Ad

NIEUW | Optimel puur

0
optimel puur

Als het even kan drink ik geen producten waar suiker aan toegevoegd is. Het is niet goed voor je en omdat ik het zo gewend ben vind ik het ook gewoon niet meer lekker. En daarnaast, puur voelt lekkerder toch? Ik merk het echt aan mijn lichaam als ik nauwelijks (toegevoegde) suiker eet. Ik ben fitter, energieker en mijn buik wordt er ook blij van. Met Optimel Puur wordt perfect ingespeeld op de alsmaar groeiende vraag naar producten zonder toegevoegde suikers en zoetstoffen. Ik denk dat veel mensen hier blij van worden =)

optimel puur

Optimel Puur is de eerste yoghurtdrink waar geen suiker of zoetstof aan toegevoegd is. Ik was erg benieuwd naar dit product en werd bij het zien van de ingrediëntenlijst blij verrast. Slechts drie ingrediënten: magere yoghurt, vruchtensap en natuurlijke aroma’s. En ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in handige halve liter verpakkingen.

2014-07-03 19.36.17

Ik mocht alle smaken testen: rode vruchten (nieuw), bosvruchten, perzik en citrus. Ook mijn vriend en wat collega’s werden door mij als testpanel gebruikt. Na de eerste slok hoorde ik van iedereen: “He! Dit is helemaal niet zoet!”, “het smaakt tenminste echt naar yoghurt” en “handig voor onderweg”. Dat laatste bleek een feit want binnen een paar dagen waren alle 0,5 liter verpakkingen op (deze nam mijn vriend steeds mee voor in de auto of tijdens werk).

20140703_132510

De nieuwe smaak ‘rode vruchten’ is mijn favoriet, maar ook de citrus smaak is lekker fris. Ik ga dit vaker meenemen, handig voor als ik weer eens in de trein zit 😉

IMG_20140703_012652

 

Dit is een gesponsord bericht

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

good news

Good News #2

Alweer de tweede Good News, en dat op Valentijnsdag. Als je niet aan het daten bent, pak er dan een drankje bij en ga er ...