Smaak van de week #15 + VLOG | Tattoo zetten & Bob Marley Triubute

4
goodfoodlove

Goodmorning!

Het is weer maandag en de lente is ver te zoeken. April doet wat ‘ie wil zeggen ze, en dat hebben we afgelopen week gemerkt… Geen terrasjes dus dit keer, maar wel lekker eten! Kijken jullie mee?
Maandag werd de jaarlijkse culi perslunch georganiseerd, dus qua lekker eten kon de week niet beter beginnen. Samen met Ianna ging ik richting de Kookfabriek waar we leuke mensen spraken en veel lekkers proefden. Na een paar uur gingen we met een gigantische goodiebag naar huis en besloten we direct een unboxing video op te nemen (die van vorig jaar bekijk je hier). Natuurlijk horen jullie het als eerste als de video op mijn YouTube kanaal staat!
moink balls
Oeh Moink balls! Ook op de culi perslunch waren ze heel populair. Geen idee wat het is? Lees dan dit stuk maar eens.
 players
Rond 17 uur sprak ik met papa af in de stad. We deden eerst even een drankje bij Players, daar hebben ze altijd zulke lekkere wijn =)
 hard rock cafe
Daarna liepen we richting Hard Rock Cafe, waar we uitgenodigd waren om te komen eten. Het verslag lees je hier.
IMG_9434
Papa liet dit oude krantenbericht uit het Witte Weekblad zien, een krant uit Badhoevedorp (waar ik opgegroeid ben). Ze kwamen dus vroeger je varken thuis halen, en dan kreeg je hem geslacht weer terug, hoe bizar is dat.
 IMG_9441
Altijd fijn zo’n goodiebag: ik had dinsdag lekker heksenkaas en pittige humus voor op een speltbroodje tijdens de lunch op werk
esqualo jurkje
Ik plaatste alvast een sneak peak van mijn nieuwe outfitpost op Instagram. Wat vinden jullie ervan?
 santa maria
Santa Maria stuurde me dit BBQ pakket. De rubs vind ik wel interessant =)
IMG_9444
Jaaaaa het aspergeseizoen is geopend! Tig maakte dinsdag dit heerlijke mailtje voor ons klaar.
 carascreen
Dit vind ik toch zo bijzonder: je kunt tegenwoordig zelf thuistests uitvoeren waar het afnemen van bloed voor nodig is. Cerascreen ontwikkelt test waarmee je jezelf kunt checken op bijvoorbeeld jouw vitamine B gehalte of voedselintoleranties. Je geeft jezelf een minuscuul prikje in je vinger, vangt wat bloed op in een buisje en stuurt het pakketje terug. Het gaat allemaal heel hygiënisch en er zit een uitgebreide uitleg bij. Met een code log je dan in op jouw persoonlijke pagina waar de testresultaten verschijnen. Ik voerde de voedselintolerantie test uit en ik ben ZO benieuwd naar de uitslag! Keep you posted.
 srprs.me
Ooh wat zijn verassingen toch leuk!! Op 13 mei gaan we met srprs.me op blind break: een citytrip met bestemming onbekend. Je kunt ons nu al volgen via deze link. Je ziet daar een klok aftellen, volgende week verschijnt het weerbericht op onze bestemming, en op het moment dat wij weten waar we heen gaan (op Schiphol dus) weten jullie het ook. Volgen jullie ons?
Dit was zo leuk: woensdag kreeg ik op kantoor bezoek van het meisje van Verkade. Er zijn twee nieuwe smaken uitgebracht, en die moest ik natuurlijk proeven! De flinterdun met witte chocolade, amandel en framboos vond ik lekker maar erg zoet, en de dubbeldik met melkchocolade, gekarameliseerde pecannoot, amandel en zeezout vond ik heel lekker! De rest van mijn afdeling was daarna ook blij 😉
 happy socks
Donderdag gezonderdag, dus mijn ochtend begon met deze heerlijke paleo mugcake. En hoe leuk zijn die sokken van Happy Socks??
Bedrijfskring Lelystad
Sinds deze maand ben ik lid van BKL, de bedrijfskring Lelystad. Het is een vereniging van ondernemers die maandelijks samenkomen en elkaar (en stadsgenoten) helpen waar ze kunnen. Daarbij is het natuurlijk ook heel gezellig ;). Donderdag was de maandelijkse meeting, dit keer bij de voedselbank. Heel stom, maar ik heb alleen gesnapt en ben vergeten een foto te maken. Jammer, want de club had €10.000 bij elkaar verzameld en aan de voedselbank geschonken als bijdrage aan een nieuwe koelwagen, was een prachtig fotomoment geweest.
Na de meeting besloten we lekker wat te gaan eten bij Jan Goos, waar onze amigo Erik chef kok is. Hij schotelde ons deze smakelijke octopus voor en daarna zeebaars met langoustinejus. Smullen!
knorr
Knorr stuurde me dit pakket op, waarmee je plantjes kunt kweken en ‘kunt koken’. Dat laatste ben ik het niet bepaald mee eens. Waarom, dat zie je in mijn vlog (stukje verder naar beneden scrollen, of bekijk hem hier op YouTube).

Vrijdag was het dan eindelijk zover, tattoo time! Ik besloot de hele dag te vloggen. In het filmpje vertel ik over mijn tattoo, neem ik jullie mee naar mijn wekelijkse training in de sportschool, en zien jullie natuurlijk hoe mijn tattoo gezet wordt! Bekijk het filmpje hieronder, of klik op deze link als het niet werkt.
 IMG_9505
Spannend!
We hadden per ongeluk een beetje decadente week, want ook vrijdag aten we buiten de deur. Bij Applaus was een klein feestje met een DJ, dus we besloten er daarvoor ook een hapje te eten. Het eten is daar ZO lekker!
 pinpointyourtravel
Zaterdagmiddag ging ik kaartjes ophalen bij Petra, die leuke events in Lelystad organiseert. We zaten even gezellig in de tuin en haar man liet zien wat hij maakt. Ik heb altijd zo’n kaart gewild waarop je kan aangeven waar je geweest bent, dus ik heb er direct een bij hem besteld. Kijk eens op Pinpointyourtravel om te zien wat hij allemaal maakt.
 sabra
Even een snack tussendoor; Sabra heeft dit coole bakje op de markt gebracht, waar naast humus ook pretzels inzitten om erin te dippen. Echt een top uitvinding! Deze gaan binnenkort mee in het vliegtuig.
 thais eten
We gingen even bij vrienden een drankje doen en besloten Thais eten te laten komen. Altijd lekker!
 rootsriders
Jaaaa de Rootsriders waren weer in town! Deze Nederlandse band geeft een waanzinnige tribute aan Bob Marley. Dit jaar waren we er voor de 3e keer bij.
 IMG_9527
Bij reggaemuziek hoort natuurlijk een Bob Marley shirt! Tig heeft die van hem al jaren, en ik kreeg mijne van Hard Rock Cafe, die elk jaar een shirt maakt met een andere artiest erop. De opbrengst gaat naar een goed doel, dit keer naar het kankerfonds. Dat wetende wordt het shirt nog mooier =)
 babyshower
Zondagmiddag reed ik naar Houten (jawel, ook daar heb ik gewoond) voor de babyshower van vriendin Adaja. Alles wat heerlijk girly aangekleed met natuurlijk veel roze!
 IMG_9553
Kijk, dat zie ik graag, een man die kookt 😉 onze vriend Peter maakt onwijs lekkere broodjes kip, dus dat is hij hier aan het doen.
 IMG_9554
Tadaaaa! Mega lekker. Met peper & zuur uiteraard =D
Last but not least omdat ik er zoveel nieuwsgierige reacties naar kreeg, mijn tattoo! Het is een klein, sierlijk katje en in mijn vlog let ik uit waarom ik hiervoor gekozen heb. Wat vinden jullie ervan?

Over de auteur

4 comments

    • Kelly 28 april, 2016 at 21:09 Beantwoorden

      Ja echt he! Maar is allemaal wel heel netjes en makkelijk, dus ook wel weer een uitkomst =) ik verwacht dat ik nog een laad dagen moet wachten. Thanks voor het compliment, ben heel blij met m’n tattoo!

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: