Smaak van de week #30 | Livemuziek & Loveland

0
foodblog

It’s summertime! Ik vind het heerlijk dat we in de zomer zoveel buiten leven. Ook al gaan we in de zomermaanden niet naar het buitenland, van lekker weer en buiten zijn krijg ik ook hier in Nederland een beetje vakantiegevoel =)

Foto 03-08-15 12 08 51

Maandag maakte ik op kantoor deze lekkere groene salade met rucola, courgette, komkommer, avocado en croutons.

Foto 03-08-15 19 18 36

Dit is voor ons ‘fastfood’, we koken wat zilvervliesrijst, wokken groenten en bakken gemarineerde kip. Lekker, gezond en hartstikke snel klaar.

Foto 04-08-15 18 51 17

Van fruit.nl kreeg ik deze doos vol vitamientjes. Lekker hoor!

Foto 04-08-15 20 25 59

Dinsdag gingen we met papa eten bij eethuisje de Gordiaan in Lelystad. Er waren wat dingen veranderd (een schatkist vol met gerechten in plaats van een menukaart, een groot krijtbord aan de muur) dus we hadden al zo het vermoeden dat iemand anders de scepter zwaait in deze zaak. Dat bleek te kloppen: Lars is de nieuwe eigenaar en chefkok. Het eten was echt lekker! Deze mosselen met onder andere tomaatjes en spek was een echte topper en de rest smaakte ook super. Leuk dat de gerechtjes wat meer gedurfd zijn en niet zo standaard, daar hou ik van =)

Foto 04-08-15 13 15 53

Ikea organiseerde een mooi opgezet event bij Paviljoen Puur in Diemen om de nieuwe catalogus te presenteren. We smulden van gravad lax met biet en mosterdijs (mmm!) en bekeken al het nieuws dat Ikea dit najaar voor ons in petto heeft.

Foto 04-08-15 21 26 32

’s Avonds at ik met mam heel lekker bij &samhoud streetfood. De review volgt!

Foto 06-08-15 09 04 55
Donderdag had ik een ontbijtafspraak met vriendin Liselotte. Ik vind dat zo leuk, buiten de deur ontbijten! In Lelystad kan dat helaas niet dus ik sliep in Amsterdam om op tijd (8.30 uur) bij Bakers & Roasters te zijn. Ik koos voor deze heerlijke blueberry pancake stack waar ik de hele dag buikpijn van heb gehad (want mega sugarrush zo vroeg op de dag). Gelukkig smaakte het wel heeeeeel lekker.
Foto 06-08-15 13 35 57
Fijn, zo vroeg op pad. Ik had een afspraak bij Coffee & Coconuts en dronk deze heerlijke jonge kokosnoot.
Foto 06-08-15 18 49 03
’s Avonds kwamen er allemaal lieve foodblog vriendinnetjes om te genieten van mijn zelfgemaakte Parrano Summer Dinner. Ik zal binnenkort even het recept van dit lekkere voorgerechtje delen =)
Foto 07-08-15 08 41 32
Mijn creatieve neef Danny maakte een aantal jaar geleden dit schilderij voor ons. Toen ik mijn ontbijtsmoothie ervoor fotografeerde bedacht ik me hoe gaaf ik het nog steeds vind. Tig en ik komen allebei uit Amsterdam dus dit schilderij past perfect bij ons.
Foto 07-08-15 19 04 54
Vrijdag, borreltijd! De Lelystadse Vrijmibo werd weer georganiseerd dus ik stond in mijn zomerse outfit op het terras =D
Foto 07-08-15 20 54 17
Parisien verzorgde vrijdagavond livemuziek bij Las Tapas, waar we uiteindelijk tot diep in de nacht gezeten hebben. Het leek wel vakantie, heerlijk!
Foto 08-08-15 18 14 26
Zaterdag was het partytime! We waren op Loveland en mede dankzij het prachtige weer en de gezellige mensen was het echt een topdag.
Foto 09-08-15 16 34 02Zondag kwamen mijn vriendin Michelle en haar vriend naar ons toe en besloten we onze tuin in te ruilen voor het terras van Jan Goos, waar een Licor 43 feestje was. Lekkere muziek van een DJ, burgers en veel gezelligheid. Top zondag!
Komende week zijn er wat zaken die ik voor school moet regelen (ja, dat gaat gewoon door in de zomer helaas…) dus zullen er even geen nieuwe dingen op Goodfoodlove verschijnen. Wel zal ik proberen wat inspiratieartikel voor jullie te plaatsen, zodat jullie geen last hebben van mijn weekje ‘vrij’ en gewoon allemaal lekkers kunnen blijven maken!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: