Hello Fresh kerstspecial | een feestelijke box

2

Hello Fresh bezorgt boxen met eten. Heel lekker, vers, lokaal en makkelijk te bereiden eten. Geen wonder dus dat ik groot fan ben van deze dienst en al eerder over ze schreef.

Untitled

Speciaal voor de feestdagen komt Hello Fresh met een kerstbox, die dinsdagavond op een hele leuke manier gepresenteerd werd. Ik mocht hierbij aanwezig zijn en heb een super gezellige avond gehad: we werden meegenomen op reis langs de nieuwste kersttrends op het gebied van food, lifestyle en styling. Natuurlijk mochten we ook de gerechten uit de kerstbox proeven.

Untitled

Bij Hello Fresh zijn ze (net als ik) gek op goede, verse en lokale producten. Alle leveranciers hebben een grote passie voor hun producten en worden zorgvuldig uitgekozen. Ook de medewerkers zelf zijn zeer gedreven: productmanager Thomas moest zich inhouden niet uren te vertellen over alle leuke weetjes over de pasta en het hert uit de box. Oké vooruit, omdat het zo leuk is om te weten 😉 De pasta is écht Italiaans en het hert komt uit Nederland en is zorgvuldig (in samenwerking met natuurbeheer organisaties) uitgekozen en verwerkt.

Untitled

Wat ik ook heel tof vind is dat ik een primeur heb! Ik mag jullie namelijk vertellen wat er in de kerstbox zit. There we go:

Voorgerecht – ravioli met truffel en salie

Hoofdgerecht – Hollandse hertenbiefstuk met saus van sjalot en cantharel, geserveerd met Hasselback aardappelen

of

Schotse zalm in bladerdeeg met citroen, spinazie en groene asperges

met

Jonge sla met walnoten en frambozendressing

Nagerecht: Chocoladesoufflé met pure chocolade

Untitled

En LEKKER dat het is! De kaas bij de ravioli, het heerlijk malse hert en de originele aardappel: alles smaakt goed. Daarnaast is het (voor de niet-keukenprinsessen onder ons die toch vers willen koken) zeer gemakkelijk klaar te maken. Echt perfect voor kerst dus: wel lekker, vers en zelfbereid eten, maar niet de hele avond in de keuken staan zwoegen terwijl je visite gezellig wijntje nummer 4 achterover slaat, zonder jou…

Untitled

Tijdens het eten kregen we leuke kerst styling tips van Wilma Tichelaar van I for inspiration, waar ik later nog een speciale post aan zal wijden.

HF_Kerstbox

De kerstbox is eenmalig te bestellen en kost €69,- per 2 personen. Dan heb je een compleet kerstdiner, gratis thuisbezorgd op 23 of 24 december. Onderaan deze pagina kan je de boxen bestellen, let goed op of je hert of zalm kiest. Merry fresh Christmas!

Pssst… in het nieuwe jaar komt er een mooie kortingsactie met Hello Fresh aan!

Over de auteur

2 comments

  1. Kadootje van HelloFresh | 15 januari, 2014 at 22:57 Beantwoorden

    […] In december beloofde ik dat er in het nieuwe jaar een leuke actie aan zou komen…hier is hij dan! Dat ik fan ben van Hallo Fresh hebben jullie al vaker kunnen lezen op mijn blog. Eerder schreef ik over de original box en de speciale kersteditie. […]

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: