Culinaire cadeaus

20
cadeaus

Als ik ben uitgenodigd op een housewarming vind ik het altijd leuk om een culinair cadeau te geven. De nieuwe bewoner heeft naar alle waarschijnlijkheid ook nog keukenspullen nodig, en laat dat nou precies hetgeen zijn wat ik leuk vind om te geven 😉

Blogposts2

Naast keukentools vind ik het ook altijd leuk om een pakketje met mooie, verrassende producten cadeau te geven. Afhankelijk van de ontvanger kan dit een mooie olijfolie zijn, bijzondere chocolade of specialiteiten uit een bepaald land. Ik heb een overzichtje gemaakt van leuke culinaire cadeau’s. Alle eetbare producten komen uit de toffe webshop 1000en1 smaken, waar ik eerder over schreef.

Het is vandaag cadeaudag want ik mag namens 1000en1 smaken een heerlijk pakketje weggeven. Wat je er voor moet doen lees je onder aan dit bericht. Klik op de foto’s om te zien waar de producten verkrijgbaar zijn.

amaretti-mini
Voor de echte cookielovers koop jedeze pot gevuld met amaretti koekjes.

9200000009644559
Eten kruiden wordt een stuk gemakkelijker met deze elektrische peper- en zoutmolen.

box-vespa-1841_7
Een mooie set olie en azijn doet het bij iedereen goed.

pastamix-knoflook
tagliolini-paglia-e-fieno_7
Voor de pastaliefhebbers: een zak Italiaanse pasta en een heerlijke mix om de pasta mee te kruiden.

9200000002834840
Een musthave in iedere keuken: een robuuste houten snijplank.

9000000011789488
Dé topper op elk feestje: een chocoladefontein!

pesto-alla-genovese_7
Ook heel erg leuk om zelf te maken: een potje pesto.

IMG_5338

Het cadeaupakket van 1000en1 smaken

Aangezien we in de cadeaustemming zijn heb ik iets leuks bedacht: dit keer win je het pakket niet voor jezelf, maar voor een ander. Laat in de comments weten aan wie jij bovenstaand pakket cadeau zou willen doen. Je kan meedoen tot 28 september en de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Over de auteur

20 comments

 1. Diederik 28 september, 2014 at 21:07 Beantwoorden

  Ik zou dit pakket met heel veel plezier aan mijn moeder willen schenken,
  dit met de reden omdat ik nog maar een paar maanden uit het huis ben en nu al veel te goed besef hoe goed ze al die tijd voor me gezorgd heeft. Steeds opnieuw, dag in dag uit, stond er wel een heerlijke maaltijd voor me klaar. Nu zou ik mijn moeder graag een mooie attentie willen geven voor die mooie tijd en wel het liefste met een heerlijke mand vol lekkere producten zodat ze nu ook even aan zichzelf mag denken en er heerlijke gerechten voor haar, en mijn vader natuurlijk, mee kan maken.

 2. Michelle 28 september, 2014 at 19:12 Beantwoorden

  Ik zou dit pakket graag willen winnen voor mijn vriendin Janicka!
  Ze heeft 2 kleine Kids & volgt een studie: ze is dus hartstikke druk! Toch ben ik áltijd welkom om te komen eten, n een lange dag wanneer ik geen zin heb om te koken, in het weekend met een glaasje wijn of gewoon tussendoor. Ze kookt altijd heerlijk en ik zou haar graag eens verrassen met deze heerlijke producten als bedankje maar ook omdat ze het gewoon verdient!

 3. m.c. koenders 28 september, 2014 at 13:34 Beantwoorden

  Aan mn gescheiden vriendin die bezig is met verhuizing aanbouw voor haar EMCB-dochter. Alles onder tijdsdruk en financieele dus ik gun haar dit kado ga ik voor hen koken

 4. cilia 28 september, 2014 at 13:21 Beantwoorden

  Ik zou hem graag aan m’n man geven, al bijna 33 jaar m’n maatje, m’n geliefde. Natuurlijk ook onze up’s en down’s gehad, zoals in elke relatie, maar we kiezen nog steeds volluit voor elkaar. En dat voor een relatie die de tongen wel losmaakte in ons dorp ivm ons leeftijdsverschil en waar we heel veel tegenwerking van enkele familieleden voor kregen. Maar ondanks dat kunnen zeggen “We hebben niet voor niets gevochten”

 5. Ilonka 28 september, 2014 at 13:02 Beantwoorden

  Ik doe graag mee voor mijn moeder. Ze is graag in de keuken bezig, maar omdat ze recentelijk 2 heupoperaties achter de rug heeft kan ze nog niet in de keuken staan. Ze heeft 2 nieuwe heupen gekregen, en moet dus nog een tijdje revalideren. Ze is al op de goede weg, maar ik zou haar graag een duwtje in de rug geven door haar te kunnen verrassen met dit mooie pakket. Zodat als ze straks weer helemaal beter is, weer lekker in de keuken kan staan.

 6. Eva N 28 september, 2014 at 12:31 Beantwoorden

  Wat een geweldige actie ! Mijn moeder verdient het om extra verwend te worden omdat zij de allerliefste is <3 en ik zal haar graag blij maken ! Mijn moeder is een geweldige ,lieve, leuke , gezellige, slimme , mooie,zorgzame sterke vrouw waarmee ik altijd goed kan praten . Zij staat altijd voor iedereen klaar, en vergeet zichzelf weleens .Daarom dacht ik dat dit wel een heerlijk cadeau voor haar zal zijn. Ik ben er zeker van dat zij heel gelukkig zal zijn met dit verwenpakket ! Hopelijk mag ik straks mijn moeder verrassen met dit heerlijk pakket ,ik wil haar heerlijk verwennen 🙂

 7. denise 26 september, 2014 at 14:39 Beantwoorden

  Wauw! Wat zou ik dit graag voor mijn lieve moeder willen winnen..
  Ik weet niet eens waar ik moet beginnen..
  Zij heeft dit geweldige pakket echt verdient,
  ze werkt super hard en is naast een fantastische moeder ook nog eens mijn boezemvriend!
  Ze staat altijd voor iedereen klaar, als iemand haar nodig heeft dan is ze daar.
  Als ik dit toch eens mocht winnen, dan ben ik helemaal buiten zinnen,
  ik weet zeker dat mijn moeder van blijdschap gaat springen!:)

 8. Nicole Frenay 26 september, 2014 at 12:56 Beantwoorden

  Hi,

  Een geweldig gevoel om meer dan één keer per jaar voor Sinterklaas te mogen spelen. Ik hou ervan.het is zo leuk om andere blij te maken met iets onverwachts. Ik zou heel graag mijn vriendinnetje Hannah blij maken met een kado van jou. Ze is voor mij een culinaire inspiratiebron en nog veel meer dan culinair alleen……..

  Hoop dat we winnen, Hannah.

 9. peet 24 september, 2014 at 23:27 Beantwoorden

  een beetje aan mijn jongste dochter van 15 die graag kookt, een beetje aan mijn oudste dochter 17 die grag snoept en wat handige dingen aan mijn vriendinnen die van mooie keukenspulletjes houden
  en wat aan de minderbedeelden zodat ook zij eens wat luxe spulletjes krijgen

 10. Nathalie 24 september, 2014 at 21:23 Beantwoorden

  Aan mijn man, omdat hij altijd alles eet wat ik hem voorschotel…en dan zou ik hem vragen om mij eens iets voor te schotelen. Iets uit dit pakket natuurlijk…wedden dat hij voor de chocoladefontein gaat 😉

 11. Romy 24 september, 2014 at 16:42 Beantwoorden

  Wat een leuk pakket! Ik zou het graag aan mijn zus willen geven. Binnenkort is ze jarig en over een tijdje gaat ze voor een half jaar op kamers wonen voor haar stage. Omdat ze de opleiding ‘Food design & innovation’ volgt, lijkt me dit dus al helemaal een super leuk cadeau! Enneh.. dan heb ik ook een goed excuus om even langs te komen om samen van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten!

 12. Annemiek 24 september, 2014 at 12:45 Beantwoorden

  Dit zou ik graag aan mijn schoondochter willen geven. Hun eerst koophuis is beneden verbouwd, dat houdt in ook een nieuwe keuken. Ze is veel met voeding bezig en roept al maanden, dat als de keuken af is en ze met zwangerschapsverlof is veel gaat koken.

 13. Corinne 24 september, 2014 at 10:16 Beantwoorden

  Wat een heerlijk pakket! Ik zou het cadeau doen aan mijn zusje, Stefanie. Wij koken graag samen 🙂 Dus dat wordt gezellig en lekker, wijntje erbij 😉

 14. Lauri ten Cate 24 september, 2014 at 08:50 Beantwoorden

  Ik zou hem aan mijn lieve moeder geven. Sinds ik een auto ongeluk heb gehad en daardoor geen auto meer heb, kan ik vaak haar auto lenen als dat nodig is. Ben haar erg dankbaar.
  Hou van je mam!

 15. Johan de Jong 24 september, 2014 at 08:49 Beantwoorden

  Wat een leuke winactie. Ik doe dit pakket kado aan mijn vader. Hij kookt graag en is onlangs beloond voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk met een lintje. Binnenkort is hij ook jarig, dus wat is er nu een mooier cadeau dan dit pakket?

 16. simone 24 september, 2014 at 08:38 Beantwoorden

  Dit pakket zou ik graag aan mijn moeder geven! Natuurlijk omdat ze de liefste is maar ook omdat ze na jaren ziekte nu eindelijke weer kan eten en van eten kan genieten.

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: