Smaak van de week #2 | Nieuwe ontdekkingen

0
foodblog

Als ik de smaak van deze week zou moeten omschrijven kom ik vooral uit op veel. Veel proeven, veel nieuwe smaken ontdekken en veel te veel chocolade eten (heb je af en toe 😉 ) De maandag begon meteen met VEEL: veel champagne, veel ontdekken, veel mensen spreken. Het was weer tijd voor de jaarlijkse Horecava! Altijd feest =D

Untitled
Samen met Vanessa, Ianna en Sesanne was ik al vroeg in de RAI. Iets te vroeg bleek achteraf, want zelfs de koffiekraampjes waren nog dicht. Eigenlijk heb ik teveel te vertellen over deze dag, dus ik heb besloten dat ik er een los artikel over ga schrijven. Hierbij wel alvast een foto van ons ‘in bed’ met Lipton.

Untitled
Deze Balisto reep kwam ik tegen bij de kassa van een winkel en ik kon het niet weerstaan. Ik denk dat het serieus meer dan 10 jaar geleden was dat ik zo’n reep gegeten had. Best lekker!

Untitled
Woensdag ging ik naar Sees om een dagje samen te werken. Uiteraard moest er ook gegeten worden en maakten we voor de lunch deze lekkere flatbreads met falafel. Recept komt eraan!

Untitled
Zo leuk! Naast foodpost krijg ik tegenwoordig ook wel eens beautypost. Deze nagellak is fantastisch, ik zal jullie binnenkort vertellen waarom.

Untitled
Woensdag, tijd voor Marley Spoon! Ik maakte een heerlijk gerechtje met auberginerolletjes, humus en rucola. We waren meteen fan. Ik vertel jullie snel meer over Marley Spoon en over dit heerlijke receptje.

Untitled
Heerlijk gezond ontbijtje: geitenyoghurt met eat natural en een flinke schep Yoursuperfoods ‘chocolate lover’. Goed begin van de dag.

Untitled
Dit moet ik even met jullie delen: op de foto zie je Erik en Guido, onze goede vrienden en chefkok/eigenaren van Brasserie de Houtrib. De afgelopen weken is Tigon daar druk bezig geweest om de keuken compleet te verbouwen en je kan aan Erik zijn hoofd zien hoe blij hij ermee is 😉 Mocht je er nog nooit gegeten hebben: zeker een keer doen!

Untitled

Donderdag had ik een leuke afspraak met Magne van Jong in Lelystad, bij de Eetalage. Ik smulde van een lekker stukje carrotcake en we kregen ook nog wat slowcoffee te proeven, geserveerd in een schattig mini-wijnglas.

Untitled
Vrijdag was zo leuk! Bij Koken met Aanbiedingen kreeg ik samen met een paar andere bloggers (en vriendinnen inmiddels) een foodfotografie workshop. Helaas ging mijn batterij stuk vlak voordat we begonnen, dus ik moest met mijn iPhone aan de slag. Resultaat mag er best wezen toch?! De plaatpizza was trouwens zó lekker dat ik het recept met jullie ga delen.

Untitled
Untitled
Wat een buit! Dit kwam de postbode zaterdag brengen. Oké, ik had wat online geshopt in de uitverkoop van Supertrash (daar ben ik zo’n fan van!) maar de rest was voor mijn blog, met als hoogtepunt de prachtige houten box van Quaker.

Untitled

Later op de dag was het, bij vrienden thuis, tijd voor sushi, spelletjes en idioot grote brokken chocolade. Heerlijk! Maar nu weer even normaal doen 😉

snelle superfood
Ik ben me, as we speak, aan het klaarmaken om naar Amsterdam te gaan voor de lancering van dit boek: De snelle superfood chef. Ik schuif straks aan bij een bloggerslunch en ga veel leren over gezondheid en superfoods. Fijn even wat gezonde inspiratie, kan ik wel gebruiken na deze week 😉

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: