Bij Storm in Zeeburg

0
bij storm

De zomer mag dan al weer een tijd voorbij zijn, het strand is nog steeds een hele geliefde plek. Wanneer het warm is kan je heerlijk van de zon genieten, en in de winter is het fijn om een lekkere wandeling te maken. Simone ontdekte voor Goodfoodlove Bij Storm, dat aan het Amsterdamse Zeeburgerstrand ligt.

bij storm

Het is even fietsen, en zoeken, maar dat is het waard: bij Bij Storm heb je het gevoel dat je op het strand zit. En dat op een half uur fietsen van het centrum van Amsterdam. Wij hadden het geluk dat het een mooie nazomerdag was, dus konden heerlijk buiten zitten. Mét mooi uitzicht op Amsterdam.

Voorgerecht.jpg

We werden hartelijk ontvangen door de bedrijfsleider en eigenaar Bas. De tent is net open, maar dat was niet te merken. Iedereen was ontspannen en er hing een relaxt sfeertje op het terras. Maar actievelingen kunnen er ook hun hart ophalen want naast het paviljoen ligt het funpark Wind ’n Wheels. Op blowkarts of elektrische skateboards kun je voorbij het terras zoeven.

Hoofdgerecht

Wij hielden het toch bij het diner en de wijn, die overigens heerlijk was. Vooraf aten we kip gemarineerd in Jack Daniels en een maissoepje die erg goed smaakte. Als hoofdgerecht hadden we de catch of the day: smakelijk bereide tonijnsteaks. Het dessert was een plateau met cheesecake, chocoladetaart en hangop. Wat veel, maar lekker.

Dessert.jpg

Bij Storm is een gezellige plek, waar je het gevoel hebt even uit de drukke stad te zijn, maar toch op een steenworp afstand zit. Wij hebben een erg leuke avond gehad!

Terras

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: