De tofste koffie hotspots van Amsterdam

5
coffee festival

Vorig jaar vond de eerste editie van het Amsterdamse coffee festival plaats. Nu ben ik geen die-hard koffiedrinker, maar een goede cappuccino of een lekkere espresso gaat er op z’n tijd goed in. Toch was ik – onder andere dankzij de presstour – erg benieuwd naar het festival. Het was ontzettend leuk: een stoere locatie, heel fijn sfeertje, leuke mensen en naast natuurlijk veel koffie ook ander goed eten en drinken. Ik riep nog: ‘dit had ik zelfs leuk gevonden als ik geen koffie lustte’, en dat is ook echt zo.

Untitled
Untitled

Koffie hotspots in Amsterdam

Dit jaar werd ik opnieuw uitgenodigd voor de bike tour: een persevenement voorafgaand aan het ACF, zoals het Amsterdam coffee festival genoemd wordt. Op een hele toffe Jopo fiets (ik had een paarse!) trotseerden we de regen en deden we we een tour langs verschillende koffiezaakjes in Amsterdam West. Hierbij een klein overzichtje van dé koffiehotspots van Amsterdam van dit moment:

Untitled

Bij koffie hoort taart en daarom was ons laatste bezoek niet aan een koffiezaakje, maar Baksels: een heel leuk klein tentje waar de meest heerlijke dingen gebakken worden. Ik had mazzel kon zowel de red velvet muffin als de brownie proeven. God-de-lijk! Als je in de buurt bent scoor hier dan zeker even iets lekkers.
Het Coffee festival wordt dit jaar opnieuw georganiseerd in Amsterdam, en wel op 15, 16 en 17 mei op de NDSM-werf in Amsterdam Noord.
Wil je alvast verzekerd zijn van je aanwezigheid? Kaartjes zijn te koop via de website van Coffee  Festival. 

Impressie Coffee Festival 2014

Ik ben gek op winacties en ook nu mag ik jullie weer blij maken: ik mag namelijk 3 x 2 kaarten voor het Amsterdam Coffee Festival weggeven! Laat mij in een reactie onder dit bericht weten hoe jij jouw koffie het liefste drinkt en maak kans op tickets voor dit toffe festival! Winnaars krijgen persoonlijk bericht, dus vergeet vooral je e-mail adres niet in te vullen =)

 

Over de auteur

5 comments

 1. Marga 21 april, 2015 at 18:21 Beantwoorden

  De lekkerste koffie drink ik thuis, uit m’n Gaggia!
  Tis zelfs zo erg, dat ik naar de tennisclub een thermosfles met eigen koffie meeneem…
  Ben ik gek of ben ik gek 😉

 2. Marianne van Dijk 15 april, 2015 at 09:15 Beantwoorden

  Een lekker Glas Latte Macchiato Mmm….op een terrasje mensen kijken 🙂
  Thuis wordt het dan Dolce Gusto Latte Macchiato Vanille ook lekker hoor!

 3. esli 15 april, 2015 at 08:58 Beantwoorden

  Mijn lekkerste koffie haal ik bij hometown in den haag! Een beetje nep koffie is het wel, maar het is gewoon te lekker! Het is een dirty chai met sojamelk! Wat houdt het in? Chai kruiden, sojamelk en een shot espresso! Heerlijk! Hebben ze dit ook op het coffee festival?:)

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

gastro bar

REVIEW | Oliver Gastro Bar

Samen met mijn vader mocht ik gaan eten bij restaurant Oliver Gastro Bar (niet te verwarren met Ron Gastrobar). Er waren wat nieuwe gerechten op ...