Single in the city: zo maak je het leuk!

6
inner circle

Je bent single en je woont in de stad (Amsterdam in mijn geval); hoe overleef je weekenden en avondjes alleen dan het beste? Ik schakelde een aantal experts (lees: mijn vriendinnen) in en maakte in samenwerking  The Inner Circle – de app die er zomaar voor zou kunnen zorgen dat jij je nét iets beter vermaakt als single – deze ‘how to be single in the city guide’. Enjoy!

Girls night

Deze is classic, maar blijft leuk. Trommel al je vrijgezelle vriendinnen op, maak van je woonkamer een chillparadijs met snacks, drankjes en heel veel kussens en zet een heerlijke gladde glijfilm op. Geen drama’s of romcoms dus, maar kwijlen bij de gespierde lijven van al die strippende kerels. Een paar heerlijke mooie mannen films voor deze avond:
♥ Magic Mike
♥ Troy
♥ Fast & The Furious
♥ Crazy, Stupid, Love
♥ In Time

inner circle

Kijk eens rond op The Inner Circle

1 ding is zeker: je bent écht niet de enige die single is. En ja, er zijn ook genoeg mannen die zich af en toe waarschijnlijk een tikkie alleen voelen. Hét perfecte moment dus om de Inner Circle app te openen en je ogen eens goed de kost te geven. Omdat iedereen die zich aanmeldt zorgvuldig geselecteerd wordt is de kans op creeps bij The Inner Circle zeer klein, en blijven er vooral leuke, ambitieuze dudes tussen de 24 en 40 jaar over die op zoek zijn naar een leuke relatie.
inner circle

Ga daten op een leuke plek

Onder het mom van ‘fuck it, je leeft maar één keer’. Ga lekker op date! Strik een leuke vent en spreek eens ergens anders af dan in een bar of restaurant. De TonTon club op het Westergasterrein is volgens meerdere vriendinnen een tóp plek voor een eerste ontmoeting. En zeg nou zelf: hoe vaak sta je tegenwoordig nog te flipperen of je date in te maken met levensgroot Jenga!? Dat bedoel ik 😉  Andere toffe plekken voor een date in Amsterdam zijn:
♥ De Kanarieclub – voor een casual date en goed eten
Amsterdam Borrl Kitchen – van ontbijt tot late borrel: hier is het altijd leuk
♥ Calle Ocho – in Zuid-Amerikaanse stijl
Jansz. – voor een culinaire date
Stuyvesant – perfect voor wijnliefhebbers

 

Zin in een leuke date, en nieuwsgierig geworden naar de app? Download hier gratis The Inner Circle en geef je ogen eens goed de kost 😉

 

dating
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met The Inner Circle

Over de auteur

6 comments

 1. Sujatha 18 februari, 2017 at 15:51 Beantwoorden

  Leuk idee dat Inner Circle, maar wat zijn de criteria om toegelaten te worden? Ik ben al meerdere malen, (met verschillende emailadressen) afgewezen. Terwijl ik toch een keurige, hbo geschoolde maatschappelijk werker ben. 1 klein dingetje wat mij doet twijfelen over wat de reden zou kunnen zijn, is mijn huidskleur. Zeker nadat ik van vrienden hoorde dat zij inderdaad nauwelijks gekleurde mensen zien op de site. Is dit werkelijk het geval en zal dit de reden zijn dat ik niet word toegelaten?

   • Sujatha 18 februari, 2017 at 16:04 Beantwoorden

    Dank je. Ik ben ook erg benieuwd wat ze zeggen, want ik mag toch hopen dat dat niet de reden is. Zou voor het eerst in mijn leven zijn dat ik daardoor ergens niet aan kan deelnemen. De eerste keren ben ik afgewezen en de laatste keer ben ik gaan mailen naar hun en zeiden ze dat het druk was en er dus een wachtlijst was, maar dat is inmiddels al wel een jaar geleden.

    • Kelly 21 februari, 2017 at 19:05 Beantwoorden

     Hi Sujatha, zoals beloofd heb ik het voor je nagevraagd, en dit is de reactie die ik ontving:

     “Thanks voor het doorsturen! Bij de applications worden oa de volgende punten meegenomen; social network analysis, opleiding, carriere en leeftijd. Wij hebben letterlijk mensen van over de hele wereld die daten op de app, ethiniciteit speelt dan ook geen rol.

     Uiteindelijk willen wij een betrouwbaar netwerk van young professionals zijn, waar het makkelijker is om the one te vinden…

     Zij kan mij altijd een mailtje sturen op support@theinnercircle.co – met haar naam en het email address dat ze heeft gebruikt, dan check ik het even :)”

     Als ik jou was zou ik hem dus gewoon even persoonlijk mailen, dan kan hij je vast meer vertellen =)

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: