Good News #1

0
good news

Yes! Het is weer tijd voor een nieuwe rubriek op Goodfoodlove. Onze inbox stroomt dagelijks vol met persberichten, en wij willen onze favorieten graag met je delen. Elke week vind je Good News het lekkerste, leukste en meest interessante nieuws van afgelopen week.

Restaurantawards 2016

Let’s get foodical! Nederlandse fijnproevers kunnen hun wishlist weer aanvullen; de winnaars van de Restaurant Awards 2016 zijn bekend. De 500 beste chefs van Nederland lieten de mening van hun getrainde smaakpapillen gelden en kozen in 13 categorieën de beste van hun soort.

ada94ac1-5af4-484b-be56-ed850f1403fb

Restaurant Jansz. is geopend!


Begin februari 2016 opent Jansz. (met een punt) haar deuren in de Negen Straatjes te Amsterdam. Een menu van welbekende klassiekers met een ongecompliceerde en bovenal smaakvolle invulling. Het interieur alleen al ziet er veelbelovend uit.

2c14dd4e-1e75-4f35-9a10-741a85f090a0

DOW’s Hot Port


Maak kennis met dé winterdrank van 2016: DOW’s Hot Port. Het is weer eens wat anders dan glühwein (stiekem is dit veel lekkerder). Het recept is simpel: heet water, honing, kruidnagel, citroen en DOW’s Reserve port. Verwarm een half glas heet water samen met de honing en de port en voeg als laatste de kruidnagel en citroen toe. Cheers!

expertsprikkelingen357771

Bacchus Wijnfestival 2016

Wijnliefhebbers opgelet! Bacchus wijnfestival is er dit jaar niet 1, maar 2 weekenden. Ook hoeven we niet tot augustus te wachten: het festival is er al in juni, namelijk op 10, 11, 12 en 17, 18 en 19 juni. Het Amsterdamse Bos wordt omgetoverd tot een feestje van wijn, eten en muziek met sprookjesachtige verlichting bij schemer.

HD6tTcjw

Pop-up restaurant BAUT


Na een succesvolle periode aan het Amsterdamse Stadionplein heeft pop-up restaurant BAUT een nieuwe, verrassende en minstens zo fantastische locatie: BAUT ZUIDAS.

47133c30-913f-499a-85ee-2292fd7b568f

Droomreis


Met de meest luxe Range Rover een droomreis maken over vijf continenten, inclusief unieke belevenissen zoals een helikoptervlucht naar een gletsjer voor een picknick. En overnachten in de beste hotels ter wereld. Dat klinkt zo goed als onmogelijk, toch? Welnee! Land Rover en Abercrombie & Kent maken het waard. Je moet je portemonnee trekken, maar dan maak je ook een dé ultieme roadtrip achter het stuur van de nieuwe Range Rover SVAutobiography.

ImageProxy

Wat vind je van deze nieuwe rubriek? Laat gerust een reactie achter, vinden we leuk om te lezen!

 

Over de auteur

Redactie - Robyn

Uit eten gaan, reizen of een combinatie ervan: dat zijn de dingen die Robyn het liefste doet! Ze houdt zich bezig met de marketing achter Goodfoodlove, bezoekt events en brengt daar smakelijk verslag van uit.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: