Joseph Joseph snijplanken set

86

Als je me al wat langer volgt heb je vast wel eens gelezen dat ik groot fan ben van het merk Joseph Joseph. Ze hebben prachtige, super functionele keukentools die door de verschillende kleuren en materialen in elke keuken passen.

slidegroot_2

Ik vind het altijd leuk en handig om keukenspullen online te shoppen: in één oogopslag kan je veel verschillende producten bekijken en vergelijken. Daarnaast is Google my middle name dus zoek ik tijdens het online shoppen altijd naar een product review of ervaringen met webshops.

fonq site

Online warenhuis Fonq kende ik al een tijdje, het is een waar walhalla voor kookliefhebbers. Keukenmachines, barbecues, kookboeken, wijnaccessoires, olie/azijn setjes…. you name it, they’ve got it! Je begrijpt waarschijnlijk wel dat ik heel blij was toen ze me benaderden voor een samenwerking. Of ik zelf iets uit wilde zoeken, of misschien iets weg wilde geven. Daar hoefde ik niet lang over na te denken: ik wil graag een van mijn lezers blij maken met een mooi product!

index-snijplanken-3

Een van mijn grote Joseph Joseph favorieten is de index snijplank. Hij is handig, hygiënisch, makkelijk schoon te maken (vaatwasser proof, yay!) en, niet onbelangrijk: hij ziet er prachtig uit. Het filmpje hieronder laat precies zien hoe mooi hij is, wat het formaat is en hoe je hem gebruikt.

Ik gebruik deze set zelf al een hele tijd en ben er nog steeds erg blij mee. Wel heb ik er iets aan ‘veranderd’: omdat ik eigenlijk nooit gekookte dingen snijd, en een speciale plank voor kip miste gebruik ik de witte plank om rauwe kip op te snijden. Win-win situatie 😉

index_with_food

En nu het leukste gedeelte: deze prachtige snijplanken set kan binnenkort op jouw aanrecht prijken! Wat moet je ervoor doen?

♥ Vertel me in een reactie op dit bericht (helemaal naar beneden scrollen) waarom jij graag wilt winnen

♥ Moet niet, mag wel: Like de Facebookpagina van Fonq en van Goodfoodlove

♥  Je mag natuurlijk ook iemand anders noemen waarvan jij wilt dat hij/zij deze mooie snijplanken moet winnen =)

De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Veel succes!

joseph-joseph-index-snijplankenset

 

 Je kan meedoen tot woensdag 23 april 12.00 uur!

Goodfoodlove ♥ social media | Facebook Twitter Instagram

Over de auteur

86 comments

 1. Danielle 18 maart, 2015 at 14:19 Beantwoorden

  Ik vind de spulletjes van Joseph Joseph echt te gek, naast functioneel ziet het er ook heel hip uit. In verband met mijn voedselintolerantie is het scheiden van werkbladen erg belangrijk. Deze set zou hier enorm bij helpen.

  • Kelly 25 maart, 2015 at 18:34 Beantwoorden

   Hi Danielle,

   dankjewel voor je reactie. Deze actie liep een hele tijd geleden en is inmiddels dus verlopen… Misschien kan je de volgende keer weer mee doen met een nieuwe actie?

 2. cora de bie 27 april, 2014 at 20:09 Beantwoorden

  ik wil graag deze set graag winnen voor mijn zoon. hij leert voor kok en moppert vaak op de spullen die ik in mijn keuken heb. ik denk dat hij heel blij zal zijn met deze mooie set en het staat ook nog eens mooi uit op mijn aanrecht. top!

 3. Stephanie 23 april, 2014 at 23:12 Beantwoorden

  Wat leuk, bij mijn vorige werkgever gebruikte we deze altijd. Uit ervaring weet ik dat ze ontzettend fijn en handig zijn! Ik zou ze ontzettend graag willen winnen! 🙂

 4. Anneliese 23 april, 2014 at 21:31 Beantwoorden

  Zou geweldig zijn, z’n mooie set te winnen, ik heb net de sleutel van mijn eerste huisje gekregen en ik kook erg graag, zou geweldig staan in de keuken en super handig bij het koken.

 5. Robine Wijgman 23 april, 2014 at 16:03 Beantwoorden

  Dat lijkt me heel erg handig, ik heb op dit moment maar 1 plankje en dat moet ik voor verschillende dingen gebruiken. Het snijden van fruit en groentes, vlees en zelfs het eten van mijn hondje. Niet erg handig dus aangezien ik hem constant heel goed moet afwassen. Zo heb ik voor iedere soort een eigen plankje, ik hoop dat ik win!

 6. Maartje Bloesem 23 april, 2014 at 15:29 Beantwoorden

  Ik wil graag winnen omdat mijn eigen snijplank doormidden is (gesneden). Niet dat ik niet op 2 mini-snijplankjes kan snijden, maar toch….

 7. Anita te Gussinklo 23 april, 2014 at 14:38 Beantwoorden

  Mijn snijplankenset (wit) is wel toe aan vervanging.
  Deze zijn echt een plaatje om te zien.
  En ideaal dat er verschillende snij planken zijn.
  Verder volg ik de Facebookpagina van Fonq en van Goodfoodlove

 8. Inez 23 april, 2014 at 13:54 Beantwoorden

  Heb deze al een aantal keer in mijn handen gehad, zo leuk, maar dacht telkens ‘ ik heb al 2 snijplanken’. Maar die zijn intussen toch al rond de 10 jaar oud; tijd voor nieuwe!

 9. monique 22 april, 2014 at 22:33 Beantwoorden

  Ik heb ook de kleurenplankjes ,alleen bij mij zijn ze bijna 7 jaar oud, zeer dun geworden en bekend van een zweeds meubelwinkel.
  Gebruik echt elke dag mijn plankjes en zou niet anders willen.
  Leer onze pubermeiden hoe ze om moeten aan met de kleurtjes ;wit voor kip,groen voor groente,rood voor vlees. De kleur blauw hebben we helaas niet!!
  Ik ben 24-04 jarig en wat zou dit een leuke verrassing zijn dat ik dit set zou winnen.
  Nu maar hopen

 10. Jose 22 april, 2014 at 21:43 Beantwoorden

  ik gebruik al jaren (ja echt…) een ouderwetse, houten snijplank voor eigenlijk alles wat gesneden moet worden… niet zo slim eigenlijk… Tijd voor een hygiënischer bereide maaltijd! 😀

 11. sophiagrootjans@hotmail.com 22 april, 2014 at 20:24 Beantwoorden

  Handig om kruisbesmetting te verkomen. Nu heb ik twee houten snijplanken, maar die moeilijk hygenisch schoon te krijgen.

 12. Marieke 22 april, 2014 at 18:48 Beantwoorden

  Dit zijn echt super snijplanken. In mijn kast liggen nu helaas van die verkleurde dingen.. Durf ze al bijna niet meer te gebruiken ;).

  Loooovvveee to cooookkk!!!

 13. Danielle v/d Spek 22 april, 2014 at 17:50 Beantwoorden

  Omdat ik het erg fijn vind dat er speciale snijplanken zijn voor vis en kip. Ik ben vegetariër maar mijn vriend is dat niet. Zo zou er nooit meer verwarring ontstaan over welke snijplank voor welk voedsel, ideaal voor ons!

 14. Pauline 22 april, 2014 at 16:37 Beantwoorden

  Leuke blog over de Joseph Joseph snijplanken. Graag zou ik ze winnen omdat ik me behoorlijk irriteer aan het kleine snijplankje waar ik al jaren mn groenten etc op snijd…. 🙂

 15. Linda Krooder 22 april, 2014 at 15:54 Beantwoorden

  De joseph joseph snijplanken zijn de echte. Heb nu namaak maar die krullen en rullen als die wiedeweerga, dus ik ga voor deze super snijplanken, eppie

 16. Brit 22 april, 2014 at 13:59 Beantwoorden

  Ze staan al heel lang op mijn verlanglijstje maar tot op heden, nada.
  Heb al zo veel planken versleten, goedkope rommel, ben nu toe aan kwaliteit die er ook nog eens leuk uitziet.

 17. Esmeralda Groenland 22 april, 2014 at 13:12 Beantwoorden

  Ik zou deze snijplanken willen winnen, omdat mijn vriend en ik het nogal weleens niet eens zijn welke snijplank we nu waar voor gebruiken. Dat zou meteen over zijn met dit mooie setje.

 18. Dien Wilkens 22 april, 2014 at 12:21 Beantwoorden

  Wat een prachtige set!!!
  Ik zou die zo graag willen winnen omdat hij er ten eerste supergaaf uitziet, en zodat ik eindelijk eens fatsoenlijke snijplanken heb voor elk doel 1. Ik heb nou 1 snijplank die ik overal voor gebruik maar die is echt toe aan vervanging!

 19. Francisca Hensbroek 22 april, 2014 at 11:40 Beantwoorden

  Ik zou echt heel blij zijn met deze mooie snijplankenset, een aanwinst voor mijn keuken,
  handig om iedere kleur voor iets anders te gebruiken, en dan die gezellige kleurtjes, helemaal geweldig!!!

 20. Fred 22 april, 2014 at 11:17 Beantwoorden

  Pas nog bij mijn broer heerlijk staan koken, had een prachtige set snijplanken staan, erg handig, en vroeg hem naar welke dat waren en waar hij ze vandaan had… nu komen ze ineens hier op de site voorbij, dus ja, dan is het niet moeilijk om even een reactie te geven om kans te kunnen maken op deze fijne set snijplanken… kan ik hem ook de ogen even uitsteken (niet op de snijplanken natuurlijk, is slechts figuurlijk)… nu duimen maar..

 21. Rebecca 22 april, 2014 at 11:14 Beantwoorden

  Super…erg welkom hier, want ik snij nu alles op een klein houten plankje, wat dus niet goed is.
  Ik zou graag het gescheiden willen houden, groente, vlees, kip ed, is een stuk beter!
  En ik vind ze nog eens onwijs mooi om te zien ook, zal leuk staan op mijn aanrecht.

 22. Sanne Becks 22 april, 2014 at 10:35 Beantwoorden

  Ik denk of weet wel zeker dat ik mijn moeder hier met Moederdag superblij
  mee zal maken.Ze heeft nu verschillende flutsnijplanken los in de bestekla maar die
  kunnen niet in de vaatwasser en zijn dan ook helemaal verkleurd.Om de zoveel tijd koopt ze
  nieuwe omdat ze vindt dat ze er niet meer uitzien en misschien niet “helemaal”schoon zijn.
  Met deze prachtige set is het probleem opgelost.

 23. Tim 22 april, 2014 at 09:13 Beantwoorden

  In ons studentenhuis is hygiene in de keuken altijd een punt van zorg! Met deze handige kleuren kan elke etenswaar op een eigen plank gesneden worden, waardoor kruisbesmetting minder plaatsvindt. Ideaal!

 24. willemien 21 april, 2014 at 20:35 Beantwoorden

  Lieve mensen,

  Deze snijplanken kreeg ik op mijn verjaardag van mijn jongste dochter omdat ik ze zo graag wilde hebben en dat terwijl zij door de verkoop van haar appartementje met een verlies van 60.000 euro zit.
  Bijna onmogelijk om op te brengen,maar ze werkt vijf dagen in de week en ook nog bijna ieder weekend om haar schuld zo snel mogelijk terug te betalen…..wat gun ik haar deze mooie snijplanken…zij is er ook weg van ….en zij verdient ze echt! dank u wel

 25. Nynke 21 april, 2014 at 19:23 Beantwoorden

  Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb een glazen snijplank, slecht voor je messen, maar wel hygienisch. Dit setje met die verschillende kleuren is natuurlijk en hygienisch en beter voor mijn messen.

 26. Anne 21 april, 2014 at 18:51 Beantwoorden

  Prachtige snijplanken die orde en hygiëne tot stand houden in mijn keuken!
  Vooral dat laatste is erg belangrijk; zeker met kleine kinderen!
  Leuke vrolijke snijplanken die mijnkeuken kleuren!!

 27. Janna Bekkema 21 april, 2014 at 18:49 Beantwoorden

  Mijn vriend heeft net een nieuwe messenset gekocht en hij zei dat hij daar ook nog graag van die mooie gekleurde snijplanken bij wilde hebben. Wat zou het een geweldige verrassing zijn als ik deze snijplanken voor hem zou wnnen!

 28. Astrid Eerhard 21 april, 2014 at 18:37 Beantwoorden

  Ik vindt de gekleurde snijplanken van Joseph Joseph erg handig en hygienisch. Zo kan ik makkelijk de verschillende snijplanken voor vlees, groente, vis ed makkelijk uit elkaar houden.
  Ik gebruik nu een grote glazen snijplank vanwege het makkelijk schoon houden, maar toch was ik hem altijd extra af voor gebruik, want tja als je er alles op snijdt wil je toch wel zeker weten dat er geen vis luchtje op je vlees terecht komt. Dus deze mooie planken zullen zeker goed en wijs gebruikt gaan worden

 29. Mirremeid 21 april, 2014 at 17:11 Beantwoorden

  Ik had een mooie glazen snijplank, maar die is laatst in allemaal kleine stukjes gebroken. Met drie kleine kinderen lijkt de Joseph Joseph snijplank mij toch een veel beter idee!. Daarbij is hij handig, hygiënisch, makkelijk schoon te maken (vaatwasser proof, Yippie!!) en, daarbij hij ziet er inderdaad prachtig uit!

 30. Sandra Raino 21 april, 2014 at 16:24 Beantwoorden

  Hakkehakkehakkehakkehakkehakkehakkehakkehakkehakkehakkehakke niet mijn grootste hobby tijdens het koken maar je ontkomt er niet aan 😉 en dan graag op zo’n mooie snijplank, goed idee trouwens die witte voor kip !!

 31. Karin 21 april, 2014 at 15:57 Beantwoorden

  EIN-DE-LIJK ….. DE juiste plank voor al mijn snijwerk. Hoe leuk ik koken ook vind….een juiste mise-en-place is het halve werk toch ?
  Deze bjoeties bij DOK Cookware in Den Haag opgemerkt maar kon me bedapperen (met veeeeeel moeite zucht want voel me altijd een kind in een megagrote snoepwinkel daar ) Mocht van mezelf alleen een Japans mes en een Le Creuset braadpan kopen. Deze set snijplanken van Joseph Joseph zou me als een kind zo blij maken…ECHT Kelly ♥
  Soooooo fingers double crossed & start daydreaming 😀
  Liefs,K

 32. Joanne 21 april, 2014 at 15:08 Beantwoorden

  Ik doe graag mee! Ik ben een echte kookfan! Ik ben dol op koken, dan kom ik helemaal tot rust, een hobby van mij! Ik zou deze set heel goed kunnen gebruiken omdat al mijn eigen planken oud en versleten zijn… (van het intense gebruik evan!) Ik zou het helemaal fantastisch vinden om deze awesome set te winnen! Alvast bedankt voor deze leuke winactie! Groetjes me

 33. Mirjam 21 april, 2014 at 14:21 Beantwoorden

  Wat is dit een handige uitvinding!
  Ze verzinnen steeds meer praktische dingen.
  Dit staat wel heel leuk op mijn moeders aanrecht!
  Ze heeft veel rood, wit en blauw in haar keuken.
  Ik zal het haar schenken en dan staan we de eerste keren samen te snijden op deze geweldige snijplanken van Joseph Joseph!
  Een super goed excuus om vaker bij haar langs te gaan!

 34. Jacqueline 21 april, 2014 at 14:02 Beantwoorden

  Deze prachtige snijplanken van Joseph&Joseph staan al heel lang op mijn verlanglijstje.Precies weten op welke snijplank je wat snijd! Hygiënisch, mooi design, praktisch. Kortom een aanwinst voor mijn keuken!

 35. Eva 21 april, 2014 at 13:54 Beantwoorden

  We hebben onlangs een nieuw huis (we zijn starters) gekocht en kunnen wel wat mooie keukenaccessoires gebruiken! We hebben nu veel tweedehands spullen en een kleine keuken, straks een mooie ruime keuken waar we samen in kunnen koken! Deze kleurrijke set zou dan goed van pas komen!

 36. Angelique 21 april, 2014 at 13:50 Beantwoorden

  Wij hebben een nieuwe keuken waarin ik alleen nog mooie kwaliteits producten in en op wil zetten,
  Deze schitterende en vooral handige en hygiënische snijplanken van Joseph Joseph passen daar echt bij <3

 37. Babette 21 april, 2014 at 13:18 Beantwoorden

  Ik hoop dat ik deze set winnen kan,
  om extra lekker te koken voor mijn kersverse man!
  Want net een maandje geleden getrouwd,
  weet ik waar hij zo veel van houdt:
  lekker eten doet hij zo ontzettend graag,
  zijn liefde gaat dus grotendeels door de maag!
  Ook wordt mijn man ontzettend blij
  van stijlvol Joseph Joseph keukengerei:
  deze set was dus voor hem sowieso,
  een prachtig, verlaat huwelijkscadeau!
  Nu ik mijn man zo goed heb leren kennen,
  wil ik hem graag hiermee verwennen,
  want voor zo’n Joseph Joseph snijplankenset zo fleurig in stijl,
  gaat hij gelijk spontaan voor de bijl!

 38. El 21 april, 2014 at 12:59 Beantwoorden

  Ik zou deze Joseph Joseph plankenset heel graag winnen, ze zijn erg mooi, zeer handig en heel makkelijk op te bergen. Een sieraad voor mijn keuken.

 39. T.vd Laan 21 april, 2014 at 12:23 Beantwoorden

  Deze plankjes zouden perfect zijn voor in ons nieuwe keukentje! Toen we gingen samenwonen hebben we onze keukenspullen van ‘op kamers wonen’ bij elkaar gegooid en het is eigenlijk meer een zooitje dan een goed georganiseerde keuken. We zouden daarom erg blij zijn met deze plankenset!

 40. Tita 21 april, 2014 at 12:12 Beantwoorden

  We hebben door van alles en nog wat een tijd meer kant-en-klaar maaltijden gegeten. Deze kleurrijke snijplanken nodigen uit om weer met verse ingrediënten te gaan koken en ze helpen ook om je keuken hygiënischer te houden!

 41. Marina 21 april, 2014 at 12:00 Beantwoorden

  Dit kan ik dus echt goed gebruiken! Ik ben nu altijd mijn ene snijplank aan het boenen alsof mijn leven er vanaf hangt omdat ik hem dus gebruik voor meerdere voedselgroepen. Deze Joseph Joseph snijplanken zouden mij een hoop werk besparen!

 42. Larissa 21 april, 2014 at 11:49 Beantwoorden

  “There is no spectacle on earth more appealing than that of a beautiful woman in the act of cooking dinner for someone she loves.”
  ― Thomas Wolfe

  Deze snijplanken schenk ik graag aan mijn moeder!

 43. Sandra Visser 21 april, 2014 at 11:46 Beantwoorden

  Mijn dochter van 12 wil me steeds vaker helpen met koken en snijden en met de snijplank zet hoeft ze niet meer te vragen welke snijplank ze moet gebruiken! Ideaal en kleurig!

 44. Marijke 21 april, 2014 at 09:56 Beantwoorden

  Ik ben aan nieuwe keukenspullen toe en de Joseph Joseph spullen zien er vrolijk uit en zijn ook nog eens heel goed en handig! Deze snijplanken zou ik dus heel graag winnen!

 45. Miranda 21 april, 2014 at 09:50 Beantwoorden

  Goedemorgen,

  Ik ben sinds kort groot fan van 24Kitchen. Ik haal de leukste creaties uit de keuken. Ik kan niet zeggen dat het altijd even goed gelukt is, maar ik doe mijn best. Ik heb een houten snijplank. Nadeel is dat deze het niet echt leuk vindt om in de vatwasser schoongemaakt te worden. Ofwel, hij begint bij elkaar te vallen. Wat zou ik graag eens goed keukenwaar willen. Het is alleen allemaal zo ontzettend duur. Ik ding dan ook graag mee naar deze snijplanken.

 46. Birgit 21 april, 2014 at 09:11 Beantwoorden

  Oeh, misschien een beetje self-centered, maar ik zou deze prachtige snijplanken heel graag voor mezelf winnen! Na 5 jaar in een studentenhuis met oude tweedehands kookspulletjes zou ik als eerst de snijplank, het meest gebruikte voorwerp, willen vervangen,… En dan het liefst met Joseph Joseph natuurlijk!

 47. Dana Noa 21 april, 2014 at 09:01 Beantwoorden

  Geweldige snijplanken
  Zou ontzettend fijn zijn om voor elk ander product duidelijk een andere snijplank te hebben
  Manlief snijd wel eens rauwe kip en daarna groente op dezelfde plank
  Ik vind het echt onhygiënisch en met onze kleine peuter bijna gevaarlijk
  Ik maak graag kans op deze mannen-proof snijplanken hihi

 48. Anne van de B. 21 april, 2014 at 07:35 Beantwoorden

  Ik ben al tijden op zoek naar zo’n set en bovendien gebruik ik al vijf jaar een goedkoop plankje van de Wibra. Die is al drie keer dood zeg maar.

 49. Lin 21 april, 2014 at 06:47 Beantwoorden

  Ik nomineer mijn schoonmoeder ,de snijplanken die zij gebruikt zijn nog uit de jaren 70 .Niet zo fris vind ik 😉 .ik heb de Joseph set snijplanken zelf al in gebruik ,wat een fijne planken helemaal blij mee.
  Praktisch ,fris en ook mooi op je aanrecht.

 50. Marit 18 april, 2014 at 13:25 Beantwoorden

  Wat lijkt mij het heerlijk om m’n snijplanken gewoon in de vaatwasser te kunnen stoppen!! 😉

  Super leuk ontworpen en bedacht door Joseph Joseph! Heb de Facebookpagina van Fonq geliked en Goodfoodlove volg ik uiteraard al een tijdje.

  Heerlijk om zoveel bezig te zijn met koken. Doe het iedere avond, maar nog steeds mijn hobby No. 1 !!
  Zou het setje snijplanken goed kunnen gebruiken!

 51. denise 17 april, 2014 at 22:26 Beantwoorden

  Wauw.. Wat zou ik dit graag willen winnen!
  Ik weet niet eens waar ik moet beginnen.
  Niet voor mijzelf, maar voor iemand met een hart van goud!
  Dit staat al heel lang op haar verlanglijstje, dus ik weet zeker dat ze hier van houdt!
  Als ik dit toch eens mocht winnen,
  dan ben ik helemaal buiten zinnen,
  en staat mijn lieve moeder straks van blijdschap te springen..

  *fingers crossed*

 52. Anne 17 april, 2014 at 22:18 Beantwoorden

  Ik likete fonq toevallig al, en jou nu ook 😀

  de snijplankjes vind ik supermooi! Mijn schoonmoeder heeft ze ook en ik loer er regelmatig met een beetje jaloezie naar 🙂 sowieso vind ik alle spullen van dit werk onwijs mooi! Nu heb ik vooral houten plankjes dus (1) niet meer schoon worden (2) gespleten zijn in de vaatwasser. Een mooie vervaging zou me dus wel blij maken 😀 .. de rest van mijn huisgenoten zouden er denk ik ook wel blij van worden 😀

 53. Guido 17 april, 2014 at 17:16 Beantwoorden

  Dag Kelly,

  Ik nomineer mijn liefste vrouw Cindy Loos omdat die tijdens mijn drukke werkzaamheden heerlijk kookt voor mijn kindjes en haarzelf. Dus ik zou deze graag aan Cindy willen schenken

  Guido

 54. Annie van den akker 17 april, 2014 at 10:21 Beantwoorden

  Ik nomineer mijn allerbeste vriend Mike van Riemsdijk. Die kan heerlijk koken en in de vakanties maak ik daar graag gebruik van en dan tovert hij altijd iets lekkers maar gezonds op tafel om ervoor te zorgen dat ik voldoende voeding binnenkrijg. Hij kan deze snijplanken ongetwijfeld goed gebruiken om mij nog beter te kunnen voeden…;-)

 55. Esther 17 april, 2014 at 09:24 Beantwoorden

  Oh my god! I love Joseph Joseph! Wat goed dat ik vandaag je blog ontdekt heb met deze top actie! En dat terwijl ik alleen op zoek was naar een lekker recept! Daar ga ik dan zo maar verder naar op zoek 🙂
  Ik heb al zo vaak met deze snijplanken in mijn handen gestaan maar ze mezelf nooit cadeau gedaan. Maar wat zijn ze prachtig!

 56. Jessica 16 april, 2014 at 20:21 Beantwoorden

  Zou super leuk zijn voor mijn uitzet! 😉 Kan toch ook geen járen meer op zich laten wachten… en tot die tijd wellicht gewoon in “mama’s keuken”!?

 57. Jenny Linders 16 april, 2014 at 20:14 Beantwoorden

  Dit lijkt mij nou eens handig.
  wij hebben een veel te kleine snijplank voor alles.
  Altijd kom je er wel een te kort maar kon eigenlijk nooit nog een goede snijplank vinden.
  Tot nu toe. Lekker duidelijk door de verschillende kleuren dus ook de kids weten snel hoe het werkt als ze mee helpen met koken.

 58. Asja sanchez 16 april, 2014 at 14:45 Beantwoorden

  Ik nomineer mezelf of eigenlijk beter gezegd mijn gezin. Ben sinds kort bezig met een gezonde aanpak omtrent eten en heb onlangs de cups van Joseph Joseph aangeschaft ben er zo blij mee. Geweldige producten hebben hun. Deze snijplank zou een aanwinst zijn voor ons om het nog een stukje hygiënischer in huis te maken voor onszelf en onze kleine meid. Plus het ziet er super cool uit en I love gadgets. Groetjes

 59. Ruben 16 april, 2014 at 11:34 Beantwoorden

  Als hobby kok zijnde heb je natuurlijk goede snijplanken nodig, Joseph Joseph is dan uiteraard een top merk!

  Als student zijnde heb je natuurlijk een veel kleiner budget, het winnen van deze planken zou helemaal top zijn 🙂

 60. simone vd K 16 april, 2014 at 11:34 Beantwoorden

  Ook ik ben helemaal fan van de Joseph&Joseph keukenspullen.
  Ik heb de maat cups, julienne peeler en een heel handig bakje al in mijn bezit.
  Deze snijplanken zou ik wel heel graag toevoegen hieraan! En niet geheel onbelangrijk; ik heb nog een plekje vrij op het aanrecht 🙂

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: