In de media

Schrijven heb ik altijd al erg leuk gevonden. Met heel veel plezier schrijf ik voor mijn eigen blog, wat een aantal deuren naar andere opdrachten heeft geopend. Hierbij een overzicht van de publicaties van Goodfoodlove: horecava

♥ Samen met 4 andere bloggers ben ik ambassadeur van de Horecava, dé vakbeurs voor de horeca. Om ons voor te stellen verscheen er een artikel in hun online magazine Scoops

Alicante

♥ Voor Licor 43 ontdekte ik het Spaanse Alicante en maakte een artikel over mijn 10 #goldenmoments. Lictor 43 maakte een mooi overzicht van 43 #goldenmoments van alle bloggers, waar Goodfoodlove ook tussen staat.

♥ Charlotte's law interviewde me over bloggen, sponsoring en hoe ik omga met mediarecht. Lees het interview hier

♥ Rob van Omroep Flevoland interviewde me en draaide een uur lang mijn favoriete muziek in zijn programma 'Jukebox'. Het fragment is te beluisteren via deze link

♥ Samen met 3 andere bloggers ging ik aan de slag met het nieuwste product van Valess. In onderstaand filmpje - gepubliceerd op Smulweb - zie je hoe dat ging, en het recept vind je hier


Aan tafel
♥ Metro kwam bij ons eten! En plaatste voor kerst mijn recept + interview in het dagblad.

man bijt hond

♥ Man Bijt Hond vroeg me om culinair talent te beoordelen op hun kookkunsten. Het fragment bekijk je op de website van het programma.

1507146_859931180695300_1690388344062138063_n

♥ Leukedingendoen.nl verkoos mij tot 'leuk mens'. Op hun website geef ik tips over leuke culinaire dingen.

♥ Voor het tv-programma Amsterdammertjes was ik te gast in de studio van de Amsterdamse zender Salto 1. Het filmpje bekijk je hier onder =)Amsterdammertjes - Kelly van goodfoodlove.com from MaMedia on Vimeo.

parool woensdag 27 augustus

♥ Naar aanleiding van het persdiner in de Rembrandtoren verscheen er een publicatie in het Parool, waar ik met foto en quote in sta.

Radio 6 soul en jazz 16 sept 2014

♥ Op 24 september was ik op de radio te horen in de uitzending van Winfrieds woonkamer. Ik vertelde over en recept dat ik op dat moment aan het bereiden was. Klik hier om de uitzending terug te luisteren.

goodfoodlove op culy

goodfoodlove op culy eetdagboek

♥ Nederlands grootste culinaire website Culy plaatste dit recept van Goodfoodlove en vroeg me ook een eetdagboek bij te houden, welke je hier vindt.

♥ Goodfoodlove heeft een plaatsje bemachtigd in de Foodblog top 50 van 2013.

Kelly2

♥ Saskia van GoodfoodGoodstories interviewde me voor haar blog, dat tevens haar afstudeeronderzoek is.

♥ Pr bureau Made by PR interviewde me voor hun vaste rubriek 'PR talk met...' Klik hier om het interview te lezen.

interview

♥ Foodie friend Vanessa interviewde me voor haar blog

♥ Voor Single Sofie schreef ik een gastblog met recept. Klik hier om het artikel te bekijken.

♥ Tijdens mijn stage heb ik me verdiept in social media en diverse workshops gegeven. 'To be a blogger' vroeg me een artikel te schrijven over het koppelen van social media kanalen. Benieuwd naar het artikel? Klik dan hier.

♥ Tijdens 'Vitality Day' in het Swissôtel in Amsterdam organiseerde ik een healthy breakfast workshop. Deze website schreef er een artikel over.