Outfit: streepjes & suède

2
outfit van vandaag

Het is weer tijd voor een nieuwe outfit van vandaag op Goodfoodlove! Sinds het nieuwe webdesign online is, heeft fashion een eigen plekje gekregen. Ik mag voor mijn werk vaak aanwezig zijn bij perslunches, events of diners en kleed me dan graag naar het moment. Deze outfit droeg ik naar de openingslunch van SNCKBR, de nieuwe healthy hotspot in de Pijp.

Ik ben nogal slecht in dingen weggooien. Het resultaat ervan is dat ons huis soms ontploft, maar dat ik ook wel eens toffe kledingstukken tegenkom die na jaren nog steeds heel goed draagbaar zijn. De jumpsuit die ik hier aanheb is daar een goed voorbeeld van: ik kocht hem jaren geleden (sowieso meer dan 6 jaar terug) bij Vila. Het pak is eigenlijk strapless, maar omdat ik vrij lang ben, bleef de bovenkant niet zitten en liet ik er een band aanmaken die ik in mijn nek vastknoop.

outfit van vandaag

Vroeger droeg ik hem vaak met een zwart shirt, maar nu vind ik de combi met deze streepjes col leuker. De streep is hip en tijdloos tegelijk: je kunt tegenwoordig de straat niet op of je ziet streepjes voorbij komen, en eigenlijk is dat altijd zo geweest. Extra leuk: je kunt ze ook prima combineren met andere prints; mag allemaal dit seizoen.

De onderkant van het pak vouw ik om, zodat de niet-zo-skinny pijpen toch smal om mijn enkels vallen. Franjes heb ik altijd al tof gevonden, maar dankzij de 70’s trend zien we ze tegenwoordig – in combinatie met suède – weer veel.Het suède tasje vond ik – na minimaal 2 jaar naar zo’n exemplaar op zoek geweest te zijn – op Bali afgelopen december. De laarsjes die ik draag lopen super lekker door het materiaal en het kleine plateautje aan de voorkant.  In deze outfit draag ik oud samen met nieuw: door de combinatie met de streepjes en franjes kan dit pak ook in 2016 nog prima!

Wat vind jij van mijn outfit van vandaag? Zou je het zelf ook dragen?

look detail tasje voorkant jumpsuit smile horloge

Jumpsuit Vila | Shirt H&M | Laarsjes Ziengs | Horloge & armband Michael Kors | Armband met steen H&M | Lipstick HEMA

Over de auteur

2 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: