Goodfoodlove High Wine in Lelystad

0
We kennen allemaal het fenomeen ‘high tea’; gezellig met een groepje familie of vriendinnen thee drinken en sanwiches en scones eten. Maar heb je ook wel eens van ‘high wine’ gehoord? Je kan het zien als een soort stoere, hartige variant op de high tea, maar eigenlijk is het veel meer dan dat.

HighWine-El-Nino

Food pairing is een populair onderwerp. Koks zijn niet alleen bezig met het maken van eten, maar ook met welke drank daar het beste bij past zodat het een complete beleving wordt. Tijdens een high wine worden er mooie,  bijzondere wijnen geschonken en daarbij culinaire hapjes geserveerd die ervoor zorgen dat de wijn nog beter tot zijn recht komt.IMG_5042c_hc

Een aantal maanden geleden bedacht ik dat ik graag met wat vrienden een high wine wilde doen. Ik keek eens rond in Lelystad en kwam erachter dat dit nog niet aangeboden werd. Je voelt hem misschien al aankomen: het idee voor een nieuw concept was geboren.

feest-organiseren-paviljoen-lucht

Ik sprak een aantal keer met Mark van Paviljoen Lucht en we besloten de handen ineen te slaan. Met trots kan ik jullie presenteren: High Wine georganiseerd door Goodfoodlove en Paviljoen Lucht. Vanaf nu elk tweede weekend in de maand, op zaterdag en zondag. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 14 juni en zal extra feestelijk zijn. Voor meer info, ga naar het event op Facebook en voor reserveringen mail naar info@paviljoenlucht.nl

Ik hoop jullie gezellig te zien zaterdag 14 juni om 15.00 uur bij Paviljoen Lucht om te proosten op een mooi nieuw initiatief in Lelystad. Cheers!

10366052_730616510294120_5409727729336605244_n

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: