Een kijkje in mijn keuken + fijne kortingscode

5
fotogeprint korting

Omdat koken één van mijn grootste hobby’s is ben ik vaak in de keuken te vinden. Naast het feit dat een keuken praktisch moet zijn vind ik het ook leuk als het er mooi uit ziet. Leuke potten, een goed gevulde fruitschaal of een mooie foto dragen hier aan bij.

Voor toffe keukeninspiratie kijk ik graag op Pinterest. Niet alle ideeën zijn even haalbaar (sommigen zijn gewoon te mooi om waar te zijn) maar er zitten zeker leuke dingen tussen. Zo heb ik zelf ook al wat leuke dingen toepast in mijn keuken. Ik heb voor jullie een verzameling gemaakt van mijn favoriete tips en leuke DIY’s, van Pinterest en uit eigen keuken. Kijk je mee?

PS.: onderaan vindt je een kortingscode voor iets heel moois om je keuken mee op te leuken =)

2c866370b7040a697ec40aea8d417e98
Hoe mega handig is dit? Een lade vol met potjes met een krijtborddeksel, waarop je kunt schrijven wat erin zit.

grote weckpotten
Ik heb een eigen versie van de krijtbordstickers. Conclusie: het werkt niet zo fantastisch. Het krijtje is te dik om duidelijk te kunnen schrijven en je veegt het er zo vanaf. De potten daarentegen vind ik top: ze staan leuk, sluiten goed af en je ziet meteen wat erin zit.

7d1986cf350bfa1b30a539b96e2002ff
Simpel maar erg leuk: je afwasmiddel in een mooie fles doen.

1b6d3583ca2d067243e487cbdf936c11
Ik denk niet dat je ze hierna nog in de vaatwasser kunt doen, maar voor deze gezellig gekleurde houten spatels heb je het wel over om met de hand af te wassen toch? 😉 Ook leuk: je kan ze natuurlijk ook aan de muur hangen als decoratie.

kast
Ik word zo vaak verrast met leuke producten dat ik het niet meer kwijt kon in de keuken. Deze kast en lades shopte ik bij IKEA en ik ben er heel blij mee! Ik kan alle dingen die ik nog moet testen erin bewaren en dingen die er mooi uit zien (zoals de customized Coca Cola flesjes) zet ik in het open gedeelte.

ac0e15ef4f1e32469baf0634c665ffbc
Dit ga ik echt nog een keer maken! Zo cute.

foto in keuken
Een tijdje terug at ik samen met mijn lief bij restaurant Aan de Poel ** waar ik chefkok Stefan van der Sprang leerde kennen. Na het diner dronken we koffie met een likeurtje en gaf hij me een fantastisch boek cadeau waar de allermooiste foodfoto’s ooit in staan. Het leken net schilderijtjes, zó mooi zijn de foto’s. Het bracht me op een idee: hoe gaaf zou het zijn om zo’n mooie foto in mijn keuken te hebben?! Dit kunstwerkje (gerecht en foto zijn gemaakt door Thijs Kookt Thuis) prijkt nu in mijn keuken. Op Fotogeprint.nl kan je je mooiste foto’s laten bedrukken op canvas, maar ook op hout of zoals je hier ziet op plexiglas. Staat ook prachtig in de eetkamer trouwens =)

44263037ff7e886fe8121a99e076edf1
Niks is lekkerder dan verse kruiden, maar de vensterbank staat al snel vol. Dit rekje biedt uitkomst: het bespaart ruimte, het ziet er cool uit en je kan heel makkelijk bij je kruiden. Dit komt ooit zeker in mijn keuken.

fles met rijst
We waren dit jaar tijdens carnaval op Aruba waar ik deze limited edition Absolut Wodka kocht. Ik vond de fles zo mooi dat ik hem niet weg wilde doen, dus ik besloot hem mee te nemen naar Nederland en er hier een doel voor te zoeken. Dat is goed gelukt, hij staat nu in de open kast van mijn keuken en is ook nog eens erg handig in gebruik. (pssst: vullen gaat heel makkelijk met een trechter).

427ecab808a961a0cb42903e33becd1f
Handige en voordelige oplossing als je geen messenblok wilt kopen: een hoge pot vullen met lange satéprikkers en daar de messen in steken.

76ad9bf2f5c3a92ae3188576acb1b855
Zo maak je gemakkelijk een iPad standaard van een oude snijplank. I like!

foto close
Wil je ook zo’n mooie foto in je keuken? Op Fotogeprint.nl kan je deze, maar ook heel veel andere soorten foto’s laten bedrukken. Naast deze van plexiglas is de foto op hout favoriet. Handig: aan de rechterkant kan je het gewenste formaat invullen, dan zie je direct de prijs.

De service is netjes en snel en ze denken graag met je mee over het meest geschikte materiaal voor de foto. Ik had echt een ‘wauw moment’ toen ik de verpakking open deed!

Speciaal voor de lezers van Goodfoodlove heeft Fotogeprint een kortingscode gemaakt, die je tot 31 januari kunt gebruiken. Vul bij het bestellen de code goodfood20 in, dan gaat er 20% korting van het totaalbedrag (buiten de verzendkosten om) af. Mocht je nog geen idee hebben wat je moet kopen voor kerst is dit misschien een leuk idee =)

disclaimer

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fotogeprint.nl

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

5 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: