Travellove | Op reis naar een onbekende bestemming

3
srprs.me

Goodfoodlove is meer dan alleen een foodblog: het is een plek waar ik dingen deel waar ik enthousiast van word. Dingen die het leven net even wat leuker of mooier maken. Eten & drinken, maar ook zeker reizen horen daarbij. Daarom vandaag een stuk over een tof bedrijf dat ik laatst online ontdekte. Ik vind het een fantastisch concept en ben heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden =D Ohja, dit is geen gesponsord bericht oid. Ik vind het gewoon een gouden tip =D

srprs.me

Hoe cool is het als je met je koffer naar het vliegveld gaat, maar geen idee hebt waar je naar toe onderweg bent. Ik loop al heel lang met het idee om dit een keer te doen maar ik moet eerlijk toegeven dat het er tot nog toe niet van is gekomen. Maar nu is er srprs.me! Een nieuwe reisorganisatie die mijn idee wel eens waar zou gaan kunnen maken.

De mooiste dingen gebeuren als je uit je vertrouwde omgeving stapt en het avontuur opzoekt. Wij weten uit ervaring dat een verrassing het beste binnenkomt als je geen verwachtingen hebt. Geen enkele. Dat wat je dan meemaakt, vormt herinneringen voor de rest van je leven.
Doe dan, als je durft.

image

srprs.me, de Amsterdamse aanbieder van ‘blind break trips’ bestaat sinds vorig jaar en wil de spontaniteit terugbrengen in reizen door haar reizigers pas op het vliegveld te vertellen waar ze naartoe gaan. Ze dagen hun reizigers uit om eigen herinneringen te maken door je hart te volgen in plaats van een reisgids. Een gedachte die mij wel aanspreekt, aangezien ik nog nooit een reisgids open heb geslagen en vind dat je de beste tips ter plekke van locals krijgt.

foto_11694_laat-je-verrassen-door-srprsme

Hoe werkt het?

Als je een srprs boekt, boek je een ervaring. Goed verhaal voor op een verjaardag, je kunt namelijk zeggen dat je ‘morgen op vakantie gaat, maar geen idee hebt waar naartoe’. Op de website van srprs.me kies je een vakantiethema en vertel je je voorkeuren. Ga je voor 11 dagen buiten Europa, of je kies je liever voor een voordelige, korte trip binnen Europa? Niks is te gek. Of juist: alles is te gek! Nadat je hebt geboekt worden vlucht en accommodatie voor je geregeld. Je weet nu dus nog helemaal niks, alleen voor hoeveel dagen je geboekt hebt en wanneer. Een week voor vertrek is het waarschijnlijk tijd om wat kleren te wassen en vast rustig je koffer in te pakken: dit is het moment dat je een kraskaart thuis ontvangt waarop je de temperatuur op plaats van bestemming leest en jouw vertrektijd. Succes met inpakken en see you at the airport. Wanneer je op het vliegveld bent voor je de code in op je mobiel en tadaa: de bestemming wordt bekend gemaakt! Nu is er geen weg meer terug 😉

Screen-Shot-2014-10-26-at-13.01.00-e1419724357962

Stel nou dat…Je écht niet naar Barcelona wilt. Dat kan. Je kunt aangeven waar je per se niet naartoe wilt. Ook andere zaken die je echt belangrijk vindt kun je doorgeven, dan wordt daar rekening mee gehouden. En trouwens, Parijs, Londen of Barcelona boeken ze sowieso niet.

Mijn vriendinnen en ik hebben de agenda’s al bij elkaar gelegd: na de zomer gaat onze broke trip er zeker komen. Ik kijk er nu al naar uit!

Untitled

Over de auteur

3 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: