Smaak van de week #35 | Wax & Wedding bells

1
foodblog

Een nieuwe week is alweer aangebroken! Ik kan weer terugkijken op een heerlijke afgelopen week. Kijken jullie mee?
Foto 21-09-15 16 38 52

Maandag was ik met vriendin Suus (die ook mooie wimpers zet) mee als wax model. Het was een lange dag en we besloten na afloop naar Laren te gaan om wat te eten. Op weg naar het terras kwamen we het leuke winkeltje By Fabrio tegen waar we allebei een jurk kochten. De jurk bleef meteen aan en we gingen met onze gewaxte beentjes richting het Bonte Paard om even een lekker wijntje te drinken op het terras.
Foto 21-09-15 18 03 50
Van een vriendin uit Laren had ik de tip gekregen om bij La Vespa te gaan eten, een Italiaans zaakje waar pizza’s uit de houtoven geserveerd worden. Het bleek een ontzettend leuk zaakje te zijn met heerlijk eten, en het was ook nog eens heel erg voordelig. Echt een aanrader voor wanneer je in Laren bent dus!
Foto 22-09-15 12 06 16
Tig was zo lief om ook voor mij wat sushi mee te nemen, dus dit was dinsdag mijn lunch op kantoor.
Foto 22-09-15 18 23 36
’s Avonds wilde ik mijn aardappeltjes uit de oven maken maar onze aardappels bleken niet meer goed. Het toeval wil dat deze Carisma aardappels echt net bezorgd werden dus ik kon het gerecht alsnog maken. Het is een bijzondere soort, want de suikers (koolhydraten) uit deze aardappel worden langzaam door het lichaam opgenomen waardoor er geen grote piek in het suikerspiegel ontstaat.
Foto 23-09-15 13 47 02
Oeh deze waren zo lekker! Ik kocht deze bananenchips bij Topshop in Londen omdat ik de verpakking zo mooi vond. De inhoud was ook top want het zakje was zo leeg 😉
Foto 23-09-15 19 10 26Foto 23-09-15 23 32 41
Woensdag ging ik vanuit werk direct door naar Amsterdam omdat ik mocht logeren in het coolste hotel van de stad: The Hoxton. De stijl en sfeer van het hotel vond ik meteen te gek. Op mijn kamer werd ik verblijd met een goodiebag van Quaker waar oa. een pyama, heerlijke bodylotion (Dove) en droogshampoo (Tony&Guy), clipper thee en een slaapmasker in zat. Ik heb alles gebruik behalve het laatste haha.
Foto 23-09-15 20 52 46
Samen met Susan dook ik cocktailbar Tales en Spirits in waar we genoten van wat bites en bijzonder lekkere cocktails. Nick schoof later ook nog aan, en in de hotelbar werd het feest samen met Claartje, Leonie en Jelmer ook nog even voorgezet. Wat volgde was een redelijk kort nachtje.
Foto 24-09-15 07 11 49
Foto 24-09-15 09 07 02
Rise and shine! Quaker organiseerde een heerlijk ontbijt met havermout dus ik moest vroeg uit de veren. Het was een ontzettend leuk bloggersevent waar we naast havermout ook over ‘ochtendmensen’ en ‘avondmensen’ leerden. Snel meer hier over.
Foto 24-09-15 13 28 35
‘S middags sprak ik met webdesigner Daan af bij restaurant Herengracht om nieuwe plannen voor Goodfoodlove te bespreken. Ondertussen genoten we van deze eggs Benedict royale.
Foto 24-09-15 15 44 50Foto 24-09-15 15 45 03
Na de lunch snel richting restaurant Fifteen waar de nieuwe workshopruimte gepresenteerd werd. Het toffe is dat hier geen standaard workshop gegeven worden, maar lessen gericht op skills zoals snijtechnieken of het maken van risotto. Wij leerden hoe je de perfecte steak bakt. Misschien leuk om een videootje op te nemen en te laten zien hoe je dat doet?
Foto 25-09-15 10 40 32
Vrijdag ging ik na mijn personal training even lekker onder de zonnebank. Heerlijk af en toe, ik val ook altijd meteen in slaap haha
Foto 25-09-15 12 14 04
Uhm, tja, ik kon het niet laten….
memory box huwelijk
Samen met vriendin Bri maakte ik deze ‘wedding memorybox’ voor mijn neef en (toen nog) verloofde die de volgende dag gingen trouwen. Ik vind het altijd leuk om naast een en enveloppe iets persoonlijks te geven. De box is bedoeld om straks alle herinneringen aan de bruiloft, zoals kaartjes en bijvoorbeeld de kousenband, in te bewaren. We hadden een soort waslijntje gemaakt met knijpertjes en ‘Mr & Mrs’ eraan en in de box wat gekkigheidjes met quotes er in gelegd. De rest mogen ze zelf vullen met herinneringen =)
Foto 25-09-15 23 37 47
Vrijdagavond gingen we met vrienden naar Blaricum om bij The Red Sun te eten. Ik had alleen maar goede verhalen gehoord dus verheugde me ook op fantastisch eten. De sushi was lekker, maar bij de Lotus Lounge (Harderwijk) heb ik het lekkerder gegeten. Daarnaast kozen we voor het verrassingsmenu van de chef dat grotendeels uit gefrituurd eten bleek te bestaan… Niet zo cool. De gezelligheid met onze vrienden, de aanwezige DJ en de overheerlijke Bernardus Chardonnay maakten gelukkig een hoop goed 😉 Dit dessert was trouwens ook top, een ‘bonsai boompje’ met room en chocolade.
Foto 26-09-15 08 46 54
Zaterdagochtend zat ik al om 8(!!) uur bij de kapper om mijn haar te laten doen voor de bruiloft. Ik liet het schuin invlechten en al mijn losse haar krullen.
Foto 26-09-15 09 46 10
Voordat ik naar Amsterdam ging nog even wat werken en een heerlijk broodje caprese eten bij de Eetalage.
Foto 26-09-15 13 38 54
Bij mam thuis omkleden, opmaken en m’n outfit aan. Ik ben gek op kleding maar ben niet heel erg van de merken. Oke, Supertrash en Costes vind ik te gek, maar als ik op de Albert Cuyp iets leuks zie koop ik het ook, dat maakt me niks uit. Ik heb me rot gezocht voor een leuk jurkje voor de bruiloft en uiteindelijk slaagde ik online bij Bonprix. Ik had nog nooit op de website gekeken maar was echt verrast door de leuke jurkjes die ze hebben. Ik was bang dat de kwaliteit niet zo zou zijn, maar daar bleek niks van waar! Dit jurkje is van een stevige, soort neoprene stof en zit heerlijk. En ik vind deze kleuren echt te gek!
Foto 26-09-15 16 52 56
Samen met mam en de newlyweds! Wat zijn ze moooooi he =D
Foto 27-09-15 14 22 14
Het feest was ZO leuk. Iedereen was aan het dansen en gek aan het doen en ik heb de grootste lol gehad. Sel en ik moesten natuurlijk weer een bijzonder gedicht (inclusief foto’s) in het gastenboek achterlaten dus Jeroen & Jamila hebben nog wat te lachen 😉
Foto 27-09-15 14 22 15
Jaja, de kers op de taart, het vangen van het bruidsboeket! Kijk mijn verbaasde hoofd haha en Selina blij ernaast. Het boeket staat prachtig in een vaas =D
Foto 27-09-15 03 09 08
Ik sliep bij mam en kijk wie een nachtelijk bezoek bracht! Pablo, de kat van een van de buren. Hij is ontzettend lief en super knap, net een pluizig sneeuwpopje.

Foto 27-09-15 21 08 27

Het weekend werd zondag zeer smakelijk afgesloten met een etentje bij Da Pietro, de heerlijke Italiaan in Elburg waar we twee weken geleden voor het eerst kwamen. Alles is hier leuk: de zaak ziet er mooi en sfeervol uit (en de binnenplaats ook!), het eten is fantastisch en het personeel maakt er echt een feestje van. We kozen voor het verrassingsmenu van de chef en dat bleek een uitstekende keuze. Op deze (veel te donkere – sorry!) foto zie je mijn fettuccine met truffel roomsaus. Mmmm….

Over de auteur

1 comment

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: