Perfect voor Pasen: deze 9 healthy en oh-zo lekkere ontbijtjes

0

Het is bijna Pasen! De een eet z’n gebruikelijke boterhammetje, terwijl de ander compleet uitpakt met een ontbijt/brunchtafel vol met lekkers. Een ei hoort er absoluut bij, maar je kan nog zo veel meer lekkers maken. Als je een dag van tevoren alvast een en ander maakt, kan je tijdens Pasen heerlijk genieten.

Natuurlijk horen de gebruikelijke matze en Paasstol op tafel, maar ik kan me voorstellen dat je ook graag iets gezonds kiest. Dan heb ik goed nieuws: al deze 9 ontbijtjes zijn dat! Welke is jouw favoriet? Als je op de foto klikt ga je naar het bijbehorende recept. Vrolijk Pasen!

Amandel – kokosbroodjes met rozijnen

paleo ontbijt

Ontbijt omeletwrap met vers fruit & Hüttenkäse

omeletwrap

Bananen kokostaart: Banana Joe

bananentaart

Oeufs en cocotte op z’n Italiaans

oeufs en cocotte

Zomers ontbijt met gegrilde nectarine en mango

Gegrilde Nectarine

Heerlijke havermout cups met jouw favo topping

havermoutcups

Bananenbrood met honing en walnoot

bananenbrood

Drie sterren ontbijt met zalm

zalm

Vegan crunchy oats met blauwe bessen en banaan-kaneel mash

vegan oats

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

mocktail

Fairminds mocktail + beachday

Sippen van een heerlijke zelfgemaakte mocktail? Oftewel een cocktail zonder alcohol én zonder die vervelende kater? Dat kan met de nieuwe DYO Mocktail kit van ...