Een driedaagse detox: wat doet dat met je?

19
juizs

3 dagen niet eten, dat is natuurlijk helemaal niks voor een foodlover zoals ik. Toch vroeg ik me al een hele tijd af hoe het zou zijn om te detoxen en wat het met me zou doen. Via Bloggers Network ontdekte ik het leuke nieuwe bedrijf Juizs dat verschillende programma’s aanbiedt waaronder een 3-daagse sapkuur. Drie dagen met alleen juices en zonder vast voedsel, dat zou nog wel moeten lukken! Via social media hebben jullie al één en ander kunnen lezen over mijn – toch best een beetje zware – drie dagen. Er waren zoveel mensen die meeleefden (lief!) en me vroegen naar mijn ervaring. Tijd voor een uitgebreide review in de vorm van een day journal.

Foto 15-07-15 09 57 08

Als je denkt dat het detoxen zelf het lastigste was heb je het mis. Het plannen van de detox, dat was pas een opgave! Mijn schema is behoorlijk druk (zeg maar gerust ramvol) en het grootste deel van mijn afspraken heeft te maken met eten. Comes with the job, maar vrij lastig dus, als je drie dagen geen vast voedsel tot je neemt. Op een zondag 3 weken geleden bedacht ik me dat ik de volgende dag wilde beginnen, tot ik las dat er ook twee dagen van tevoren afgebouwd moest worden. Met een weekend vol BBQ’en en wijn was dat helaas niet gelukt… Ik pakte direct mijn agenda en plande voor de week erop 2 afbouwdagen en daarna 3 detoxdagen in. De detox had bij voorbaat al invloed om me: waar ik normaal mijn afspraken om eten en drinken heen plan kon ik dat nu niet doen. Ook wel even lekker, een detox voor mijn agenda.

Zondag, afbouwdag #1

Voor mijn gevoel begint het detoxen vandaag al: ik denk van tevoren na over wat ik ga eten en heb wat inkopen gedaFoto 12-07-15 16 11 09an om recepten uit het Juizs afbouwboek te maken. Mijn ontbijt is altijd al heel gezond dus daar hoef ik niet veel aan te veranderen. Wel kies ik ervoor om in plaats van Eat Natural (mijn favoriet) muesli in mijn geitenyoghurt te doen en er nog wat extra fruit aan toe te voegen. Er ligt al tijden een pompoen op de fruitschaal en ik besluit hier een pompoenbrood en een lekkere soep mee te maken. Het pompoenbrood eet ik – met wat notenpasta – als lunch en de soep gaat mee naar mijn schoonouders, die me overigens wat vreemd aankijken als ik met eigen eten binnenkom (ach, ze zijn wel wat van me gewend;) ) De broodjes en toastjes die op tafel staan raak ik niet aan en ook een wijntje sla ik keurig af. So far, so good.

Maandag, afbouwdag #2

Vandaag moet ik werken en ik ben blij dat ik me goed heb voorbereid. MijnFoto 13-07-15 19 27 01 ontbijt is hetzelfde als gisteren en als lunch neem ik wat van de soep die ik nog over heb. Tussendoor heel veel water en een stukje pompoenbrood en ik kom mijn dag prima door. ’s Avonds maak ik de heerlijke caesar salad uit het afbouwboek, waar ook Tigon lekker van mee smult. Ik drink weer veel water, wat verse muntthee en snoep een dadel gevuld met nootjes. Ik besef me ineens weer dat een gezonde snack minstens zo lekker is als een koekje.

Dinsdag, detoxdag #1

It’s D-day! Gisterenavond heb ik de sapjes uit de vriezer gehaald en op het aanrecht gezet. Niet heel handig want er ligt een grote plas water omheen, dat had ik kunnen bedenken… Ik begin met een glas water met citroen en wat Himalayazout. Niks nieuws voor mij, dit drink ik wel vaker. Dan gaat het echt beginnen: mijn eerste sapje! Ik besluit het schema van Juizs aan te houden en drink de ‘liquid salad’ met spinazie. Ik ben een redelijk doorgewinterde groentesap drinker dus ik vind de smaak prima te doen. In mijn tas gaan 5 flesjes en dan ga ik richting kantoor.Foto 14-07-15 08 00 23

Tijdens het werk drink ik altijd al veel water en dat is nu niet anders. In mijn agenda heb ik gezet wanneer ik welk sapje mag drinken, dat is ongeveer om de twee uur. Wanneer ik een uurtje aan het werk ben ben ik al toe aan sapje nummer 2, dit gaat prima. Ik denk wel de hele tijd aan eten: niet omdat ik trek heb, maar omdat ik ineens overal eten voorbij zie komen.

Foto 14-07-15 12 03 22

Wanneer we gaan lunchen sta ik met mijn beetroot sapje naast een collega die een bijzonder lekker ruikend bord pasta naar binnen werkt. Slik. Wat ruikt dat lekker! Ik kan het bijna proeven, zo goed ruikt het. Concentreren, doordrinken en weer aan het werk. Dat werken gaat overigens best oké: de welbekende after lunch dip blijft uit maar ik merk wel dat ik het ontzettend koud heb en me daardoor wat minder goed kan concentreren. Tegen het eind van mijn werkdag heb ik ook wat hoofdpijn en ben ik zo verkleumd dat ik uitkijk naar mijn veggie soup straks, die ik op kan warmen.

Wanneer ik thuis kom van werk drink ik een glas water. Ik drink altijd al voornamelijk water dus hier heb ik geen moeite mee en dingen als frisdrank mis ik dus ook niet, omdat ik het nooit drink. Om 18.00 uur is het tijd voor mijn soep, hier heb ik zo naar uitgekeken! Ik nestel me op de bank met een warme kom soep, neem een hap en… ben een beetje teleurgesteld. Omdat ook dit sapje gejuiced is is het heel waterig (qua substantie) en ik vind de smaak (zoete aardappel) niet zo lekker. Balen zeg. Ondertussen voel ik me ook een beetje gammel en raar (tintelend), maar Juizs verzekert me ondertussen via social media dat dit compleet normaal is en bij het afvoeren van de gifstoffen hoort. Ik vind het fijn dat wanneer ik een foto of een post op social media zet Juizs regeert met een motivatie, met hulp of met gewoon een leuk antwoord.Foto 14-07-15 19 16 55

Ik ben nooit zo’n theedrinker maar we hebben verse munt in huis dus ik neem een kopje muntthee. Als laatste vandaag neem ik de hazelnootmelk, die ik helaas ook niet heel lekker vind. Ik deel dit via Instagram en krijg de tip om er wat cacaonibs en kaneel bij te doen. De toevoegingen zorgen ervoor dat ik het wat lekkerder vind en helemaal opdrink, zo heb ik volgens Juizs toch mijn eiwitten weer binnen. Het is tijd om naar bed te gaan en ik heb nog steeds geen honger, maar wel al de hele dag zin om te eten. Snel slapen en op naar morgen…

Woensdag, detoxdag #2

Bij het wakker worden voel ik me prima: ik heb niet een heel leeg gevoel van binnen en heb goed geslapen. Ik doe een zonnegroetje en ga naar beneden voor mijn citroenwater en de eerste juice. Ondertussen bedenk ik wat ik die dag ga doen: “naar Schiphol om mam op te halen, oh lekker daar zit een sushibar! Oh nee, shit…” zo gaan mijn gedachtes werkelijk de hele dag. Ik denk serieus in eten en koppel elk moment en elke afspraak aan eten. Daarnaast is ook mijn neus constant met eten bezig: ik denk steeds dat ik iets lekkers ruik.

Foto 14-07-15 18 01 17

Er wordt een pakketje met allemaal lekkere dingen bezorgd en ik merk dat ik er niet echt moeite mee heb. Even een foto maken, alles in de koelkast zetten en ondertussen nog een sapje drinken. Het valt me op dat ongeveer iedereen die ik op social media volg ‘iets’ met eten heeft of doet: ik zie het dus de hele dag om me heen en daarnaast denk ik ook nog eens dat ik het overal ruik.

Aan het einde van de ochtend stap ik in de auto richting Amsterdam, waar ik eerst mijn wenkbrauwen laat doen en vervolgens door naar Schiphol rijd. Als ik mam heb opgehaald doen we thuis (met oom & tante) nog een kopje thee en ik heb er totaal geen moeite mee het koekje te weerstaan. Ik voel me goed en energiek en ik heb geen honger. Wel nog steeds zin in eten, en ik baal dan ook dat ik niet kan blijven eten omdat ik anders met een flesje oranje sap tegenover mam zit. Eten is echt een sociaal ding, dat wordt des te duidelijk. Maar dat wist ik eigenlijk al 😉

Rond ‘etenstijd’ rijd ik terug naar Lelystad. Over het algemeen heb ik moeite met veel autorijden op een dag: ik raak extreem vermoeid en kan de rit vaak niet in één keer afleggen (heel vervelend, I know). In ongeveer 40 minuten rijd ik naar huis, en ook al heb ik eerder vandaag al een uur gereden, ik voel me echt prima. Energiek zelfs, en er is geen moment dat ik inkak of vermoeid raak van de rit. Zou dit door de detox komen? Zelfs wanneer ik thuis kom val ik niet meteen in slaap op de bank, wat normaal wel gebeurt. Ik ben er nogal ondersteboven van.

Foto 15-07-15 14 32 35

De veggie soup heb ik in de auto al op (koud is ‘ie gelukkig lekkerder dan warm) en nu heb ik alleen mijn notenmelk nog over. Het is nog vrij vroeg dus ik rijd langs mijn schoonouders waar ik een tomatensap drink. Wat smaakt dat lekker!! Ik vond het prima binnen de detox passen (het is echter groente en er is niks aan toegevoegd) en ik ben zo blij dat ik dit neem. Al twee dagen alleen maar dezelfde smaken proeven gaat me lichtelijk tegenstaan en het tomatensap is een welkome afwisseling. Thuis mix ik mijn notenmelk meteen met kaneel en cacao en ik merk dat ik het al lekkerder ga vinden. Ik zit zo vol met energie dat ik eigenlijk niet wil slapen, maar ik doe het toch en slaap heerlijk.

Donderdag, detoxdag #3

Rise and shine! Bij het opstaan voel ik me topfit en ik besluit dan ook dat ik prima de 7 minute workout aankan. Ik drink er veel water bij en merk dat de workout me een stuk slechter afgaat dan normaal. Juizs raadt aan om vooral iets rustigs zoals yoga te doen en dit is een tip om zeker ter harte te nemen. Ik ben klaar voor mijn laatste detoxdag en kijk er naar uit om morgen weer te mogen eten. Niet omdat ik honger heb hoor, integendeel, maar ik heb gewoon zin om te eten. En te kauwen. Op de momenten dat ik de afgelopen dagen trek begon te krijgen was het al weer tijd voor het volgende sapje, dus het tijdsschema zit goed in elkaar.

Foto 16-07-15 13 49 03

Vandaag heb ik een afspraak bij mijn kapper dus er gaat weer een tas met flesjes mee. Ik breng de hele middag in de salon door en voel me goed. Van de geur van de haarverf word ik wel wat licht in mijn hoofd en ik kan serieus vanaf meters afstand (waar twee deuren tussen zitten) ruiken dat mijn kapster gesmolten kaas aan het eten is. Als ik haar vervolgens vertel wat ze net gegeten heeft valt haar mond open: ze was in de eetruimte inderdaad een tosti aan het maken maar dat was onmogelijk om te ruiken in de salon. Zou mijn neus dan echt beter werken?

Tijdens het knippen en kleuren denk ik constant aan de Vitaminstore die op een steenworp afstand van de salon zit. Een vers groente/fruit sapje past prima binnen de detox toch? En ik heb zo’n behoefte aan andere smaken! Ik vind de sapjes lekker hoor, die met basilicum vind ik erg smakelijk en de sapjes met wortel en biet vind ik ook heel lekker. De rest vind ik prima, het gaat er vooral om dat ik al 3 dagen dezelfde smaken proef en dat staat me tegen. Als ik na 4,5 uur in de kappersstoel naar buiten loop besluit ik dat het tijd is voor een heerlijk vers sapje van de Vitaminstore, en ik geniet hier dan ook intens van.

Foto 16-07-15 17 46 22

Thuis is het tijd voor mijn laatste veggie soup die ik wederom koud drink. De notenmelk smaakt me vandaag prima en ik vraag me even af of ik hem morgen misschien lekker zou vinden. Daar zal ik nooit achter komen, want morgen is het vrijdag en vrijdag is het eetdag! Hoewel ik heel erg naar deze dag uitkijk slaat ook de twijfel een beetje toe: ik voel me zo goed, fit, energiek en mijn buik doet helemaal normaal: hoe zal dat straks gaan als ik weer eet? Natuurlijk begin ik met rustig opbouwen en zal ik niet meteen een hele hamburger naar binnen schuiven. Maar daarna? Het lijkt me een mooi moment om te beginnen met weer wat bewuster te eten. Thuis eet ik altijd behoorlijk gezond, maar als ik ergens anders ben eet ik eigenlijk gewoon wat er is en wil ik nog wel eens veel meer dan nodig tot me nemen. Ik zie deze detox als een mooi ‘reset moment’ om ook buiten de deur weer wat bewuster te worden.

Vrijdag, afterdetoxdag #1

Bij het opstaan voel ik me wederom fit en ik doe een extra zonnegroet. Ik heb me verheugd op de mojito smoothie uit het opbouwboek van Juizs maar deze mislukt helaas finaal. Appel kan je ook beter niet in de blender doen… Om mijn dag toch goed te beginnen maak ik een shake met rijstmelk, banaan, eitwitpoeder, nootjes en wat cacaonibs. Dit smaakt zo goed! Heerlijk om iets stevigers te drinken dan alleen sap en fijn dat het zoveel smaakt heeft.Foto 17-07-15 10 34 23

Ik maak me klaar voor mijn lunchafspraak en vertrek richting Amsterdam. Tegen de tijd dat ik bij de leuke nieuwe zaak Teds aanschuif heb ik eigenlijk nog geen honger. Je leest vaak dat je je lichaam vaak veel meer geeft dan het nodig heeft en ik denk dat dat zeker waar is. Mijn ontbijt van vanmorgen heeft me dus prima gevuld (en gevoed) dus deze houd ik erin. Ik heb toch wel echt heel erg zin om te eten en de jongen die ons helpt is zo enthousiast over de naked veggie burger (zonder brood) dat ik daar voor kies. Ik weet niet of het aan het feit ligt dat ik weer mag eten of dat er misschien een hele goede kok staat, maar ik vind dit zo lekker! Super smaakvol en ik proef alles extra goed, het lijkt wel of mijn smaakpapillen een boost gehad hebben.

De rest van de dag kies ik mijn eten bewust uit. Omdat ik ’s avonds op foodfestival Trek ben en omdat het vrijdag is drink ik samen met een vriendin een wijntje (oké, 2). Ook dit gaat er perfect in: ik heb het niet echt gemist de afgelopen dagen maar ik vind het wel heel lekker om op vrijdag een wijntje te drinken. Misschien heb ik wat de alcohol betreft toch iets te enthousiast opgebouwd want later op de avond krijg ik enorme hoofdpijn. Reality check, morgen even rustiger aan doen.

Foto 17-07-15 13 05 49

De rest van mijn after detox dagen verlopen prima en ik vind het achteraf minder zwaar dan ik had verwacht. Omdat ik even helemaal ‘gereset’ ben is het een stuk makkelijker om slechtere dingen te laten staan en een meer bewustere keuze te maken. Al heb ik het sociale aspect (en de smaak!) van eten gemist, ik heb het supergoed volgehouden en voelde me – na dag 1 – echt topfit. Van verschillende mensen kreeg ik de vraag of ik het nog een keer zou doen. Lastig, maar mijn antwoord is nee. Nee, niet op deze manier met 3 dagen alleen maar sap, ik miste het eten gewoon te erg. Maar JA, zeker wel de Juizs till dinner detox, waarbij je tot het avondeten alleen maar sapjes drinkt en ’s avonds een lichte maaltijd neemt. Het gevoel dat ik tijdens en na de detox had vond ik heerlijk en ik merk dat ik mijn hoofd ook even een detox gegeven heb: ik plande wat meer rust voor mezelf in en propte mijn agenda niet vol met eetafspraken. Ik denk als ik 2x per jaar een till dinner detox doe dat ik mijn batterij even helemaal oplaad en dat het een stuk makkelijk is om te blijven hangen in een gezonde lifestyle.

Foto 17-07-15 10 40 15

Fijn:

 • Alle sappen zijn gemaakt van verse groenten & fruit en koudgeperst
 • De flesjes worden diepgevroren geleverd: je hoeft ze alleen te laten ontdooien (een nacht in de koelkast will do)
 • Juizs heeft een duidelijk schema gemaakt van wanneer je welk sapje neemt. Natuurlijk mag je ook zelf de volgorde bepalen
 • Je hoeft niet na te denken over wat je wilt eten en ook koken is niet nodig. Ik hield echt tijd over en gebruikte die tijd om te ontspannen
 • Naast je lijf geef je ook je mind een detox
 • Ik heb echt het gevoel dat mijn lichaam beter werkte tijdens en na de detox: ik rook beter, proefde smaken beter, voelde me fit (en had geen inkakkers) en had veel energie
 • Ookal at ik 3 dagen niks, ik maakte me totaal niet druk over of ik al mijn voedingsstoffen wel binnenkreeg. Juizs heeft goed nagedacht over het programma en de sapjes zorgen ervoor dat je alle nodigde stoffen binnenkrijgt. Was dit niet het geval geweest dan had mijn lichaam zeker wel tegengesputterd
 • Na de detox gaf de weegschaal 63,5 kilo aan, terwijl dat normaal 66 en een beetje is. Afvallen was zeker niet mijn doel, maar het is toch leuk
 • Mijn buik was mega plat! Stond best leuk in een jurkje 😉

Niet zo fijn:

 • Ik heb het tijdens de detox de hele tijd stervenskoud gehad
 • Wat meer afwisseling in de smaken zou fijn zijn: nu heb ik echt drie dezelfde dagen gehad en dat ging op een gegeven moment tegenstaan. Misschien had ik toch de andere dagen de volgorde wat om kunnen gooien
 • Als je geen ervaren groentesapdrinker bent vind je de sapjes misschien minder lekker. Mijn collega proefde de basilicum juice en vond het echt niet lekker, terwijl ik hem wel graag lustte. Tip: oefen vast met fruit-groente sap en verhoog de hoeveelheid groenten steeds een beetje
 • Ik miste het sociale aspect van eten heel erg. Dan zat mijn vriend te eten en zat ik ernaast met mijn flesje. Geen ramp natuurlijk, maar ik vond het een beetje ongezellig
 • De sapjes zijn onderweg wat lastig koel te houden, en ik liep met een zware tas te slepen

juizs

Win

Hoe kijk jij tegen detoxen aan? Heb je het wel eens geprobeerd, of wil je het graag een keer proberen? In dat laatste geval heb ik dubbel goed nieuws: als je tot 31 juli een sapkuur bestelt krijg je 10% korting. Wanneer je de code #goodfoodlove invult krijg je daar nog eens 10% bovenop. Daarnaast…mag ik een van jullie blij maken met een detox van Juizs! Vertel me in een reactie onder dit bericht waarom jij degene bent die toe is aan een detox. Denk eraan een geldig email adres in te vullen, dan kan ik de winnaar mailen =)

Over de auteur

19 comments

 1. Anita H. 27 juli, 2015 at 23:59 Beantwoorden

  Alle pogingen ten spijt (lees: gezonde pure voeding, sauna, beweging etc.) kan ik nou niet zeggen dat mijn lichaam in optimale gezondheid is. Ook de vele pukkels in mijn gezicht verraden dat reiniging van binnenuit geen overbodige luxe zou zijn. Ik maak dus graag kans op deze kuur.

 2. Margit 26 juli, 2015 at 21:15 Beantwoorden

  Heb al langere tijd last van overgangsklachten en hieregen al diverse middeltjes geprobeerd; allerlei pilletjes, voetreflexbehandeling, en ga zo nog maar even door. Toen ik jouw verhaal las, wetende dat ik wel probeer een gezonde eetstijl te hanteren wat niet altijd lukt, wist ik ineens dat een kuur hetgene is wat mij zeker zal helpen wat beter in mijn vel het volgende deel van mijn leven te beginnen! Dus….ik zou heel erg blij zijn als ik de uitverkorene zou zijn!!

 3. Jenny Linders 26 juli, 2015 at 16:05 Beantwoorden

  Afgelopen week heb ik succesvol de nijmeegse 4 daagse gelopen.
  Een mooie prestatie. Maar tijdens deze dagen heb ik me volledig laten gaan op het gebied van eten en drinken. Overal is ook eten en het is zooooo lekker.
  Nu wil ik weer een gezonde start gaan maken en daar lijkt mij detox periode perfect voor.

 4. Kelly 26 juli, 2015 at 15:34 Beantwoorden

  Hey Kelly,

  Hier nog een Kelly 😉
  Wat leuk om je resultaat te lezen ? ik ben zelf inmiddels 18 kg afgevallen en moet er nog zo n 7. Helaas blijf ik nu een beetje hangen en heb vaak een ontzettend moe gevoel. Het zou zo fijn zijn als ik even een boost krijg met meer energie om zo weer top fit verder te gaan voor de laatste kilo’s. Ik denk dat de detox mij echt kan resetten en me een enorme boost kan geven.

  Groetjes

  Kelly

 5. Hanneke 26 juli, 2015 at 14:15 Beantwoorden

  Leuk je ervaring! Ik ben enorm nieuwsgierig! Ik grijp zo snel even naar ongezonde dingen, lekker makkelijk enzo 🙂 Maar stiekem is er weer vijf kilo bij, sneak ik overgebleven restjes chips tijdens het boterhammen smeren voor de kindjes, en daalt mijn energielevel naar -12. Geen gezond voorbeeld voor m’n kindjes! Ik kan wel wat hulp gebruiken, en ik word enthousiast van je sapkuurverhaal! Dus ik doe graag mee 🙂

 6. suzan 24 juli, 2015 at 10:12 Beantwoorden

  Beste Kelly,
  Met veel interesse lees ik telkens jou blog, en haal hier veel inspiratie uit. Na een periode waarin ik erg ziek ben geweest (hersentumor), en veel te kort energie had/heb voor een jonge vrouw, probeer ik veel om mijn voeding te letten. Ook heb ik steeds in mijn hoofd om een detox te doen, maar een week of langer vind ik te lang. Dit lijkt mij een super aanzet. En zoals jij al schreef; een goede aanzet tot een gezonde leefstijl erna !!
  Ik hoop heel graag dat ik tot een winnaar van dit pakket behoor !
  Vriendelijke groet, Suzan

 7. marije 24 juli, 2015 at 07:24 Beantwoorden

  Na jaren zwaar overgewicht zou Eigenwijze ik weleens een figuurlijke schop onder m’n kont willen krijgen.. En zo een kickstart maken voor een veel gezondere instelling.

 8. Nicole 23 juli, 2015 at 13:07 Beantwoorden

  Ik zou deze detox graag willen winnen! Ik heb laatst een eigen kuur gedaan, gemaakt met een slowjuicer, maar ik ben toch wel erg benieuwd naar een kuur die professioneel is samengesteld. Daarnaast ga ik binnenkort op vakantie en dus zou een platte buik wel erg mooi meegenomen zijn!

 9. Patricia 23 juli, 2015 at 12:25 Beantwoorden

  Al een tijdje denk ik er aan om een detox te doen en nu ik je review lees weet ik het zeker! Sinds kort ben ik bewuster bezig met voeding en dit zou een hele mooie boost zijn!

 10. Ray 23 juli, 2015 at 09:24 Beantwoorden

  Wordt voor mij ook wel eens tijd om een detox kuur mee te gaan beginnen.
  Als ik eenmaal de spullen binnen heb ga ik er ook echt aan beginnen op de 1 of andere manier ben ik vaak erg laks om dit te bestellen…

 11. mellie 23 juli, 2015 at 09:17 Beantwoorden

  ik zou graag de detox willen ervaren!
  ik probeer zoveel mogelijk suiker en koolhydraat vrij te eten en dat gaat me sinds februari jl. goed af.
  ik ben afgelopen week op vakantie met mijn dochter geweest en heb opgelet maar uiteraard bij het avond eten lukte dat niet altijd. nu ben ik de uitdaging aangegaan om met mijn vriend 2 weken te gaan fietsen, heel leuk maar dan wil ik uiteraard superfit met een ‘schoon’ lichaam op die fiets stappen.

  groetjes
  mel

 12. Martine 23 juli, 2015 at 08:49 Beantwoorden

  Ik zou het graag willen winnen.. het hele jaar hard werken, zorgen dat de kids gezond eten en op tijd op hun sporten zijn, dan schiet het bij mama er weleens bij in… nu nog 1.5 week werken en dan vakantie! Het zou fijn zijn om gedetoxt en vol energie de vakantie in te kunnen!! #eenplattebuikisookfijn

 13. Nadine 23 juli, 2015 at 08:41 Beantwoorden

  Wat een mooi detox-dagboek! Ik krijg serieus zin om mezelf er aan te onderwerpen haha! (Wel dan inclusief de wenkbrauwen en kappertreatments ;-)) de afgelopen 11 maanden heb ik mezelf van 130 naar 79 kilo gewerkt door heel bewust te eten en te gaan sporten. Onbewust heb je me daar al zo mee geholpen, mega veel dank daarvoor!

  Gister was de dag dat er dus écht 50kg af was (trots!). Ik wil er nu nog 15 af zodat ik met een mooie 65kg alleen de beste helft van mezelf behoud… (ik denk dat ik een jonge tiener was toen ik dat voor t laatst woog… :-/ ) N detox zou een supermooie kickstart zijn van mijn weg naar mijn 2e doel!

  🙂

 14. Marijke 23 juli, 2015 at 08:28 Beantwoorden

  Ik ben er echt zó aan toe! Ik ben een sportjuf, die echt ff wat teveel groepslessen heeft gegeven de afgelopen maanden, energie in slechte dingen heeft toegevoegd en daardoor moe en btje vadsig. Ik wil het graag proberen!

 15. Marianne 23 juli, 2015 at 08:27 Beantwoorden

  Op dit moment ben ik aan het herstellen van een burn out. Een nare periode, maar er gloort gelukkig weer licht aan de horizon. Met de detox kuur van Juizs hoop ik dat ik net dat extra zetje krijg, om me weer beter in mijn vel te voelen.

 16. Marjolein 23 juli, 2015 at 08:26 Beantwoorden

  Goedemorgen Kelly,
  wat een leuk verslag van je detox ervaring! Graag zou ik in aanmerking willen komen voor deze detox sapkuur:-)
  Na jaren van chronisch lijnen (met de bekende ups (op de weegschaal) en (te weinig) downs), heb ik sinds een paar weken besloten om niet meer mee te doen met de hypes, maar gewoon puurder en bewuster te eten (en hierbij zijn jouw gerechten een heerlijke inspiratiebron!). Ik doe dit samen met mijn zus, zodat we ook elkaar inspireren met lekkere gerechten en elkaar helpen als we toch een zwak moment hebben.
  Om deze nieuwe gezonde levens style een boost te geven, lijkt het me erg leuk om een detox kuurtje te doen, zodat mijn lichaam weer even een goede gezonde oppoets beurt krijgt. Mijn lichaam heeft dat in ieder geval wel verdient, na jaren van uithongeren en vervolgens weer te veel en verkeerd voedsel!

  Liefs Marjolein

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: