To the test: Mathijs Maaltijdbox

3
mathijs maaltijdbox

Door Anne-Claire

Met een chefkok als vader en een moeder in de horeca is lekker eten en uit eten gaan mij met de paplepel in gegoten. Ik lust dan ook alles en geniet overal van. Het overbrengen van het lekkere koken is alleen iets minder goed gelukt haha, een keukenprinses kan ik mezelf niet noemen maar daarvoor is dit écht een uitkomst! De Maaltijdbox van Mathijs Vrieze levert eerlijke verse producten met daarbij behorend heerlijke recepten. Een kind (ik in dit geval) kan dus de was doen ;-).

Ik blijf nog even in de kinderrol want wat is dit leuk! Het voelt net als een cadeautje, een kerstpakket! En dan nu uitpakken maar…mathijs maaltijdbox

Mijn box deze week bevat de ingrediënten voor de volgende maaltijden:

 • Kabeljauw met bulgur en paksoi
 • Gebakken kalkoenfilet met roergebakken spinazie
 • Rundertartaar met knapperige taugé

IMG_2619

So far so good, ik krijg hier trek van!

Wat is het?

Nu hoor ik je denken, maar wat is het precies nou precies die Maaltijdbox van Mathijs en hoe werkt het dan?

 1. Je bestelt eenvoudig online een maaltijdbox die bij je past. Om een idee te geven, een maaltijdbox voor 3 dagen voor 2 personen kost €39,-. Van vis tot vlees, groente tot specerijen, écht (h)eerlijke producten.
 2. Je ontvangt de maaltijdbox bij je thuis op maandagavond. Ook erg fijn, als je niet thuis bent leveren zij het af bij de buren.
 3. Tijd om de maaltijd met gemak te bereiden en te genieten.

Je hoeft dus niet na te denken wat je gaat eten, geen boodschappen te doen en in het receptenboekje staat alles stap voor stap uitgelegd hoe de maaltijden te bereiden. Nou dat kan niet misgaan toch?! En zoals je hier kunt zien mocht het resultaat er zijn en was het smullen!

Kabeljauw

Hoe beviel het?

Dit is écht een uitkomst voor mij! Het scheelt tijd, je wordt geïnspireerd en binnen een halfuur staat er een heerlijk gerecht voor je neus. Wat ik ook erg fijn vind is dat ze je via sms op de hoogte houden van je bestelling. Wanneer deze onderweg is en rond welke tijd je de box kan verwachten. En geen onbelangrijk puntje, je eet gezond, zonder toevoegingen en gevarieerd.

MMB 250x50

Pluspunten

 • Je kunt zelf bepalen hoeveel maaltijden je wilt ontvangen en voor hoeveel personen
 • Het abonnement is flexibel, je kunt tussentijds pauzeren
 • Het abonnement is opzegbaar wanneer je wilt
 • De recepten zijn erg afwisselend
 • Je wordt via sms op de hoogte gehouden wanneer de box wordt afgeleverd

Minpunten

 • De producten zijn tijdens transport gekoeld maar verder niet extra. Het is dus raadzaam om echt thuis te zijn bij aflevering zodat je het direct in de koelkast kunt leggen.
 • Verder geen! Ik heb genoten!

IMG_2625

Ik raad het aan als

Je net als ik niet zo goed bent in koken, weinig inspiratie hebt, nieuwe dingen wilt proberen en je niet zo veel tijd hebt om boodschappen te doen.

Ik raad het af als

Je niet zo’n makkelijke eter bent of als je moet letten op je centjes. Ik testte de box met 3 maaltijden voor 2 personen kost € 39,-, dit is inclusief bezorging.

Bestel nu ook jouw maaltijdbox op www.mathijsmaaltijdbox.nl

hap

Over de auteur

Redactie - Anne-Claire

Anne-Claire studeert voor verpleegkundige en heeft daarnaast een grote passie: eten en drinken. Ze duikt graag de keuken in om een lekker en gezond recept te maken. Naast koken maakt ze graag mooie foto's en vertegenwoordigd ze Goodfoodlove in Zuid-Holland waar ze woont, en de lekkerste nieuwe hotspots voor jullie uitprobeert.

3 comments

  • Kelly 29 augustus, 2015 at 12:49 Beantwoorden

   Niet iedereen kan even enthousiast zijn =) Maar ik denk dat u het verkeerd begrijpt, dit is een blog en ik heb over de box geschreven, wij verkopen het zelf niet.

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

soep

RECEPT | Frisse groene veggie soep

Sommige dingen zijn nét even te veel werk om snel zelf te maken. Goed brood is daar een voorbeeld van. Of een fantastische Surinaamse maaltijd. ...