Smaak van de week #8 | Workouts & werken

0
goodfoodlove

Goedemorgen allemaal! Hoe is jullie week geweest? Die van mij was weer lekker vol, kijk je mee?

Mijn week begon maandag heel, heeeeel vroeg. Tig ging ik rally doen met vrienden en werd voor 6 uur opgehaald. Omdat ik hem gedag wilde zeggen stond ik ook op, en in plaats van daarna weer naar bed te gaan ben ik dit lekkere verse sapje gaan juicen. Ik ben niet zo’n fan van vroeg opstaan, maar stiekem is het best wel eens fijn.

Na een lekkere yogales door Sophie Fleur (ze geeft ook les bij Yay) ging ik lekker aan het werk. De nieuwe smaak van Abbot Kinneys erbij en gaan!

IMG_7785

Mijn lunch haalde ik bij Stach, en at het op terwijl ik door dit prachtige F.A.L.L. magazine bladerde

Dinsdag kwam mijn schoonzusje gezellig eten. We deden spruitjes, spinazie en gerookte kip in de wok en aten er een lekkere couscoussalade bij.

Ik ben nooit zo gek op ’s avonds sporten, maar woensdag besloot ik om na werk toch even naar de sportschool te gaan, om mijn benen vast voor te bereiden op wintersport. Mijn trainer Mario wilde graag even op de foto voor zijn nieuwe Facebookpagina =)

Na het sporten draaide ik een lekker maaltje in elkaar voor mezelf. Ik begon met deze halve avocado gevuld met garnaaltjes

Ook in huize Goodfoodlove gaat er wel eens iets finaal de mist in. Dit moest een heerlijke soort fritata worden, maar eindigde als zielig hoopje. Oorzaak: de verkeerde pan gehad waarvan de anti-aanbaklaag z’n beste tijd gehad had. Het smaakte overigens wel goed!

Na het eten lekker op de bank met Netflix, deze Ombar en een vermoeide Ziggy 😉

Ik hou van dit soort invites! Ik kreeg deze yogamat opgestuurd met een uitnodiging voor een leuk persevent erbij, heel tof als dat zo aangekleed wordt.

IMG_0091

Ook thuis deed ik een korte workout…IMG_0103

…onder toeziend oog van Marley.

Donderdag ging ik naar de internationale persdag van HEMA. Dit is altijd zo’n leuke persdag! De hal van het hoofdkantoor is omgetoverd tot toonzaal en de nieuwe voorjaarscollectie wordt gepresenteerd. Paaseieren proeven, instax foto’s maken en bijkletsen met vriendin Jannie (die voor HEMA werkt) hoorde er ook bij. Top middagje!

’s Avonds ging ik naar mam om samen bij Steve’s Stove een lekker maaltje uit te kiezen. Komende week lees je meer over deze heerlijke afhaal in Amsterdam.

Boks kitty!

Jawel, voor de derde keer sporten deze week! Vrijdagochtend kregen Samantha en ik bokstraining van Mario. Het was voor mij de eerste keer dat ik met iemand trainde die terug sloeg (niet gericht of hard hoor), en het was echt zo leuk! De foto is aan het einde van de training genomen dus we zijn een beetje paars en bezweet 😉

Cheers! Diana en ik proosten nog voor haar verjaardag, en voor een hele leuke samenwerking die we aan het opzetten zijn. To be continued…

Diaan en ik zijn allebei gek op lekker en gezond eten, dus als lunch maakten we deze goed gevulde eiwitomelet en een frisse salade. Gezond eten kan ZO lekker zijn!

Vrijdag = borreltijd! Samen met wat collega’s deden we een hapje & drankje bij Applaus in Lelystad. Lichtelijk decadent met oesters en entrecote met een saus van eendenlever en cognac, maar ZO lekker!

Zaterdag maakte ik een rondje door de Intratuin en kwam deze leuke setting tegen. Ik hou echt van deze stijl!

Bij Delifrance haalde ik een broodje en kreeg deze leuke handschoenen van Chocomel erbij. Goede match met de beker he 😉

We zijn vaak met z’n vieren, maar omdat Tig in het buitenland zit besloten Jel en ik voor Nick te gaan koken. Schalen op tafel, wijn erbij, kaarsjes en muziek. Gezellig toch?!

Dit was – naast het stoofvlees en de groenten – toch wel ons pronkstuk van de avond: hasselback aardappels. Het is super simpel maar oh zo lekker. Receptje komt eraan!

IMG_0353Zondag had ik een mega productieve dag: ik heb opgeruimd (als in 2 grote vuilniszakken weg), boeken uitgezocht en te koop gezet en voorgewerkt voor mijn vakantie volgende week. Koken had ik even geen zin in, dus ik haalde de pot soep van Soepfabriek uit de kast (die is lekker) en werkte tot na 23 uur door. Het plan was nog even te chillen maar dat is niet gelukt. Ach, het idee dat alles klaarstaat voor komende week geeft ook veel rust =)

Fijne week allemaal!Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: