Disclaimer

2

©2016, Goodfoodlove – Kelly Camfferman

De inhoud van deze website (teksten en foto’s) is eigendom van Goodfoodlove en door mijzelf gemaakt, tenzij anders aangegeven. Zonder mijn toestemming is het niet toegestaan teksten of foto’s te gebruiken. Je mag me natuurlijk altijd mailen om toestemming te vragen.

Wanneer ik zelf recepten, foto’s of teksten van andere media gebruik zal ik dit (inclusief link) altijd vermelden in het betreffende bericht. Alles wat je op Goodfoodlove leest is een uiting van mijn eigen mening. Het is mogelijk dat Goodfoodlove feitelijke onjuistheden bevat en daarom kunnen aan de inhoud geen enkele rechten worden ontleend.

Het gebeurt vaak dat ik producten toegestuurd krijg. Wanneer ik over een product schrijf is het uit vrije wil, omdat ik er enthousiast over ben en omdat ik het op Goodfoodlove vind passen. Iets toesturen geeft dus nooit garantie voor publicatie, maar ik vind het natuurlijk wel heel erg leuk!

Op Goodfoodlove zul je, naast advertenties, zo nu en dan advertorials tegenkomen. Een advertorial is een tekst (bijna altijd door mijzelf geschreven) in opdracht waar ik betaald voor krijg. Goodfoodlove vormt een deel van mijn inkomsten en door dit soort advertorials is het mogelijk te blijven doen wat ik het aller leukste vind, en dat is bloggen.

Een advertorial is te herkennen aan dit logo onder het bericht:

Advertorial

Heb je aan de hand van mijn blog nog vragen, opmerkingen of verzoeken? Je mag me altijd een mailtje sturen of reageren via Facebook of Twitter. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

Over de auteur

2 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

unboxing video

VIDEO | Unboxing doos van HAK

Afgelopen weekend ontving ik een gigantische doos van HAK. Het leek me leuk een deze box samen met jullie uit te pakken, dus ik maakte ...