De Parade Amsterdam | cultureel en culinair feest

1

De Parade komt weer naar Amsterdam! Na Rotterdam, Den Haag en Utrecht is 9 augustus Amsterdam dan eindelijk aan de beurt. Tot en met 25 augustus kan je in het Martin Luther Kingpark genieten van het rondreizende theaterfestival. De Parade is een grote mengelmoes van muziek, theater, bijzondere voorstellingen en natuurlijk lekker eten en drinken!

Parade kofte

Dat laatste is voor mij altijd dé reden om de Parade te bezoeken. De sfeer is ongedwongen, het eten veelzijdig en verrassend en de wijn is altijd lekker. Bekijk hier wat je dit jaar allemaal voor lekkers kan eten en drinken. Mijn favorieten Köfte Kanto en Zijpestijl (heerlijke oesters) zijn van de partij!

Schermafbeelding 2013-08-05 om 5.21.28 PM

Tip: zorg dat je voor 16.00 uur op het terrein bent, dan is de entree gratis! Daarna kost het €7,50. Voor alle info check de website van de Parade. 

 

 

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: