Festival Fever: Nomads’ 5e verjaardag!

0
nomads festival

Komende zaterdag is Sportpark Riekerhaven (achter het Olympisch stadion) the place to be: Nomads festival strijkt er neer om haar 5e verjaardag te vieren. “Half a decade of love and music” noemen ze het zelf. Ik zie een bijzonder feestelijk en zonnig weekend aankomen!

Met 5 podia en artiesten van over de hele wereld (VS, Groot-Brittannië, Duitsland maar ook Amsterdam) zal iedereen zich vermaken. Ik ben nooit zo’n ster in het herkennen/onthouden van namen van artiesten en DJ’s. Als de sfeer goed is en de muziek dansbaar, ben ik happy. Als je onderstaand filmpje bekijkt, zit dat geloof ik wel goed:


Voor degenen die wél thuis zijn in namen, een kleine greep uit de line-up:

♥ Andrés

♥ Geology

♥ Red Greg

♥ Jasper Wolff & Maarten Mittendorff

Qua stijlen kan je vooral disco, techno, R ’n B (yes!!) funk en Chicago/Detroit house verwachten.

nomads festival

Swingen & shoppen

Festivals zijn er allang niet meer alleen om te dansen. Relaxen en van het weer genieten, lekker eten en zelfs shoppen horen er ook bij. Ook tijdens deze editie is er weer een nomadic market: een verzameling van (inter)nationale creatieve merken te perfect passen bij de vibe van het festival. Of je nu gaat voor een kleine accessoire of een complete festivaloutfit (je zal je maar willen omkleden tijdens het feest), op de markt vindt je het. Op de een of andere manier neem ik me altijd voor niks te kopen, en kom ik toch altijd weer met iets leuks thuis. Heel gek… 😉

nomads festival

The tribe

Nomads heeft geen festivalbezoekers, maar een tribe: een ‘stam’ van gelijkgestemden die met elkaar de sfeer op het festival creëren. Wil je dit jaar onderdeel zijn van deze tribe? Wees er dan snel bij. Het festival is nu nog net niet uitverkocht. Tot zaterdag? Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Nomads Festival

Sportpark Riekerhaven
Overschiestraat 190

Attend het event op Facebook: klik hier

Bestel hier tickets

nomads festival

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: