Dining with the stars | betaalbaar eten bij sterrenrestaurants

0

Uit eten gaan is één van mijn grootste hobby’s. Ik vind het heerlijk om bij een eetcafé of brasserie een goede biefstuk en zelfgemaakte frieten te eten, maar ook om bij een chique restaurant een super verrassend en creatief menu voorgeschoteld te krijgen.

Vroeger dacht ik altijd dat je bij een sterrenrestaurant opgedirkt en wel met 18 messen en 27 vorken moest eten. En dat je niks verkeerd mag doen (niks voor mij aangezien ik in mijn enthousiasme nogal eens een glas wijn omgooi of een mes in de schoot van de buurman mik).

Sterrenrestaurant - nonnetje

Niets bleek minder waar. Mijn eerste ‘sterrenervaring’ had ik bij mijn absolute number one restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk. Een prachtig monumentaal pand met een gezellige, warme inrichting en minstens zo gezellig personeel. En het eten! Zo onwijs lekker, bijzonder en creatief opgediend. Dit is veel meer dan eten, het is echt een beleving. Opgedirkt hoef je hier absoluut niet heen, maar elke gelegenheid om een jurkje aan te trekken is er voor mij een 😉 Een jurkje waar overigens (zei het toch!) en glas wijn overheen ging… Maar zelfs dat was geen probleem bij het Nonnetje. Ik kreeg zelfs een nieuwe servet met een plastic tussenlaag en een vette knipoog van de ober.

Ik kan me heel goed voorstellen dat veel mensen eten bij een restaurant met een ster (te) prijzig vinden. Dan heb ik toch heel goed nieuws =) Dining City organiseert van 22 november tot 4 december ‘Dining with the Stars’: uiteten in een sterrenrestaurant, voor een vriendelijke prijs. Een exclusief 5-gangen diner inclusief amuses voor € 55,- of een gastronomische 4-gangen lunch voor € 40,-. Een mooie gelegenheid om exclusief te eten voor een veel lagere prijs dan normaal.

diningcity

Vanaf woensdag 13 november 10.00 uur kan er gereserveerd worden. Wees er echt heel snel bij want binnen een paar minuten zitten de populairste restaurants altijd vol. Top tip: schrijf je nu in voor de nieuwsbrief, dan heb je een voorsprong en kan je meteen reserveren! Of klik hier (ssttt, niet zeggen he =P).

Ik kan je nog wat verklappen! Mijn ‘sterren CV’ bestaat uit ’t Nonnetje, de Basiliek en ’t Amsterdammertje en guess what… ze doen allemaal mee aan Dining with the Stars!

 

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: