Driving North is terug… met een gerecht van Goodfoodlove!

0
driving north

Weet je nog dat ik vorig jaar schreef over de super coole old school drive-in bioscoop waar Tig en ik waren geweest? Lekker cosy in de auto een film kijken op een groot scherm, uiteraard met popcorn erbij. En in de pauze bij de grote vuurkorf wat marshmallows roosteren en elkaar warm houden – want buiten de auto was het best fris. Wat was het leuk, en wat zou ik er graag nog een keer heen gaan. Goed nieuws voor iedereen die dit unieke evenement ook wil meemaken: Driving North is terug!

IMG-20141006-WA0004

Van donderdag 1 t/m zondag 11 oktober wordt het NDSM terrein omgetoverd tot grote openluchtbioscoop. Oude auto’s, nieuwe auto’s, Suzuki’s en Lamborghini’s: alles is welkom. Je parkeert je auto voor het scherm, zet de radio op de juiste frequentie om het geluid te ontvangen en nestelt je lekker in de autostoel om te genieten van de film.

flyer

Wanneer je trek krijgt hoef je de auto niet uit: je smst de bestelling door en het wordt gewoon naar je auto gebracht. Heb je geen auto? No problemo, dan neem je plaats in de carpartlounge en bekijk je de film vanaf daar. Het event duurt 11 dagen dus je hebt keuze uit 11 films. De eerste dag wordt afgetrapt met de klassieker Thelma en Louise, maar op zaterdag 4 oktober moet je er als foodlover écht bij zijn: dan draait namelijk de film Chef. Chef gaat over een uitgebluste kok die besluit zijn eigen foodtruck te beginnen waar van uit hij heerlijke broodjes verkoopt: de Cubano.

cubano chef

Bron foto: Open Road Films

Nu komt het aller, ALLER leukste: tijdens de film Chef wordt een speciale Goodfoodlove Cubano verkocht! Hoe cool is dat?! Je kunt dus letterlijk een Cubano eten terwijl je kijkt naar hoe de chef in Chef zijn Cubano’s maakt. Dat is nog eens een andere dimensie van filmbeleving 😉 De chefs van Dinner and a Party zijn staan klaar in de food/BBQ hoek om deze bijzonder smakelijke broodjes te bereiden. De film begint pas om 20.30 uur, maar je kunt om 17.00 uur het terrein al op om een goed plekje voor de auto te zoeken, wat te drinken en natuurlijk zo’n heerlijke Goodfoodlove Cubano te eten. Maak vooral ook een foto van je lekkernij en tag #Goodfoodlove en #DrivingNorth, want dan maak je kans op mijn favoriete kookboek van Uit Paulines Keuken.

Koop hier je tickets voor dit toffe event en laat op Facebook weten dat je erbij bent.

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: