Smaak van de Week #6 | Sporty spice op nieuwe schoenen

0

Door een nogal offline weekje vorige week heb ik Smaak van de Week een keer overgeslagen, maar vandaag is ‘ie er gewoon weer hoor! Mijn leukste momenten, outfits en eten heb ik voor jullie verzameld.

Ambiente beurs Frankfurt

Voor Cookinglife was ik 5 dagen aanwezig op de Ambiente beurs in Frankfurt: de beurs waar dining, living en giving centraal staan. Het komt erop neer dat je in een soort van gigantische snoepwinkel vol met het allermooiste servies, bestek en andere producten staat. Overweldigend beschrijft deze beurs het beste: denk je 6 keer de RAI in en dan ben je er ongeveer. Binnenkort zijn de filmpjes die we gemaakt hebben op het YouTube kanaal van Cookinglife te zien, maar ik wil jullie wel vast een paar foto’s laten zien.

Van links naar rechts: met verreweg de knapste vent van de Beurs: Christian Bitz (Google hem maar eens) – in de opnames – bij de stand van het toffe Italiaanse merk Bialetti.

Sporty spice

Ik geloofde het zelf ook niet helemaal, maar ik heb twee keer om 7 uur (!) in de gym van het hotel gestaan. ZO fijn om de dag fit te beginnen. Terug in Amsterdam deed ik een lesje bij Hot Yoga Flow in de Jordaan, super heftig maar heerlijk! En ik kon zomaar een bruggetje 😉 Op woensdagochtend volg ik graag de Barre les bij studio 191, dat is een soort combinatie van ballet, pilates en yoga en ik ben mega fan. Dit sporten doe ik via OneFit, en met mijn vriendenlink krijg je de eerste maand €20,- korting =D Klik hier voor de link.

Wat stond er op tafel

Dit was de week van de lekkere broodjes! Eentje met avocado, feta, gepocheerd ei en sesamzaadjes, het heerlijke tomaat-ei prutje dat nu al een succes is en de allerlekkerste foodporn tosti OOIT, die deze week online komt. Verder maakte ik een heerlijk havermout ontbijtje met kokos en bevroren fruit, en at ik bij vriendin Liselotte die de hele tafel vol zette met Aziatische bites. Wat een feest!

Uit eten

Dat deed ik afgelopen week bij Spaghetteria; wat is het daar toch altijd zalig! Ik genoot van een gezellige en lekkere bloggersbrunch bij de nieuwste vestiging van Le Pain Quotidien, waar het verslag (en leuke winactie) snel van volgt. Verder kopstootjes en de lekkerste kaasfondue ever bij proeflokaal A. van Wees, en tot slot verrassend lekker eten bij de Kleine Parade in Utrecht.

Amsterdam op z’n leukst

Dit prachtige pandje vind je gewoon midden in de Jordaan. Verder ontdekte ik de állernieuwste hotspot van de stad: De Bajes. Meer hierover volgt snel, maar ik zou zeker een keer een kijkje gaan nemen.

Outfits & toffe items

Speciaal voor Valentijnsdag stuurde Soxs me deze heerlijke, kriebelvrije wollen sokken op die echt zo geweldig lekker zitten dat ik ze nooit meer uit wil doen. Het boek dat je op de foto ziet is trouwens echt een openbaring voor me, hebben meer mensen het gelezen? En dan m’n shoes! Hoe gaaf zijn ze?! Ze horen uiteraard niet op tafel (sorry mam, ik weet dat je hebt geleerd dat het armoe brengt maar het staat zo leuk naast de ananas 😉 ). Binnenkort even een outfit fotograferen met m’n nieuwe glimmers.

Met mijn grote vriend Ashkan ging ik letterlijk een paar minuutjes naar buiten om te shooten, en hij had gewoon even 7 toffe beelden gemaakt. Dit is er een van, waar je m’n andere nieuwe schoenen van Sacha ziet. Ik ben zo verliefd op de kleur van deze laarsjes!

Ziggy

Als afsluiter deze week mijn grote vriend Ziggy. Marley staat toevallig even niet op de foto dit keer, zij is volgende week weer aan de beurt 😉

Het was weer zover hoor: een rondje Vondelpark! Met wederom veel aandacht – zoveel mensen komen naar je toe: als je om aandacht verlegen zit moet je echt met een panter aan een touwtje gaan lopen. Ziggy maakte vrienden met 4 mensen op het terras die helemaal gecharmeerd van hem waren, zo leuk. Ook maakte hij kennis met een ontzettend knappe pup, wat de eerste 10 seconden leuk was maar daarna gingen z’n oren toch plat en zijn staart op 3x zo dik. Best spannend allemaal natuurlijk 😉

Daarna was meneertje helemaal uitgeteld, de schat.

Tot volgende week!

 

 

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

Omelegg

HOTSPOT | Omeletterie Omelegg

Een omeletterie. Heb jij er ooit van gehoord? Ik ook niet, tot ik werd uitgenodigd bij de eerste omeletterie van Nederland: Omelegg. ’s Ochtends heel ...