Mijn ervaring met de detox kuur van Sapje

2
sapje detox kuur

Naast dat ik het heerlijk vind om overal de lekkerste dingen te mogen proeven voor mijn blog, vind ik het ook heel tof om dingen uit te proberen of te testen. Een nieuwe keukenmachine bijvoorbeeld, of een bijzonder ingrediënt. Uitdagingen horen daar ook bij; zo volgde ik een tijdje de Paleo lifestyle om te ervaren wat het met me deed, en probeerde ik de voedingssupplementen Soul & Core. En nu diende zich een detox kuur aan.

Toen ik Joel van Sapje ontmoette, en hij me vroeg of ik hun detox wilde volgen, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Een mooie kans voor een nieuwe uitdaging! Nu had ik al eens een sapkuur gedaan en daarover uitgebreid verslag gedaan, dus dit keer wilde ik het liever anders aanpakken. Nóg echter als het even kan, en hoe kan dat beter dan door het maken van een vlog. Hup, de camera op mijn hoofd en jullie laten zien hoe het echt met me gaat wanneer ik 3 dagen niet eet. Benieuwd? Hier komt de video!

Speelt de video niet af? Klik dan hier. Ik vind het heel leuk als je je abonneert op mijn YouTubekanaal!

Ik wil Sapje bedanken voor het beschikbaar stellen van deze detox sapkuur. Wil jij ook een keer ervaren hoe het is om even helemaal te resetten? Op de website van Sapje vind je al hun sapjes & kuren.

Zou jij er voor openstaan om een paar dagen te detoxen? 

detox kuur

Over de auteur

2 comments

 1. Jolien 3 december, 2017 at 16:54 Beantwoorden

  Hallo

  Zeer leuk om je blog te lezen.
  Ik zelf heb al een detox van sapje gedaan en 1tje van juizs. Ik vind de sapjes van sapje lekkerder, maar ik voelde me beter tijdens de detox van juizs. Welke zou jij kiezen? 😉

  • Kelly 8 december, 2017 at 08:20 Beantwoorden

   Hoi! Ik voelde me tijdens beiden keuren hetzelfde, maar vond die van Sapje ook wat lekkerder. Ik vind zo’n keur sowieso heftig maar achteraf wel fijn!

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: