Smaak van de week #23 | Gigantische goodiebag & blog verjaardag

3

Goedemorgen allemaal! Het is maandag, en dat betekent dat er weer een smaakvolle Smaak van de Week klaarstaat. Kijken jullie mee?

Hoe vaak begin je de week met een whiskyproeverij? Ik niet vaak, maar dit is hoe mijn maandag eruit zag! Fritz (de meneer van de bourbontasting die jullie al eerder voorbij zagen komen) nodigde me uit op dit prachtige landgoed Duin en Kruidberg. Ik deed de tasting mee en kreeg een rondleiding door dit prachtige hotel. Binnenkort ga ik er een keer eten dus dan horen jullie meer =)

italiaanse wraps

’s Avonds ging ik naar mam en maakten we deze Italiaanse wraps. Simpel, maar heel lekker! Het receptje post ik snel voor jullie.

britse korthaar

Kijk nou wat een knapperd! Deze lieve Britse korthaar woont bij mam in de straat en kwam even gezellig bij ons buurten. Wat een schatje =)

Dinsdag was bizar, overweldigend en super leuk. Ik was uitgenodigd om naar The Giftsuite te komen, het evenement van Friends of the Brands dat voor de 15e keer georganiseerd werd, in hotel The Grand in Amsterdam. Het event is bedoeld om verschillende merken hun producten en de trends van nu te presenteren aan bloggers en influencers. In de praktijk komt het neer op veel gezelligheid onderling, je ogen uitkijken bij alle mooie producten en blij als een kind naar buiten lopen met de grootste goodiebag ooit. Wat een te gekke ochtend! Op de foto zie je een aantal van mijn favorieten: de milkshake van Bulls & Dogs, de prachtige make-up van Pupa, het parel serum van Annemarie Börlind, het knijpijsje met pina colada smaak van 24 ICE en de vegan burger van Fit Foods. Als jullie het leuk vinden, komt de unboxing video van de goodiebag snel online =D

Het verslag van Styletoday + veel leuke foto’s bekijk je hier, en als je hier klikt kan je de aftermovie bekijken.

shellac

’s Middags ging ik bij Cindy langs voor een nieuw gellacje, en kijk hoe mooi het bij haar interieur past!

venkelsalade

Deze salade met venkel en sinaasappel was zo lekker! Receptje komt eraan, dit wil je proeven.

toshy

’s Avonds vond ik deze foto al in mijn inbox, die tijdens the Giftsuite gemaakt is door Michael Graste en voorzien is van een tof artwork door Toshy.

so fine

So Fine stuurde me hun nieuwste producten op: kant-en-klare vegetarische bonenschotel, een vega sate en een Thaise curry. Woensdag was ik echt heel lui en besloot het te proberen. Ik hou niet zo van kant-en-klaar en vleesvervangers zijn niet bepaald mijn lievelings, dus ik had er niet veel van verwacht. Maar eigenlijk was dit gewoon heel erg lekker! Goed op smaak, veel bonen erin en het vega gehakt smaakte ook prima.

yoga

Tegenwoordig volg ik op woensdagavond yoga bij Eva. Heerlijk, even 1,5 uur helemaal zen! Daarna smaakt zo’n kop Yogi thee met een koekje erbij top.

woobros

Donderdag at ik met papa bij Woobros, waar ik ook deze mooie gin & tonic dronk. Hoe het was lezen jullie snel, maar ik kan vast verklappen dat ik enthousiast ben 😉

underground

Terug in Lelystad deed ik met collega’s nog even een drankje in de Underground, waar wat jongens aan het draaien waren. Moet niet gekker worden hoor, stappen in donderdag in Lelystad 😉

oaties verkade

Vrijdag duik ik na het sporten altijd achter mijn laptop, en dat deed ik nu met deze lekkere glutenvrije Oaties van Verkade. Die met chocolade zijn favoriet!

gin & tonic

Hét teken dat het weekend begonnen is 😉 De vrijmibo deden we bij de Eetalage, waar ze sinds kort ook prachtige G&T’s schenken.

brasserie de houtrib

Daarna gingen we naar de Bras voor een barhap. Nou, eigenlijk gewoon een hele lekkere biefstuk salade, die we toevallig aan de bar aten. Super lekker! En gezellig zoals altijd =)

zalm

Woooooow kijk dit dan! MEGA zalm

smoothiebowl

Calvé stuurde me een gigantische pot pindakaas op, en dat bracht me op het idee om een banaan-pindakaas smoothiebowl te maken. ZO lekker! Receptje komt eraan hoor =D

pulled chicken

Weer eens wat anders dan pulled pork; pulled chicken. Dit aten we bij vrienden waar we zaterdag op een verjaardag waren. Nice!

Zondag 3 juli vierden we een feestje, want Goodfoodlove bestond precies 3 jaar! Normaal pak ik het groots aan op de blog, maar het is de afgelopen weken (maanden eigenlijk) zo druk geweest dat ik er niet aan toe gekomen ben een mooie actie op de zetten. Druk = goed wanneer je je eigen bedrijf hebt, dus in dat geval is het zeker positief. Hou wel mijn Facebook in de gaten, want ik ga deze week nog iets lekkers weggeven. Goed, terug naar zondag. Mijn jubileum moest natuurlijk wel gevierd worden dus dat deden we, net als vorig jaar, met z’n vieren. Restaurant Ratatouille in Harderwijk organiseerde het Weinfest, waar we genoten van Duitse wijnen en hapjes. Daarna bleven we voor diner, en dat was een uitstekende keuze. Wat een heerlijk eten! Echt een aanrader voor als je in Harderwijk bent.

cadeautje

Kijk nou wat mega lief!! Jel en Nick hebben dit mega toffe gedicht geschreven en macarons in de kleuren van Goodfoodlove laten maken bij Tout. Blogverjaardagen zijn leuk =D

 

Over de auteur

3 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: