Uit eten of cocktails drinken? Dit is wat ik draag!

2
miinto

Uit eten gaan kan ik tot een van mijn grootste hobby’s rekenen. Ik ben gek op goed en lekker eten & drinken en wanneer dat in een leuke horecazaak samenkomt met een fijne sfeer gezellige mensen ben ik helemaal in m’n element. Nu ben ik echt niet de grootste fashion queen, maar ik hou zeker van mode. Ik vind het dan ook leuk om, wanneer ik uit eten ga of ergens drankjes ga doen, nét even wat meer aandacht te besteden aan mijn outfit. Geen simpele spijkerbroek en sweater dus, maar een toffe blouse of een mooi jurkje.

Shoppen voor zo’n outfit doe ik soms in de stad, maar ik ben ook altijd groot fan van online shoppen. Vooral wanneer een webwinkel heel veel keuze heeft, maar dat ik wel gemakkelijk bij mijn favoriete merken kan kijken. Bij Miinto is dat het geval: hier bieden meer dan 220 boetieks hun collectie aan en kan je lekker vanachter je laptop shoppen. Nu is Miinto veel meer dan alleen een webshop, het is een fahsionplatform waar je ook terecht kunt voor leuke artikelen en fijne inspiratie. And that’s where I come in! Speciaal voor dit toffe fashion network selecteerde ik mijn 70 favoriete items voor dit seizoen. Het gaat echt alle kanten op: van franje laarsjes tot blouses met een toffe print en mooie jumpsuits. Net zoals ik ben dus eigenlijk, dat gaat ook alle kanten op 😉

vero moda broek

Als kers op de taart van onze samenwerking nodigde Miinto me uit in hun fotostudio, om met fotograaf Tim Posthumus Meyjes een aantal looks te shooten. Ik ben niet de grootste ster in poseren, maar ik vind het wel ontzettend leuk. En ik geloof dat dat ook te zien is op de foto’s 😉

Elke gelegenheid is anders en ik vind het dan ook leuk me te kleden naar wat ik ga doen. Een chique diner? Dan ga ik voor een jurkje en een paar killer heels (dan hoef ik toch niet lang te staan). Wanneer ik na het eten nog de stad in ga kies ik liever voor stoere boots, zodat er ook nog gedanst kan worden. Alle outfits zijn casual en chique tegelijk: wanneer ik dit draag voel ik me lekker in een fancy zaak, maar ook niet compleet overdressed wanneer ik een gezellig eetcafé in loop. Welke outfit is jouw favoriet?

Klik op foto’s om ze groter te maken

Drankje & dansen met vriendinnen

Vrouwelijk, stoer en stijlvol; dit jurkje is het allemaal. Wanneer ik met vriendinnen de stad in ga om drankjes te doen vind ik dit een hele fijne outfit. Ik hou ervan om jurkjes te dragen, en in dit exemplaar van Envy voel ik me niet overdressed. Hakken kunnen prachtig staan, maar als ik écht ga dansen (hou ik van) zijn dit soort schoenen veel beter geschikt. Deze leuke enkellaarsjes zijn van La Strada, en staan – ondanks de platte hak – toch heel leuk onder een jurkje.

First eet-date

Tja, daten! Het is een behoorlijke tijd onbekend terrein voor me geweest… Bij een afspraakje draait het natuurlijk allemaal om een eerste indruk. Voor mij geldt sowieso: zijn wie ik ben. Maar hoe druk je dat nu uit in een outfit? Deze toffe jurk/blouse van Supertrash past goed bij me; hij is kleurig, speels door de print, een beetje sexy door de lengte maar toch ook stoer, en door het touwtje om mijn middel valt hij niet heel wijd, maar valt hij mooi langs mijn lichaam. Met een paar stoere boots eronder voel ik me helemaal lekker!

Bistro & borrelen

Uit eten behoort – mede dankzij mijn te gekke werk – toch wel echt tot mijn grootste hobby’s (misschien we dé grootste). Meerdere keren per week ben ik in de horeca te vinden, en ik blijf ervan genieten. Wanneer ik uit eten ga pas ik mijn outfit aan op de soort zaak waar ik ga eten. Deze mooie gecoate broek van Vero Moda met kanten blouse (met franjes!) van Supertrash draag ik wanneer ik ga eten in een goede Franse bistro, of op zondagmiddag een fancy borrel met vrienden heb. Met deze temperaturen moet de jas helaas weer aan, maar wanneer er een rooftop terras (met heaters) is, sla ik deze sjaal van Pieces om zodat ik er stijlvol en warm bij sta.

Vind je deze looks leuk, en wil je shoppen in mijn stijl? Bekijk dan de styleguide die ik speciaal voor Miinto maakte.

Wat draag jij graag wanneer je uit eten of uit gaat? Leuk als je een reactie achterlaat om het me te laten weten!

Over de auteur

2 comments

 1. Denise - Follow my footprints 23 november, 2016 at 14:46 Beantwoorden

  Ha Kelly, ik vind de middelste outfit het leukst, die is helemaal ‘Denise’. Even off topic: Ik heb je vrijdag maar heel kort gesproken bij het event van Freixenet (althans, jíj was iets aan het vertellen, helemaal aan het eind van de avond) en nu weet ik weer waar ik je volgens mij van ken: ik volg je blog op Facebook sinds jij op wijnreis naar Catalonië was en ik daar ook naartoe mocht. Ik kon toen helaas niet.
  Je kwam zo leuk en enthousiast over dat ik je vandaag in mijn Flair-blog heb genoemd. Er zullen vast wel wat nieuwsgierige lezers doorklikken. 😉
  Groetjes!

  • Kelly 15 december, 2016 at 23:20 Beantwoorden

   Dankjewel Denise, wat leuk! Wat jammer dat je toen niet mee kon naar Catalunya, we hebben heerlijke wijnen geproefd. Waar kan ik je Flair blog vinden? Heel tof dat je me genoemd hebt, dankjewel!

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

havermout wortel ontbijt

Heerlijk havermout wortel ontbijt

Het is weer tijd voor een heerlijk receptje op gezonderdag. Jullie kennen Anne-Claire nog wel van de leuke stukken die ze eerder voor Goodfoodlove schreef. ...