Inspiratie voor in de keuken | Joseph Joseph

1

Zoals jullie misschien al gelezen hebben ben ik groot fan van Joseph Joseph. Ze maken mooie en kwalitatief goede keukenspullen.

Mijn vriend en ik zijn momenteel aan het bouwen aan ons nieuwe huis. Een fijne bijkomstigheid van een nieuw huis is natuurlijk… een nieuwe keuken! Wat een feest is dat om uit te zoeken =) Jullie kunnen de komende tijd dus aardig wat ‘paleis inspiratie’ op mijn blog vinden.

Ik krijg met enige regelmaat persberichten in mijn postvak, en vaak zitten er leuke berichten tussen. Ik werd dan ook heel blij van het berichtje over Joseph Joseph.

joseph1

Dit najaar introduceert Joseph Joseph de Elevate Wood Carousel, een echte musthave voor iedere keuken. De Elevate Wood Carousel is een handige draaibare houder met onmisbare keukenhulpjes. De set is speciaal ontworpen om de hygiëne in de keuken te verhogen en de rommel in de keuken te verminderen (en rommel maken, dat kan ik wel!) 😉
joseph2

De set bestaat uit een spaghettilepel, pollepel, stevige lepel, schuimspaan, stevige spaan en een flexibele spaan. De ergonomische handgrepen zijn hittebestendig tot 270 graden. Het enige minpuntje: het hout is niet vaatwasserbestendig.

De carousel is verkrijgbaar in het wit en donkergrijs en kost €85,-. Ik vind hem behoorlijk aan de prijs maar ga toch wel heeeel erg overwegen om hem aan te schaffen, want hij is zó leuk en handig! Hij is te koop bij de betere kookwinkels en warenhuizen. De carousel is ook verkrijgbaar in ander materiaal, dat wél in de vaatwasser mag. Bekijk het hier.

 

Over de auteur

1 comment

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: