dagen later verscheen het artikel online, die kan je hier lezen.

img_5448

Een nieuw huis betekent nieuwe spullen, dus het was IKEA time! Altijd leuk, dat proefslapen 😉 Ik ben goed geslaagd voor een bank en een bed.

img_5457

Als Nicky kookt is het altijd feest. Nu ook weer: Miek en ik kregen deze geweldig lekkere risotto voorgeschoteld. Het receptje heb ik voor jullie losgepeuterd 😉

Van Groupon had ik tegoed gekregen, en omdat ik echt weer naar de kapper moest, besloot ik de deal bij Manzinho te boeken. Naast een goede kapper bleek hij een ontzettend aardige en gezellige kerel, en het was net alsof ik op vakantie was in de salon met allemaal Braziliaanse dames.

img_5512

Er moest ook nog gewerkt worden, dus dat deed ik bij Venster 33. Blijft een fijne plek.

Diner en werkbespreking bij restaurant Lieve, waar ik vorige week al een tipje van de sluier over oplichtte. Extra tipje: Goodfoodlove gaat ook offline iets doen, jij kan erbij zijn en het is in samenwerking met een heeeeele goede kok. Al nieuwsgierig? 😉

img_5539

Oh vrijdag was ZO tof! Ook hier vertel ik binnenkort nog meer over, maar ik heb de hele dag filmpjes opgenomen en het was te gek =D

edelwise-e1432906514740

’s Avonds was het feest, feest en nog eens feest, want ik ging naar Edelwise. Wat is dat mega leuk zeg!! Het leek een soort schoolreunie (met serieus ook echt veel bekenden voor mij), leuke optredens, een ‘klaslokaal’ waar je handlettering kon doen en hele leuke muziek. Dit toffe feestje in West vind elke laatste vrijdag van de maand plaats, en ik heb het vermoeden dat dit mijn vaste vrijmibo gaat worden =D

Zaterdagochtend, met een lichte kater, met Nickje naar het ontbijt dat Glamour organiseerde om National Glamour Day in te luiden. Stach verzorgde het lekkere eten, ik heb mijn nagels & haren laten doen en we begonnen de dag met zo’n super cute klein flesje roze Moët. Kan slechter 😉

img_5579

Toen ik bij de Glamour pop-up store naar buiten liep kwam ik JP van Cityguys tegen en we besloten een lekker sapje te gaan drinken bij Koffie spot op de Elandsgracht. Wat een leuke ontdekking deze zaak! JP moest en zou een foto maken van mijn nieuwe Poes trui van Andy Wijnen 😉

img_5590

’s Avonds at ik bij mam en we maakten deze Italiaanse gehaktballetjes, die echt ZO lekker waren dat ik ze het liefst aan de hele wereld laat proeven. Hebben jullie even mazzel, want het recept is onderweg!

img_5612

Zondag ochtend sprak ik met Kim af bij Buuf, voor een gezellig bakkie koffie samen. Ik bleef hier werken omdat ik voor de hele week moest voorwerken, aangezien ik de komende dagen in Spanje zit voor werk. Even een andere zondag dan normaal, maar dit broodje met zalmtartaar en het feit dat ik op wijnreis ga maken een hoop goed

img_5618

Jamie Oliver heeft in samenwerking met Jumbo ‘bijna klaar’ producten ontwikkeld. Niet helemaal kant-en-klaar, want de soep bijvoorbeeld moet je nog pureren en deze wortels tussendoor even omdraaien in de oven. Ik ben echt fan, want de smaak is geweldig, het heeft absoluut niks weg van een magnetronmaaltijd maar je hoeft er toch (bijna) niks voor te doen. Top!

Ik bedacht me ineens dat het leuk zou zijn om elke week een paar ‘dingen van de week’ te laten zien. Dat zijn deze week geworden:

Product van de week

img_5604

Deze overheerlijke handzeep van een van mijn favoriete merkenMarie Stella Maris.

Ziggy & Marley foto van de week

img_5605

Mijn grote vriend Zig die een selfie lijkt te nemen, haha!

Outfit van de week

img_5495

Helemaal klaar voor mijn reis naar Barcelona & Catalunya met mijn te gekke hakken van Eureka Shoes en toffe tas van Fossil

Wat vinden jullie van deze Smaak van de Week, en van mijn favorieten?

Vind je het leuk om tussendoor ook te volgen wat ik doe? Ik ben de laatste tijd heel actief op Snapchat (daar zie je ook alle debiele uncut foto’s en filmpjes, no shame 😉 ). Voeg me toe: goodfoodlovekel

Over de auteur

1 comment

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: