Zwart & zwierig

2
outfit

‘He, een outfit op Goodfoodlove, dat is leuk!’

Ik hoop natuurlijk dat ik reacties zoals deze op dit artikel mag krijgen 😉  Dat zit wel goed denk ik, want jullie weten inmiddels dat ik naast foodlover ook beautylover en fashionlover ben, en de artikelen over mijn kapper en permanente eyeliner vielen heel goed in de smaak. Eten & drinken vormt altijd het belangrijkste onderdeel op mijn blog, dus zie mijn fashion posts ook maar als een extraatje; een leuk cadeautje voor in het weekend.

Deze eerste editie van fashionlove trap ik af met een outfit die ik graag draag tijdens een drukke werkdag voor Goodfoodlove waarop ik veel afspraken heb. Of wanneer ik een middagje ga shoppen en lunchen – zoals op de dag dat deze foto’s gemaakt werden. Misschien hebben jullie al ontdekt dat het woord basics niet echt voorkomt in mijn garderobe. Natuurlijk heb ik een aantal basisitems in mijn kast, maar die worden steevast gecombineerd met iets gewaagders. Zo ook bij deze outfit: ik draag namelijk geen gewone zwarte broek, maar één met een coating, waardoor de broek licht glanst. De poncho zorgt voor lekker wat kleur, die ik ook altijd graag terug laat komen in mijn lippenstift. I loooooove roze lippenstift! Een paar fijne boots eronder, die door het model stoer zijn, maar toch vrouwelijk door de smalle vorm en de gouden details op de ritsen. Mijn wolle grijzen hoed uit Londen erbij en een fijne, comfortabele maar ook speelse en kleurige outfit is af. Ohja: de poncho draag ik nu als kleding, maar ik wil hem ook wel eens over mijn jasje gooien als sjaal. Handig nu het wat frisser wordt =)
outfit geheel


Broek – The Sting | Poncho – Boohoo | Boots – Sacha | Tas – Cowboysbag | Armbandjes – IJhallen

Foto’s gemaakt door: Susanne – Wink Beautybar

Over de auteur

2 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: