Om te watertanden zo mooi: de nieuwe Le Creuset kleur ‘Sugar Pink’

1
le creuset sugar pink

Ik weet het, het is super girly en vast niet iedereen deelt mijn smaak, maar zo ongeveer alles wat in het roze komt vind ik geweldig. Vroeger had ik een roze iPod, een roze navigatiesysteem en jawel…ook mijn eerste autootje was (een soort van ) roze. Op dit moment zijn onder andere mijn koffers roze en prijkt er een schitterende roze SMEG waterkoker op mijn aanrecht. Als je dit een afzichtelijke kleur vindt, is het nu het moment om verder te zappen 😉 Deel je mijn smaak? Dan ga je hier absoluut van watertanden…

Le Creuset is sowieso een merk om bij weg te dromen. Ik denk dat iedereen wel een product van dit mooie Franse merk in zijn keuken heeft, of in ieder geval op de wishlist heeft staan? Het merk staat bekend om zijn herkenbare design en spullen die top-kwaliteit hebben. Geen wonder dat menig chef ermee wegloopt.

mama kelly

Bron foto: Mama Kelly

Sugar Pink

De kleur Millenial Pink in deze dagen een hot item. Van de naam krijg ik een beetje jeuk (I mean, millennial??) maar oh oh oh wat is het een mooie pastel roze kleur. Heb je het design van newby in Amsterdam restaurant Mama Kelly al gezien? Dan snap je in een keer hoe deze kleur eruit ziet.

In november komt Le Creuset met haar eigen versie van deze kleur: Sugar Pink, en dat ziet er zo uit:

le creuset sugar pink le creuset sugar pink le creuset sugar pink le creuset sugar pink

Nieuw in de kleur Sugar Pink zijn de stapelbare ramekin en de voorraadpotten met houten deksel. De voorraadpotten zijn verkrijgbaar in kleine maar ook grotere versies, zodat zijn ze geschikt zijn voor alles wat je wil bewaren. De koffie collectie van de toffe nieuwe kleur bestaat uit een cafetière en een giant cappuccino mug. In de keuken kan je de spatelpot, spoon rest, ovale ovenschaal en de mini stoofpannetjes in Sugar Pink combineren met de andere mooie kleuren van Le Creuset.

Ik ben MEGA fan van deze kleur! En jij?

 

Over de auteur

1 comment

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: