Smaak van de week 34 | Lekker koken & Leeuwarden

0
foodblog

Dat was me weer een weekje! Geen buitenlandreizen dit keer, maar wel een perstripje naar het hoge Noorden. Lees je mee?
  

De week begon heel culinair én gezellig bij het net opnieuw geopende restaurant de Kersentuin. Pap ging mee en ontpopte zich tot ware foodblogger door, net als de rest, foto’s te maken van het eten 😉

Ik blijf eraan verslaafd, deze ontbijtshake!

Van Hello Fresh ontving ik een box met ingrediënten voor maar liefst 5 maaltijden. Dinsdag was de eerste dag en we hadden zin in dit lekkere maaltje met kropsla, spruiten en gerookte zalm.

Ook op het werk moet lekker gegeten worden en daarom kookte ik deze pasta van Hello Fresh die ik meenam als lunch. Volkoren pasta met bospaddestoelen, courgette en rucola, super lekker! Mocht je ook een box willen bestellen gebruik dan deze kortingscode: HF150915, dan gaat er €15,- vanaf =)

Familybox 320x100

Kijk nou wat een leukerd! Dit is valkparkiet Happy =D

Tigon werkt vaak samen met een Surinaamse collega die zo lief was om deze mega lekkere pindasoep voor ons te maken. Ik vind pindasoep echt ZO lekker! Heeft een van jullie dit wel eens zelf gemaakt?

Donderdagavond pakte ik mijn tas in voor een tweedaagse perstrip naar Leeuwarden. En kijk wie er met me mee wilde 😉  

Samen met Betina van Betty’s Kitchen onderweg naar Leeuwarden. We hebben er zin in!

Hier sta ik in de Blokhuispoort: de gevangenis waar ooit onder andere Willem Holleder gevangen zet, en welke later gebruikt werd als decor voor Penoza. Herken je het uit de serie? Ik wel!


Wederom een bewijs dat ik wel degelijk een cat magnet heb 😉

Hier maakten we een boottochtje in een praam over de Leeuwardse grachten. Het was echt zo’n leuk weekend! Binnenkort lezen jullie meer over mooi Leeuwarden =)

Dit kaartje nam ik mee uit het hotel. Ik vond de tekst zo leuk en toepasselijk =)

Na twee dagen fantastisch eten in Friesland ging ik zaterdagavond meteen door naar de Eetalage, waar we samen met vrienden genoten van verse sushi. Paste er nog prima bij 😉  

Gezellig met vriendin Bri aan de spoom.

Ik nam uit Leeuwarden een Fries suikerbrood mee en maakte er zondagochtend deze wentelteefjes van. Heftig, zoet, maar oh zo lekker!  

Tig was van de week jarig en kreeg een goudvis cadeau van Nicky. Ziggy en Marley vonden vis Bob iets te interessant dus het leek ons handig als Bob een nieuw onderkomen kreeg bij ons nichtje Yill. We kochten dit schattige aquarium en verrasten haar met haar nieuwe vriend, die ze direct omdoopte tot ‘Goud’. Ik ben allang blij dat hij veilig is 😉

Kijk onze kleine ster eens even shinen dan! Maanden geleden ging ik met Ziggy naar Amsterdam (in dit artikel vertelde ik er wat over) omdat hij geboekt was voor een klus. Kleine mr. Hairball als model! Hij deed het supergoed en stond met deze ‘animated image’ een paar weken op verschillende websites =D

HelloFresh.nl

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

Wil je dit bewaren? Klik hier om te printen =)