Model life # 1 | Goodfoodlove verwelkomt Nicole!

1
leven van een model

Yes, bij deze introduceer ik Goodfoodlove’s nieuwe rubriek ‘Model life’. Nicole geeft jullie een kijkje in haar leven als model. We ontmoetten elkaar op een klus waar we allebei moesten figureren, en een aantal maanden daarna leidde Nicole me rond in haar hometown Den Bosch, waar binnenkort een leuk artikel over verschijnt. In deze eerste editie stelt ze zich aan jullie voor. Naast haar eigen blog My Model Life schrijft ze vanaf nu ook voor Goodfoodlove. Heb je vragen aan haar, of zijn er dingen die je altijd al van een fulltime model hebt willen weten? Laat een reactie achter in de comments, dan kan ze er in het volgende artikel wellicht antwoord op geven =)

leven van een model

Hi all, leuk jullie te ontmoeten! Ik wil me graag even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Nicole van den Heuvel. Ik ben internationaal werkend model, wonend in Nederland. Modellenwerk is mijn fulltime baan, en ik ben enorm blij met deze toffe job! Ik wil dan ook graag mijn modellenavonturen met jullie delen.

Mijn modellenbestaan startte zo’n tien jaar geleden. Nadat verschillende mensen me hadden verteld dat ik écht iets moest gaan doen met mijn fotogenieke kop, en het modellenwereldje me stiekem altijd wel interessant leek, besloot ik me in te schrijven bij een bureau. Vanaf toen begon het te rollen. In het begin combineerde ik modellenwerk met mijn studie HBO Communicatie en later de Master Communicatiewetenschap. Momenteel is het mijn fulltime baan.

leven van een model

Modellenwerk betekent dat élke dag totaal verschillend is; een verschillende klant, een verschillend team en een verschillende locatie. De ene dag werk ik voor hele grote A-merken, andere dagen weer voor kleine authentieke merken. Sommige dagen werk ik met een enorm team, andere dagen enkel met de fotograaf. Soms werk ik in een klein donker hol dat fungeert als studio, maar op andere dagen op locatie in een waar paradijs! Dit betekent veel reizen en elke dag weer mijn best doen om een goede eerste indruk te maken. Of nou ja, bijna elke dag, want ik heb gelukkig een aantal vaste klanten waar ik regelmatig terug mag komen.

leven van een model

Daarnaast hoort bij een modellenbestaan ook een gezonde leefstijl. Gezond eten, regelmatig sporten en voldoende slapen. Maar hoe kan dat als je zo’n onregelmatig bestaan hebt? Nou, het vergt veel flexibiliteit en discipline. Hier vertel ik je in een volgende blog graag meer over. Ook zal ik onderstaande vragen beantwoorden:
Hoe zien mijn dagen eruit? Hoe gaat het er tijdens een klus aan toe? Wat eet ik om in shape te blijven? Hoe regel ik dit gezonde eten en sporten in als ik zo vaak onderweg ben? Wat doe ik naast modellenwerk nog graag?

leven van een model

Dus, elke dag is weer een nieuw avontuur voor mij, en deze avonturen wil ik graag delen met jou!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Liefs, Nicole

leven van een model

Over de auteur

Gastblogger - Nicole

Nicole is een internationaal werkend model, wonend in Nederland. Modellenwerk is haar fulltime baan, en ze is enorm blij met deze toffe job! Ze deelt dan ook graag haar modellen avonturen middels haar blog MY MODEL LIFE. Daarnaast zal ze op Goodfoodlove ook regelmatig haar avonturen met jullie delen.

1 comment

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: