Smaak van de week #17 | Pizza’s bakken & Dreamgirls

0
foodblog

Dit was een beetje een vreemde week, ik heb het gevoel dat ik de vorige Smaak van de Week pas 2 dagen geleden maakte… Onze Koningsdag had ik natuurlijk vorige week al meegenomen, dus we beginnen deze week op dinsdag. Een hele gare, brakke dinsdag 😉

18toqg7a3lpjmjpg
Een brakke dag is gemaakt om series te kijken via Netflix (wat een uitkomst is dat!). Onze favoriete serie is Dexter en we hebben deze dag meer dan een half seizoen gekeken. Kijken jullie ook series? En welke is favoriet?

Untitled
Comfort food! ’s Avonds maakten we deze heerlijke tonijnburgers =D

Untitled
Woensdag moest ik even in Amsterdam zijn voor een bespreking. Als ik tijd heb neem ik niet de tram, maar loop ik lekker een stuk door de stad. Dat deed ik vandaag ook en tot mijn blijdschap kwam ik langs een Vitaminstore waar ik uiteraard een sapje (en een lekkere Roo’bar) haalde.

Untitled
Toen ik thuis kwam lag dit mooie pakket op me te wachten. Ik eet eigenlijk nooit plantaardige vleesvervangers, maar deze van SoFine ga ik zeker uitproberen! Ben er heel nieuwsgierig naar.

Untitled
Yes! De nieuwe zaak van onze vrienden is open =D Jan Goos is een bistro in de Deko Marina haven in Lelystad. Natuurlijk waren we bij de opening om te proosten en te genieten van het lekkere eten wat er geserveerd wordt. Binnenkort meer hierover op Goodfoodlove.

Untitled
Donderdag werkte ik op kantoor en had ik een leuke bespreking over een product waar ik heel blij van word. De foto geeft een hint 😉

Untitled

Gezellig pizza’s bakken met Daphne en Marjolein

Untitled
Donderdagavond was zo leuk! Met alle meiden van Maison PR, en met een aantal bloggers en andere leuke mensen was ik uitgenodigd bij Boretti om een pizzaworkshop te volgen. Natuurlijk had ik mijn pizza Flossy’s aan voor de gelegenheid =D. We kregen een rondleiding door de mooie showroom waar ik mijn oog liet vallen op de prachtige BBQ’s van Boretti. Daarna was het tijd om zelf met de handen in het deeg te gaan en de zelf gekneede pizza te beleggen met allemaal lekkers. Onze topper was de pizza met crème fraiche, gamba, zalm, ansjovis, kappertjes, rode ui, knoflook olie en rucola. Nu ik het intyp krijg ik meteen weer trek! Ik heb trouwens nog iets heel leuks ontdekt bij Boretti: je kunt een pizzasteen aanschaffen voor op de BBQ en daarmee je eigen pizza’s maken. Hoe leuk =D

Untitled
Vrijdag had ik zoals gebruikelijk personal training en werkte daarna thuis. Van Rosti Mepal kreeg ik een heel leuk setje met dit plankje, botervloot, eierdopje en lepeltje waar ik mijn lunch van at. De lunch werd trouwens verzorgd door Blue Band: zij hebben een nieuw product met roomboter en bezorgden een heerlijk pakket met vers brood, croissantjes, jam, de lekkerste kaas ooit en natuurlijk de nieuwe margarine met roomboter. Ik vond het een feestlunch!

Untitled
Als blogger schrijf ik niet alleen maar over eten. Ik vind het ook leuk om social media te gebruiken en daarom was ik gevraagd om, samen met iemand, als ‘social reporter’ aanwezig te zijn bij de premiere van de musical Dreamgirls. Samen met mijn schoonzusje ging ik vrijdagavond naar het De La Mar theater in Amsterdam om bij de premiere van deze swingende show te zijn. Het was echt te gek! Wat een toffe show en wat kan Berget Lewis toch bizar goed zingen. De rest van de cast was overigens ook top. De musical draait vanaf nu 3 maanden in Amsterdam en als je van een swingende musical met fantastische stemmen houdt kan ik je zeker aanraden om erheen te gaan.

Untitled
Zaterdag werd ik verrast met een bezoekje van twee leuke mensen die met dit toffe busje chocolademelk kwamen brengen. Niet de bekende chocomel uit het pak, maar het Deense merk Cocio, die chocolademelk maakt van melk, cacao en suiker. Niks meer en niks minder, dus geen kunstmatige toevoegingen. Het zit in leuke old school glazen flesjes en ik moet zeggen dat ik het echt heel erg lekker vind. Mijn vriend vond het ook heerlijk dus wat ons betreft is dit product goedgekeurd 😉 Mocht je het ook willen proberen; het is vanaf komende week verkrijgbaar in de supermarkt.

UntitledUntitled

Ik had gewoon eindelijk weer tijd om te koken! Deze twee bovenstaande gerechten verschijnen binnenkort online, jullie mogen vast gaan raden wat het precies is 😉

Untitled
Mama vierde zaterdagavond haar verjaardag en serveerde deze slagroomsoesjes met chocola. Ik hou eigenlijk niet van soesjes, maar deze smaakten goed!

Untitled
Mijn zondagse ontbijtje: yoghurt met aardbeien (yes ze zijn er weer!), amandelen, kokosschaafsel, cacaonibs en honing. Yum!

Untitled
Het weekend sloten we af bij de Eetalage, waar ‘Lely Sunday Afternoon’ was met livemuziek, een lekker wijntje en heerlijke hapjes. Op naar de volgende week!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

carpaccio bonbon

Kerstvoorgerecht: carpaccio bonbon

Met sommige klassieke gerechten moet je vooral niet teveel klooien, maar andere zijn perfect geschikt voor een kleine twist. Carpaccio bijvoorbeeld, kan je op de ...