Ik (k)ook!

1

Na een hele tijd in de keuken van het wereld wijde web gestaan te hebben schotelde ik jullie op 3 juli 2013 voor: Goodfoodlove! Mijn eigen blog over alles dat met eten & drinken te maken heeft =D

foodblogger kelly camfferman

Mensen die me goed kennen weten dat ik me graag bezighoud met lekker en gezond eten, een echte wijnliefhebber ben en actief ben op internet. Alle ingrediënten om een eigen food blog te beginnen! Nu ben ik niet de enige die zo’n food blog heeft. Just Eat heeft zelfs een heuse top 50 samengesteld. Toch weerhield het mij er niet van dit blog te beginnen: ik doe wat ik leuk vind, en ik heb zelfs na een paar maandjes zelf een plekje bemachtigd in deze lijst!

Wat je vooral op deze blog kan verwachten zijn lekkere, gezonde en niet al te moeilijke recepten die voor iedereen toegankelijk zijn. Daarnaast schrijf ik over restaurants, lunchrooms of andere leuke zaken waar ik gegeten heb. Natuurlijk mogen reviews over lekkere wijnen, cocktails of andere drankjes ook niet ontbreken. En dat heb ik het nog niet eens over e(et)venementen, leuke culinaire websites, handige keukentools en insprirende mensen gehad…een bonte verzameling van alles wat met food te maken heeft dus!

Love the good food!

Wil je meer over mij weten? Ga naar meet the chef.

Over de auteur

1 comment

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: