Good News #9

0
good news

De afgelopen tijd stroomde onze mailbox weer vol met heerlijk nieuws. Hierbij onze favorieten!

Bloemkoolrijst en worteltagliatelle bij Albert Heijn

Groenten die koolhydraten vervangen zijn cool. Tenminste, dat vind ik. Niet dat je helemaal geen koolhydraten moet eten hoor, maar je wordt er zo lekker creatief van =) Courghetti (spaghetti van courgette) kennen jullie al, maar heb je ook wel eens gehoord van bloemkoolrijst? De Albert Heijn heeft vanaf nu courghetti, wortel tagliatelle en bloemkoolrijst in het assortiment. Je kunt het natuurlijk ook zelf maken, maar dit toch wel behoorlijk handig!

Groente innovaties albert heijn

The Meatlovers bezorgt horecakwaliteit vlees thuis

In Lelystad is de slager tot 18.00 uur open, en daar baal ik altijd van aangezien het vaak niet lukt om op tijd te zijn om nog lekker vlees te halen. Je kunt je dus voorstellen dat ik bijzonder blij was met de ontdekking van The Meatlovers, die zorgt dat horecakwaliteit vlees gewoon bij de Jumbo ligt. Ik koos voor een malse kalfsentrecote, maar je kunt ook kiezen voor burgers, steaks of ander lekkers voor op de BBQ of in de pan.

kalfsentrecote

Lute wordt de Kruidfabriek

Chef kok Peter Lute heeft het voor elkaar gekregen zijn beide horecagelegenheden (restaurant LUTE in Amstelveen en Explore by LUTE in Muiden) in een oude kruitfabriek te vestigen. Omdat LUTE inmiddels niet alleen meer een restaurant, maar een overkoepelend merk is, heeft het team van LUTE ervoor gekozen het restaurant een andere naam te geven. Van 15 juli t/m 15 augustus sluit LUTE haar deuren om daarna met een nieuwe naam ‘Kruidfabriek‘ (hoe leuk!), nieuw interieur en nieuw menu weer te openen.

restaurant lute

Sterrenpatat in Den Haag

Voor de allerlekkerste patat moet je tegenwoordig in Den Haag zijn. Sterrenchef Niven Kunz investeerde in Friet District dat midden in de stad achter de duinen ligt. De patat wordt in de schil gefrituurd (lekker!) en naast frietjes kan je er ook o.a. hamburgers, curryworsten en zelfgemaakte saus krijgen. Nog steeds snacken dus, maar dan nét even lekkerder 😉

niven kunz patat

Moët komt met Imperial Ice Rosé

Je kent ze vast wel: de witte champagneflessen van Moët, waarmee je op een terras (met bijbehorende witte glazen) geheid indruk maakt. Nu ben ik niet van het drinken om indruk te maken, dus ik drink Moët Imperial Ice gewoon omdat ik het echt heel lekker vind. Nu ben ik ook gek op een goede roze bubbel, en laat ik nou net met m’n neus in de boter vallen: de Ice is vanaf nu ook verkrijgbaar in Rosé! Het allerlekkerst met alleen wat ijs. En in zo’n mooi glas natuurlijk 😉

moet imperial ice rose

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: