Lid Sid: het mannetje dat in je pan rondhangt

2

Soms heb je van die keukengadgets die je eigenlijk niet nodig hebt, maar zó leuk zijn dat je ze toch wilt hebben!

Lid Sid is daar wat mijn betreft een van. Het is een klein mannetje dat je over de rand van je pan hangt wanneer je een deksel gebruikt. Doordat er stoom wordt doorgelaten zal je pan niet meer overkoken. En het ziet er natuurlijk heel gezellig uit 😉

Lid Sid

Lid Sid is onder andere verkrijgbaar in deze leuke webshop en kost €12,95 (ze zitten per 2 verpakt). Tip: heel leuk als kadootje (in plaats van een fles wijn) wanneer je bij iemand gaat eten.

Over de auteur

2 comments

  1. Ellen 11 juli, 2013 at 23:00 Beantwoorden

    Niet nodig? Ik heb deze wel nodig! Mijn pannen koken altijd over omdat het deksel terug schuift als ik ‘m er half op leg. Ik had dit dingetje al vaker gezien & bedacht dat ik het moest hebben maar ik ga ‘m nu direct op Amazon bestellen. Bedankt voor de tip!

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: