Samenwerken?

Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met Goodfoodlove!

GOOD life, tasty FOOD, love to TRAVEL
Goodfoodlove geeft je inspiratie voor heerlijke en gezonde gerechten, toffe hotspots, fijne reizen, hotels die je niet mag overslaan en nog veel meer lekkers! Ik bedenk gezonde en makkelijke recepten (met hier en daar wat minder gezond, maar altijd lekker), vertel je alles over mijn favoriete restaurants en neem je graag mee tijdens mijn reizen en citytrips. Ook productreviews en winacties vind je op mijn blog. ELLE Eten noemt mijn stijl 'gezond bourgondisch', en daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. In de 3 jaar dat Goodfoodlove bestaat heb ik al veel leuke en succesvolle samenwerkingen met bedrijven opgezet. Van het bedenken van recepten tot het maken van persreizen: ik deel graag mijn smaak en inspiratie met mijn lezers.

Doelgroep & statistieken

Goodfoodlove trekt momenteel zo'n 40.000 unieke bezoekers per maand: dit zijn allemaal liefhebbers van eten & drinken (zelfgemaakt of buiten de deur), reizen en onderwerpen die met gezondheid en lifestyle te maken hebben. Het grootste gedeelte is vrouw, maar er komen ook zeker mannen een kijkje nemen. De leeftijd van mijn bezoekers is tussen 18 en 65 jaar, met het grootste deel in de categorie 25-44. Zowel op de website als op de social media kanalen groeit Goodfoodlove dagelijks. Te gek om te zien dat mijn bezoekersaantallen in een jaar ruim verdubbeld zijn! Een fantastisch compliment, en daarnaast belooft het veel goeds voor de toekomst. Denk je dat jouw merk goed bij Goodfoodlove past? Vraag gerust mijn mediakit en/of tariefkaart op: daarin staan actuele cijfers, mogelijkheden voor samenwerkingen en bijbehorende tarieven.

Good food @ work

Door de ervaring die ik dankzij Goodfoodlove heb opgedaan ben ik inmiddels goed bekend in de online wereld. Ik vind het leuk om mee te denken met het opzetten van bloggersevents, aansprekende teksten voor websites en communicatie-uitingen. Ook heb ik de nodige ervaring met SEO & social media. Ik heb mijn passie gevonden in schrijven en vind het - naast het schrijven voor Goodfoodlove - ook heel leuk om te schrijven voor andere media, online of print. Denk aan reisverslagen, columns, cityguides of food inspiratie.

Laten we in contact komen

Spreekt mijn blog, schrijfstijl of enthousiasme je aan, en heb je een idee voor een leuke samenwerking? Je mag me altijd mailen op info@goodfoodlove.com of gebruik het contactformulier. Vind je het leuk me vrijblijvend iets opsturen? Stuur me dan een mail om mijn adres te vragen.    

Toffe samenwerkingen

een selectie van eerdere samenwerkingen die Goodfoodlove aanging