Outfit: lucky leopard!

0
luipaard print

Misschien heb je het al gezien op mijn Instagram: naast lekker eten zijn er nog zo veel andere dingen die ik leuk vind om met jullie te delen. De reizen die ik maak bijvoorbeeld, producten waar ik fan van ben en outfits die ik draag.

Nu is Insta (omdat het allemaal draait om mooi beeld) daar een perfecte plek voor, maar op mijn blog kan ik net iets meer tekst kwijt. En wat meer foto’s tegelijk 😉 Daarom zal je hier af en toe een leuke outfit voorbij zien komen. Of tenminste, een die ik leuk vind, en die ik graag met jullie deel. Daarbij ben ik natuurlijk ook heel benieuwd naar jullie mening erover dus die mag je altijd laten weten!

Leopard all over

Goed, even over deze look. Leopard all over the place en ik hou er van! De panterprint is terug van niet weggeweest, en ik vind het helemaal leuk. Het idee dat deze print ordinair is, is al lang van tafel, en je kunt het tegenwoordig zelfs combineren met bijvoorbeeld streepjes of stippen.

Voor deze look combineerde ik een aantal items uit de Esmara by Heidi Klum collectie van Lidl. Ja je leest het goed: bijna de hele outfit is afkomstig van de Lidl! Heidi heeft samen met de winkel een uitgebreide kledinglijn ontwikkeld, en buiten het feit dat het er tof uit ziet is de kwaliteit ook nog eens bijzonder goed. Je snapt: ik ben fan.

luipaard print

Glimmende neplederen kokerrok | t-shirt met luipaardprint | jasje met sequins | suède shopper – allen Esmara by Heidi Klum via Lidl. Stoere enkellaarsjes – Sacha. Horloge – Myjewellery

 

luipaard print

Jurkje met A-lijn en luipaard print | Esmara by Heidi Klum via Lidl

 

luipaard print

Velvet haarband – ring – armbandje – necklace party | allen Myjewellery

Deze items waren zo populair dat ze de winkels uit vlogen maar niet getreurd: in december komt Heidi terug met een nieuwe collectie. Ik ben nu al benieuwd wat dat gaat brengen!

 

luipaard print

Deze foto wil ik jullie niet onthouden haha! Zo ziet het foto’s maken er dus achter de schermen uit 😉 Jasje is trouwens van Primark

Alle foto’s in dit stuk zijn gemaakt door mijn grote vriend Rolf van den Heuvel. Je kunt hem volgen via @shotsbyrolf, maar bekijk ook vooral zijn te gekke Amsterdam Insta account @amsterdamshots 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

WAAG restaurant

Waag eens een lekker hapje bij WAAG!

Een nieuw restaurant, in een gerestaureerd monument gebouw, midden in de stad, uitkijkend over de grachten. Klinkt goed toch?! Bekend in Leiden, wonend op nog ...