Weekvlog #2 | Mijn tweede tattoo zetten & zeehondjes spotten!

0
weekvlog

Dat was leuk, mijn eerste weekvlog vorige week! Ik vond het best spannend, want ik had geen idee wat jullie ervan zouden vinden om letterlijk mee te kijken in mijn leven. Maar aan de reacties te zien werd het heel goed ontvangen, zo leuk!! Ik ben dus meteen weer vrolijk verder gegaan met vloggen. Het was weer een lekker druk weekje met een paar leuke events, etentjes en….een tweede tattoo! Kijk je mee?

Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

In de vlog zie je ze al even voorbij komen, de speciaalbiertjes van HOPT. Tot zo’n jaar geleden was ik echt geen bierliefhebber, maar ik kan het inmiddels goed waarderen! Vooral als het speciaalbier is. Via HOPT bestel je craftbeer afkomstig van over de hele wereld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fris witbiertje uit IJsland (hoe toepasselijk),  de welbekende Singha uit Thailand, of een good old Tripel Karmeliet uit België. Extra leuk: speciaalbier zit altijd in van die toffe flesjes =D

tattoo

Ennnn tot slot natuurlijk het eindresultaat van de mijn tattoo! Hij is uiteraard express zo gemaakt alsof hij geschetst is =) Het verhaal erachter vertel ik met liefde een keer, dat wordt iets te lang voor nu 😉 Zouden jullie dat willen horen?

Dankjewel weer voor het kijken, en tot volgende week! Ohja, laat vooral een reactie achter, vind ik heeeeeel leuk ♥

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: