Gratis e-book met dé must-sees in Parijs volgens 10 bloggers

2
gratis e-book parijs

Vrijdag 11 september, ik word wakker omdat er een kat in m’n oor zit te knorren en omdat ik vaag een wekker denk te horen. Ik kijk om mijn scherm: 4:00. Vier uur??! What the… Oh wacht eens even, ik ga naar Parijs! Mijn camera ligt al klaar dus met mijn slaperige hoofd film ik het begin van mijn vlog. Aankleden, zonnebril mee en op naar Amsterdam waar de rest van de bloggers staan te wachten.

parijs

NS international neemt ons vandaag mee op bloggerstrip naar de stad van de liefde, waar we in slechts 8 uur tijd de coolste hotspots gaan verzamelen. Ieder in z’n eigen vakgebied, dus ik ga uiteraard naar het Louvre. Oh nee 😉

Binnen de kortste keren ben ik dikke maten met de boys van Dudes & Don’ts en we besluiten onze citytour dan ook samen te gaan doen: zij op zoek naar vanalles wat ze tof vinden, ik op zoek naar eten. En drinken, uiteraard. De dag wordt zowel door Rick en Sander als door mij gevlogd. Mijn filmpje bekijk je hieronder, en het leuke filmpje van de mannen zie je hier. Ook de cameraman maakte een leuk overzicht van de dag, zijn filmpje zie je via deze link. 

Uiteraard had deze dag een doel: omdat het fijn is je tijd nuttig te besteden, schreven we tijdens terugreis met 10 bloggers een e-book. Gewoon, tussen Parijs en Amsterdam. Doen we even 😉 Nu ben je vast benieuwd hoe dat e-book er uit ziet… Komt dat even mooi uit! Via deze link kan je hem namelijk downloaden. Helemaal voor nop! Naast mijn smakelijke spots kan je hotspots verwachten voor fashion, kunst, boeken, kids en ook aan de budget reizigers onder ons is gedacht. Ik zou hem downloaden en goed bewaren op je smartphone voor het geval je een keer in Parijs beland. Dat kan zomaar, want je bent er binnen een mum van tijd.

Download hier het gratis Parijs e-book en laat je inspireren!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

2 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

Bilder en de clercq

Thuis koken als een chef

Bilder & de Clercq is een toffe samenwerking aangegaan waardoor iedereen (maar dan écht iedereen) thuis kan koken zoals een chefkok dat in een restaurant ...