Good News #12 | Lekkere nieuwe dingen & blije sokken

0
good news

Een nieuwe maand, een nieuwe Good News!

Nieuwe producten waar ik blij van word

Laat ik maar meteen beginnen met een heleboel lekkers: er zijn zooooo veel smakelijke nieuwe producten!

Delicious viert haar 10-jarig bestaan met de lancering van een eigen productlijn. Ik werd blij gemaakt met een pakketje met koffie, thee en jam. Hoe mooi is het package design ook?! Ik ben fan =) Vanaf 2017 wordt de lijn uitgebreid met nog meer producten.

♥ Ook ZTRDG komt met een productlijn, maar dan anders: ze hebben de FoodWeLove box overgenomen en presenteren een maandelijkse box vol inspiratie, delicatessen en recepten van diverse merken. Ze gaan verder onder de naam SmaakCollectie, en de eerste editie viel op de redactie van Goodfoodlove goed in de smaak!

Ridiculously Good heeft een nieuwe smaak aan het assortiment toevoegt: holy ginger & apricot. Deze raw & vegan chocolaatjes zijn al vanaf dag 1 mijn favoriet, dus ik ben extra blij dat er nu een derde smaak bij gekomen is =D

Tony’s chocolonely geeft het estafettestokje door: de melk passievrucht yoghurtreep verdwijnt en daar komt de heerlijke melk kaneel biscuit smaak voor terug. Dan zijn er ook nog de 3 limited editions: melk/cola, wit/wortel/walnoot en puur/citroen/gember. Verrassend: mijn favoriet is die met cola! Heb jij ze al geprobeerd?

Australian heeft gevaarlijk lekkere balletjes op de markt gebracht; crunchers genaamd. Het assortiment is uitgebreid met de smaken raspberry milk en hazelnut dark. Zoet, verslavend en ontzettend lekker!

 

Kerstcadeaus shoppen!

Ben je al op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je moeder, tante of vriendin? Een tof en origineel kerstcadeau voor haar vind je sowieso bij Radbag. Van heerlijke warme sloffen die eruit zien als een unicorn tot een hilarisch wijnflesglas: simpele en saaie cadeaus ga je hier niet vinden. Wel hele leuke, handige en een beetje gekke gift. Een kleine selectie van mijn favorieten:

 

De Bierfabriek is verhuisd

Je kent ze misschien wel van hun plekje op het Rokin, en nu zijn ze 1 straat naar achteren verhuisd: de Bierfabriek. Dé zaak waar je heen gaat voor een zelfgebrouwen biertje, een lekker kippetje of een grote berg doppinda’s. Het nieuwe pand aan de Nes ziet er stoer uit en past daarmee perfect bij het concept.

Blije sokken

Om te vieren dat er nieuwe hysterisch leuke sokken verkrijgbaar zijn, stuurde Happy Socks me een voorraadje op. Inmiddels zijn deze sokken favoriet en vind ik het ook helemaal niet erg als ze boven mijn sneakers uit piepen. Zeg nou eerlijk: hier kan je toch alleen maar bij van worden?!

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: