Zuivere koffie | een mooi, verstopt plekje in Amsterdam

0

Op een zaterdag gingen mijn vriendin Selina en ik lekker op de scooter door Amsterdam rijden. Wat is het toch een heerlijke stad! Overal gezelligheid, mensen buiten én de leukste lunchtentjes. Soms moet je heel goed kijken en ontdek je een (bijna) verstopt plekje dat geweldig blijkt te zijn.

It was our lucky day! We liepen over de Utrechtsestraat en zagen op een bordje ‘binnentuin’ staan. We liepen meteen naar binnen bij het tentje, dat de leuke naam Zuivere Koffie heeft. Dit is nou echt zo’n zaakje dat Amsterdam zijn charme geeft. Drie vrouwen waren druk bezig met het maken van heerlijke verse smoothies, broodjes beleggen en uitserveren en gezellig kletsen met iedereen die daar maar zin in had.

De binnentuin was net zo gezellig en knus als de zaak zelf, en de huiskat heeft hier, hoe druk ook, zijn eigen stoel.

We bestelden een vers fruitsapje, een broodje met (heerlijke!) zelfgemaakte zalmsalade en een broodje uit de oven met Italiaanse ham en gorgonzola. Zó lekker! Je kon aan alles merken en proeven dat de dames het met veel liefde, en met goede ingrediënten, klaargemaakt hadden.

Ook aan Zuivere Koffie deel ik natuurlijk hartjes uit:

Good: ♥♥♥♥♥

Food: ♥♥♥♥

Love: ♥♥♥♥(+) voor de huiskat 😉

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

bananentaart

Bananen kokostaart: Banana Joe

Misschien had je het al voorbij zien komen in Smaak van de Week: het ontbijt van Abbot Kinney’s. Laat ik jullie eerst even kort iets ...