Fashionlove | Toffe nieuwe items

13
didi

Ook al zit ik nog een beetje in de ontkenningsfase, de herfst staat toch écht voor de deur. Naast dat dit seizoen prachtige producten op het gebied van eten en drinken met zich mee brengt (denk aan pompoenen, paddenstoelen, wild) word ik ook altijd blij van de winkels die bomvol nieuwe collecties hangen.

Naast lekker uit eten gaan is shoppen één van mijn favoriete bezigheden. Ik vind het leuk om te zien wat er te krijgen is en te bedenken wat bij me past en hoe ik het zal dragen. De allerlaatste trends op de voet volgen is niet echt iets voor mij, maar ik vind het wel heel tof om er achter te komen hoe ik mijn eigen draai kan geven aan de nieuwste mode.

didi

Er is geen vaste winkel waar ik mijn kleding koop en dat resulteert erin dat ik nogal eens een leuk nieuw shopadresje ontdek. De DIDI is daar een voorbeeld van: er zit een winkel in Lelystad maar ik was er nog nooit binnen geweest. Waarom? Geen idee. Ik denk omdat de kleding ze hebben altijd in heel veel laagjes gedragen wordt, en ik ben niet zo van de laagjes. Toen ik wat rondsnuffelde in de webshop besloot ik toch maar eens een kijkje te nemen in de winkel, en dat bleek een top idee! Vrolijke kleuren straalden me tegenmoet en ik werd direct verliefd op een poncho dat het donkere model op de foto werkelijk fantastisch staat. Ik hoopte dat het ook bij mij mooi zou kleuren en jawel, dat was het geval!

didi

Met een grote berg kleding ging ik richting de paskamer (ik zag echt veel meer leuke dingen dan ik had verwacht) en ging uiteindelijk naar huis met de poncho, een sportieve grijze broek, een prachtige groene top met reliëf en een stoere armband in de kleuren van de poncho. Ik heb nog even getwijfeld over de sportieve groene jurk en de mega coole jas die ik op de foto draag, maar besloot dat het mooi was en dat ik het bij mijn keuze zou laten.

didi

Wat ik opvallend vind aan DIDI is dat het lijkt of de kleding echt voor de Nederlandse vrouw gemaakt is. In tegenstelling tot Zara, wat bij mij echt mega klein valt, pas ik hier gemakkelijk in een M en moet soms zelfs een maatje kleiner pakken. De broeken zijn lang genoeg (yes!) en ik vind de pasvorm heel fijn. Wel mooi aansluitend, niet mega strak. Je moet immers nog wel kunnen eten 😉

didi

Het leuke van de items die ik uitgekozen heb vind ik dat ik ze allemaal tegelijk kan dragen maar dat ze ook apart leuk te combineren zijn. De stoere broek bijvoorbeeld, wordt ineens prima draagbaar naar kantoor met een hak eronder en een hemdje met een blazer erop. De top kan naast netjes ook stoer op een spijkerbroek, en de poncho geeft een rokje en een blouse net even een andere look.

Mijn andere favorieten uit de nieuwe collectie van DIDI zijn de stoere jeans, lange vesten, satijnen tops en chique witte broek.

didi

Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd naar jouw favoriet uit de nieuwe collectie! Is het een rok met print, grof gebreid vest of misschien één van de slimfit broeken? Omschrijf jouw favoriete DIDI kledingstuk en vertel me in een reactie onder dit bericht hoe, en op welke gelegenheid je dit item zou dragen. Na een week kies ik een winnaar die een cheque ter waarde van €100,- (!) te besteden bij DIDI ontvangt. 

De winactie is gesloten en de winnaar is bekend gemaakt. Gefeliciteerd Sandy Langendoen!

Over de auteur

13 comments

 1. Romy Nijhuis 18 september, 2015 at 17:22 Beantwoorden

  Leuk zo’n post, en wat een gave kleding!! ik kom niet vaak bij Didi, maar door deze foto’s te hebben gezien denk ik dat ik er van het weekend toch even langs ga met mijn moeder. De kleuren die jij draagt vind ik prachtig en (even op de website rondgesnuffeld ^.^) het lange donkere vest uit de nieuwe collectie met een subtiele print. Je kunt het op zoveel manieren dragen!! en een echte winter-musthave voor mij, lange vesten!

 2. Maaike 18 september, 2015 at 11:19 Beantwoorden

  Wat een super toffe kleding heb je aan! Als ik netjes gekleed ga voor mijn werk is het altijd een jurkje, maar zo’n nette, maar toch stoere, broek als jij draagt zou een goede afwisseling zijn! Gecombineerd met een blouse en een colbert zal ik me ook helemaal happy voelen en zeker niet underdressed zijn!

 3. Loes de Boer 18 september, 2015 at 08:47 Beantwoorden

  Ik kan bijna niet geloven dat dit van Didi is; wat een gave collectie! Zelfs mijn dochter van 25 ziet er wat leuks tussen. Als wij zouden winnen dan zou ik het vest wat jij aan hebt op de foto’s uitkiezen. Lekker warm om de winter door te komen.

 4. Bianca 15 september, 2015 at 11:26 Beantwoorden

  He wat leuk! Ik heb al eens gezegd maar ik vind dat je er altijd zo leuk uit ziet. Ik houd van kleurrijk! De poncho (voor de reis naar Slovenië binnenkort) en die zwart/witte jas vind ik echt fantastisch (gewoon om áltijd aan te doen)! Ik zie ook hele leuke rokken, jurkjes en leuke printjes op de site =D

 5. Barbara Hagen - Snip 13 september, 2015 at 18:11 Beantwoorden

  Mijn favoriet is de luchtige tweekleurige blouse ecru. Met mijn figuur is het fijn om een blouse te dragen zodat je niet alle vetjes ziet zitten 🙂
  Met een mooie spijkerbroek en leuke laarzen zou dit een te gekke outfit zijn voor op het 1e verjaardag feestje van mijn kleine Mylan 27 september!

 6. sandy langendoen 13 september, 2015 at 08:02 Beantwoorden

  De groene jurk die je draagt op de foto.
  Nu ik zwanger ben draag ik graag jurkjes.En deze is prachtig van kleur en de draagcomfort is heerlijk.
  Ideaal voor naar mn werk of als.we n avondje uiteten gaan

 7. Jaimy en Laura 12 september, 2015 at 18:38 Beantwoorden

  Oh zo leuk!! Sinds ik twee jaar geleden een super leuke glitter top kocht bij Didi neem ik er regelmatig een kijkje. Ik vind vooral die grijze broek (5pocket jeans op de website) super tof!! Die is niet voor een speciale gelegenheid, zou ‘em iedere dag wel dragen. Stoer gecombineerd met sneakers en een tof shirt! I love it! Nu duimen maar voor het shoptegoed! 🙂

 8. Selina van Houten 12 september, 2015 at 17:29 Beantwoorden

  De jurkjes natuurlijk! Jurkjes zijn leuk, voor naar een feestje, een bruiloft en naar werk! Helemaal nu ik net een baan heb gevonden en mijn kledingkast iets anders moet gaan indelen dan dat ik deed als student 🙂

 9. Daisy 12 september, 2015 at 15:36 Beantwoorden

  Didi, ik had dezelfde gedachte dat is toch niets voor mij, mijn stijl een stoere vrouwelijke look. Maar tot mijn verrassing zitten er superleuke items in de nieuwe collectie van Didi.
  Op die poncho ben ik helemaal verliefd en wanneer dragen? Wanneer niet….nou misschien niet tijdens het slapen?

 10. martine 12 september, 2015 at 13:42 Beantwoorden

  Mijn favo van Didi? Geen idee die moet ik nog gaan uitvinden. Net zoals jij loop ik er niet naar binnen maar jeetje wat heb je er leuk geshopt! Nu ik???!

 11. cassandra 12 september, 2015 at 12:35 Beantwoorden

  Mijn favoriete kleding stuk van de Didi zijn hun jurken! Makkelijk te combineren met een mooi vest, legging of dikke panty en een mooie laars eronder!

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: