Bagels en Beans is always a good idea!

0

Laatst nam ik mijn vriendinnetje Jasmijn (misschien kennen jullie haar nog van deze blog ) mee uit lunchen voor haar verjaardag. Ze is een echte foodie en eet nog gezonder dan ik! Ze wilde graag bij Bagels & Beans eten, wat me een beetje verbaasde aangezien bagels met roomkaas niet heel erg binnen een supergezond voedingspatroon passen.

Untitled

Toen we binnen waren (we gingen naar de B&B op de van Bearlestraat in Amsterdam) en de kaart zagen snapte ik waarom ze hier zo graag komt. B&B is super healthy! Ze hebben zeker de bagels met roomkaas, maar ook een heerlijke gezonde volkorenbagel Italian style met gegrilde groenten en pijnboompites. Deze namen we allebei en we hebben echt zitten smullen. Je kan trouwens je bagel helemaal zelf samenstellen, leuk =)

Untitled

Ik word altijd heel blij als er lekkere, verse sapjes op de kaart staan. B&B had wel hele gezonde sapjes! We kozen voor het ‘geen stress’ sapje met sinaasappel, wortel, gember (baaah dacht ik) en een Royal Jelly shot (nog meer baaah dacht ik). Ik nam een slok en… het was heerlijk! Lekker zoet door de wortel, de gember proefde ik nauwelijks en de Royal Jelly bleek naar honing te smaken.

Untitled

Nadat onze mega lekkere bagel en het sapje op waren namen we nog een kopje koffie met een dadel gehuld in een puur chocolade laagje erbij. Dit is nou een perfect voorbeeld van een heerlijk en niet ongezond ‘snoepje’ bij de koffie.

Untitled

Ik ben na dit bezoek ook helemaal into de Bagels & Beans en ga hier zeker vaker lunchen =)

Good: ♥♥♥♥

Food: ♥♥♥♥♥

Love: ♥♥♥♥

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

kromkommer gaypride

Gaypride 2016: de leukste inhakers

Je voelt het als je door de stad loopt: er is iets gaande in Amsterdam. Regenboogvlaggen sieren menig straat, brievenbussen kleuren roze en overal worden ...